• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۲۷۹۱۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۸
مازندران » ورزشی

رحمتی: تاوان اشتباه تیم داوری را دادیم

سرمری نساجی:تاوان اشتباه تیم داوری را دادیم

رحمتی: تاوان اشتباه تیم داوری را دادیمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سرمربی نساجی ایران در نشست خبری، پس از شکست ۲ بر یک مقابل نوبهار  ازبکستان گفت: باید از بازیکنانم تشکر کرده و آن‌ها را به خاطر فوتبال خیلی خوب‌شان در نیمه اول ستایش کنم. با اعتماد به نفس، رو به جلو، خیلی عالی و خیلی خوب تیم نوبهار را تحت فشار گذاشته بودیم و توانستیم در این نیمه به گل برسیم. دست آن‌ها درد نکند. واقعا عالی بودند. نیمه دوم را هم خوب شروع کردیم تا اینکه یک اشتباه از جانب کمک داور و دیر اعلام کردن آفساید باعث شد تیم من تاوان اشتباه او و داور را بدهد.

سید مهدی رحمتی افزود: فکر می‌کنم فشار تماشاگر روی داور خیلی تاثیر داشت، زیرا هم روی خیلی از خطا‌هایی که می‌توانست به سود ما بگیرد، مقداری با نساجی نامهربان بود. ۱۱ دقیقه وقت اضافی برای تیمی که از دقیقه ۵۰ ده نفره بازی می‌کند، خیلی سخت است. تحت فشار قرار گرفتن تیم ما سبب شد نتیجه را از دست بدهیم. قبل از آن هم یک تعویض اجباری انجام دادیم. یک تا ۲ بازیکن هم بیمار بودند که مجبور شدم آن‌ها را هم زود تعویض کنم.

سرمربی نساجی تصریح کرد: کاپیتان تیم ما یعنی مهرداد عبدی که از بازی بمبئی سیتی گونه‌اش شکست، هنوز به مرز آمادگی نرسیده است، اما مجبور بودیم به دلیل نداشتن بازیکن از او استفاده کنیم. از تک تک بازیکنان به خاطر فوتبال خیلی خوبی که از ۴۵ دقیقه اول بازی کردند، ممنون هستم. مطمئن باشید اگر بازیکن ما اخراج نمی‌شد در نیمه دوم گل دوم را هم می‌زدیم و بازی را می‌بردیم.

رحمتی ادامه داد: یکی از سخت‌ترین اتفاقات فوتبالی زمان بازی کردن و دوران مربیگری‌ام برای من اتفاق افتاد. اصلا برای من قابل هضم نیست و هیچ جوری نمی‌توانم خودم را قانع کنم که کمک داور با اشتباه خود، آفساید را دیر اعلام کرده است. تقریبا ۵ ثانیه بعدش بازیکن من از زمین اخراج شده است. اصلا نمی‌توانم این مسئله را قبول کنم.‌ای کاش اصلا آفساید را اعلام نمی‌کرد و VAR وجود نداشت. همه دوست دارند این سیستم باشد. آفساید که بود و دروازه‌بان ما پوشش داد. کار را انجام دادیم، اما آخر بازی داوربه من گفت به این دلیل که او از دروازه بیرون بود، حردانی را اخراج کردم.

وی ادامه داد: آن صحنه آفساید بوده است. نمی‌توانم خودم را قانع کنم و نمی‌توانم متوجه شوم چرا امروز این بدشانسی داور مرا گرفت. فقط از بازیکنانم به خاطر زحمتی که کشیدند، تلاشی که کردند و انرژی‌ای که گذاشتند تشکر می‌کنم، اما در نهایت نتوانستیم به آنچه شایسته‌اش بودیم برسیم. امیدوارم در ادامه بازی‌های لیگ قهرمانان ۳ امتیازی که اینجا از دست دادیم، جبران کنیم.

سرمربی تیم نساجی در مورد حمایت هواداران نوبهار گفت: طرفداران خیلی خوبی داشتند که فکر می‌کنم از دقیقه ۱ تا ۱۰۱ از تیم خود حمایت خوبی کردند. فشاری که روی مسابقه داشتند باعث شد این اشتباه اتفاق بیفتد. ۳ امتیاز برای هواداران نوبهار است و برنده واقعی بازی امروز نساجی بود که با وجود اشتباه کمک داور تمام تلاش خود را کرد.

رحمتی عنوان کرد: در آخر از هواداران خوب خودمان که امروز اینجا آمدند و تیم‌شان را تشویق کردند. شرمنده آن‌ها شدیم که نتوانستیم نتیجه‌ای که شایسته شان است تقدیم کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامانه بارشی جدید خراسان‌شمالی را فرا می‌گیرد
برنامه هفته هشتم لیگ برتر هندبال بانوان
بیش از ۴۵ میلیون مترمکعب آب شرب تولیدی در خراسان شمالی مصرف شد
ایروانی: با وجود آتش بس، غزه همچنان ویران و در محاصره است
سفر وزیر میراث فرهنگی به خوزستان
دستور رئیس‌جمهور برای بررسی افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پدیده کولاک و مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
۲۶ طرح بهزیستی استان زنجان دهه فجر، آماده بهره برداری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ بهمن
تظاهرات عراقی‌ها در حمایت از مواضع نوری المالکی
سقوط هواپیما در کلمبیا ۱۵ کشته داشت
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
بارش برف در محور‌های چهارمحال و بختیاری
درخشش شاعران چهارمحال و بختیاری در جشنواره‌های ملی
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)