• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۵۳۹۲۱
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۵
بوشهر » سیاسی

افزایش ۳۰ هزار بشکه‌ای تولید شرکت نفت فلات قاره در خلیج‌فارس

مدیر منطقه عملیاتی خارک از افزایش ۳۰ هزار بشکه‌ای تولید روزانه نفت خام شرکت نفت فلات قاره ایران در خلیج‌فارس خبر داد.‌‌‌‌‌‌

افزایش ۳۰ هزار بشکه‌ای تولید شرکت نفت فلات قاره در خلیج‌فارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، علیرضا متعالی‌جهرمی گفت: با اجرای طرح افزایش ظرفیت تولید میدان ابوذر، همچنین پروژه ساخت و نصب مبدل‌های حرارتی در کارخانه خشکی ابوذر، ظرفیت تولید نفت این شرکت ۳۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت و از ماه گذشته چاه F ۸-۵ میدان مشترک فروزان با تولید نزدیک به یک‌هزار بشکه در روز به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: در طرح  افزایش ظرفیت تولید میدان ابوذر حدود ۲ کیلومتر خط لوله ۱۸ اینچ اجرا و راه‌اندازی شد. با وجود استفاده از خط لوله ۲۶ اینچ دریایی در دو سال گذشته، رفع گلوگاه‌ها در مسیر‌های ارتباطی کارخانه‌ها ضروری بود که به‌دنبال آن با استفاده از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های موجود، این خط لوله در چهار مسیر اصلی طراحی و اجرا شد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری رسید.

مدیر منطقه عملیاتی خارک در تشریح مراحل مختلف اجرای این طرح بیان کرد: در مرحله نخست پروژه، خط لوله ۱۸ اینچ از کارخانه درود ۲ تا خط موجود در مجاورت کارخانه، همچنین محل ایستگاه تقویت فشار تا کارخانه ابوذر اجرا شد و پس از آن خط لوله دیگری به طول حدود ۵۰۰ متر از محل انشعاب‌های بارگیری تا کارخانه ابوذر کشیده شد که با اجرای آن قابلیت‌های عملیاتی و پایداری تولید افزایش قابل ملاحظه‌ای یافت.

متعالی‌جهرمی درباره طرح ساخت و نصب مبدل‌های حرارتی در کارخانه ابوذر خشکی نیز گفت: با توجه به نقش حیاتی مبدل‌های حرارتی روی کیفیت نفت مربوط به کارخانه‌های ابوذر و فروزان، همچنین خارج از سرویس بودن تعداد زیادی از این مبدل‌ها، نوسازی آن‌ها در دستور کار قرار گرفت و برای نخستین بار در طول عمر کارخانه، تعدادی از پوسته‌ها و تیوب‌باندل‌ها با انجام چند پروژه همزمان ساخته و نصب شدند.

به گفته وی، با توجه به محدودیت‌های موجود، تیوب‌باندل اول پس از انجام آزمایش‌های فنی لازم، اواخر تیرماه از طریق بندر بوشهر تحویل و در خارک نصب شد که مجموعه این اقدام‌ها افزایش چشمگیر تولید منطقه خارک را به‌دنبال داشت.

وی اضافه کرد: در ادامه طرح ساخت پنج دستگاه تیوب‌باندل کارخانه فروزان خشکی توسط واحد برنامه‌ریزی و هماهنگی تعمیرات در حال پیگیری است و علاوه بر آن تا پایان سال چند دستگاه دیگر نیز ساخته و نصب خواهد شد.

مدیر منطقه عملیاتی خارک گفت: از ویژگی‌های بارز این طرح به‌کارگیری حداکثری توان تولید ساخت داخل و اقدام‌های هماهنگ مدیریت‌های مهندسی و ساختمان، مدیریت امور تولید و منطقه عملیاتی خارک، همسو با سیاست‌های مدیریت ارشد سازمان است.

 متعالی‌جهرمی اظهار داشت: در منطقه عملیاتی خارک، همه واحد‌های نوسازی و تعمیرات، بهره‌برداری، بازرسی فنی و خوردگی فلزات، تدارکات و امور کالا، مهندسی فرآورش، برنامه‌ریزی و کنترل طرح‌ها، ایمنی، امور قرارداد‌ها و... در اجرای پروژه نقش مؤثری داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ گزینه‌ ای ، ملت ایران را مجبور به تسلیم نمی‌کند
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بهره برداری از ۲۲ طرح عمرانی و صنعتی در منطقه آزاد ارس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)