• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۳۳۰۶۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۳
سیاسی » مجلس

طوفان الاقصی نشان داد گنبد آهنین رژیم صهیونیستی قابل دوام نیست

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در نشست با گروه های فلسطینی گفت: طوفان الاقصی نشان داد گنبد آهنین رژیم صهیونیستی قابل دوام نیست .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ابراهیم عزیزی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشست با گروه های فلسطینی حاضر در لبنان، گفت: در راستای وظایف پارلمانی مسئله فلسطین را در دستور کار قرار دادیم و هیات هایی را به کشورهای منطقه و اجلاس های بین‌المللی پارلمانی اعزام کردیم و جهت همفکری درباره غزه هیات سه نفره کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز ابتدا به بغداد و سپس به بیروت سفر کرد تا رایزنی‌های پارلمانی را انجام دهد.
 
این نماینده مجلس در دوره یازدهم با بیان اینکه امروز غزه عصای موسی است و سحر فرعونیان را باطل می‌کند، بیان کرد: طوفان الاقصی نشان داد گنبد آهنین رژیم صهیونیستی قابل دوام نیست و متوسلین به مکتب نبی مکرم اسلام (ص) این رژیم را شکست می‌دهند.
طوفان الاقصی نشان داد گنبد آهنین رژیم صهیونیستی قابل دوام نیست
وی افزود: اگر جنایات جنگی در غزه متوقف نشود، رژیم صهیونیستی با جامعه یکپارچه اسلامی روبرو خواهد شد و با این شرایط وعده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نمی‌بیند، محقق خواهد شد‌‌.
 
عزیزی ادامه داد: چنانچه دستورات لازم صادر شود آماده حضور در میدان هستیم و از ابتدای طوفان الاقصی هوشمندانه، منطقی و دوراندیشانه حرکت های لازم انجام شده و این اساس مقاومت است که به دور از احساسات تصمیمات مهم را اتخاذ می‌کند‌.
 
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به جمله‌ای از شهید قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: تهدید ها را باید به فرصت تبدیل کنیم. یک روز فلسطینی ها با سنگ در مقابل رژیم صهیونیستی مبارزه می‌کردید و امروز موشک شلیک می‌کنید و این نتیجه نعمت های الهی است. جمهوری اسلامی ایران در کنار مقاومت حضور دارد و پشتبان اقدامات شماست و پیروزی را قطعی می‌دانیم.
 
مردم فلسطین تا آخرین نفس از سرزمین و آرمان خود دفاع می‌کنند
 
حسن حب‌الله مسئول قضیه فلسطین در حزب الله لبنان نیز در این نشست، گفت: بمباران های رژیم صهیونیستی در غزه عامل قتل کودکان و زنان بی دفاع و غیرنظامی شده است و حتما باید رژیم صهیونیستی محاکمه شود.
 
علی فیصل نماینده جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین و نایب رئیس مجلس ملی فلسطین، گفت: نشست «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان بعد از نبرد «طوفان الاقصی» با «زیاد نخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و «صالح العاروری» معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس بسیار دلگرم کننده بود و نشان دهنده همکاری و همفکری جبهه مقاومت است.
 
احسان عطایا نماینده جهاد در لبنان و عضو شورای سیاسی جهاد نیز در این جلسه حضور داشت و گفت: حماس برادران و شریک اساسی ما در مسیر مقاومت هستند و مردم فلسطین نیز تا آخرین نفس از سرزمین و آرمان خود دفاع می‌کنند.
 
مجتبی امانی سفیر ایران در لبنان نیز در این نشست، گفت: قطعا مردم غزه و حماس این فجایعی که رژیم صهیونیستی عامل آن است را با پیروزی پشت سر می‌گذارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)