• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۷۲۰۰۴
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۲
خوزستان » اجتماعی

اجرای طرح راویان پیشرفت در مدارس خوزستان

مدیرکل روابط عمومی استانداری خوزستان از برنامه ریزی‌های انجام شده برای اجرای طرح راویان پیشرفت در مدارس استان خبر داد .

اجرای طرح راویان پیشرفت  در مدارس خوزستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان، امیر طرفیانی در نشست شورای هماهنگی روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی استان، با یادآوری نقش مهم و تلاش‌های بی وقفه روابط عمومی‌ها در مقاطع مختلف اظهارکرد: استاندار خوزستان به عنوان نماینده عالی دولت همواره نسبت به اثرگذار بودن روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی استان تاکید داشته که در این راستا انسجام، هماهنگی، هم افزایی و هم اندیشی میان روابط عمومی به عنوان یک اولویت باید مورد توجه قرار گیرد.

وی اجرای طرح راویان پیشرفت در مدارس استان را یکی از ایده‌های کارآمد در راستای تشریح خدمات دولت عنوان کرد و ادامه داد: با اجرایی شدن این طرح، سفیران تعیین شده دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های بزرگ صنعتی در مدارس استان حاضر می‌شوند.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خوزستان اضافه کرد: سفیران این طرح، از نزدیک با دانش آموزان گفتگو می‌کنند و به سوالات آن‌ها پاسخ خواهند داد.

طرفیانی با بیان اینکه در فرآیند اجرایی این طرح، به ابعاد مختلف خدمات دولت پرداخته خواهد شد گفت: از سوی دیگر نیز در بستر طرح راویان پیشرفت، با تکیه بر منویات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت توجه به جهاد تبیین، در مسیر خنثی کردن توطئه‌های دشمن گام‌های اساسی برداشته خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی ویژه مدیران روابط‌عمومی‌های فرمانداری‌ها و کارشناسان رابط خبری ستاد استانداری اظهار کرد: علاوه بر ارتقا مهاری در حوزه رسانه، هدف از برگزاری این کارگاه‌ها ایجاد ارتباط بین روابط عمومی‌های استان و اجتناب از جزیره‌ای عمل کردن آن‌ها اشت.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری خوزستان با تاکید بر لزوم تعامل بین روابط عمومی‌های دستگاه‌ها، ادامه داد: بخش مهمی از انعکاس عملکرد دستگاه‌های اجرایی از طریق روابط عمومی‌ها انجام می‌شود که این اطلاع رسانی باید حرفه ای، اثرگذار، دقیق و هنرمندانه باشد.

طرفیانی با بیان اینکه هر پروژه‌ای که توسط دستگاه اجرا و به بهره‌برداری می‌رسد باید پیوست رسانه‌ای داشته باشد گفت: مردم حق دارند از جزئیات پروژه، اعتبارات و اینکه نفعی که پروژه برای آن‌ها دارد مطلع شوند؛ در عین حال ممکن است برخی مدیران در این خصوص به میزان کافی دغدغه‌مند نباشند که در آن صورت این آمادگی را داریم که حساسیت و اهمیت این حوزه را به آن‌ها منتقل کنیم.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه کمتر از ۲ سال به پایان دولت باقی مانده است باید تمام کار‌هایی که از ابتدای آغاز فعالیت دولت انجام شده چه در حوزه‌های صنعتی، عمرانی و اقتصادی چه در زمینه‌های اجتماعی و فرهنگی به شکل هنرمندانه به مردم اطلاع رسانی شود.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری خوزستان افزود: برخی از همکاران ما در روابط عمومی‌ها تولید محتوای خوب و فاخری را انجام می‌دهند، اما باید قبول کنیم در توزیع و انتشار آثار، خوب عمل نکردیم و نیاز به تشکیل اتاق فکر در این خصوص داریم.

طرفیانی تاکید کرد: برای اطلاع رسانی خدمات دولت، استفاده از ایده‌های کاربردی و همچنین مشاوره‌های کارشناسی و تاثیرگذار موضوعی است که باید در دستور کار روابط عمومی‌های دستگاه‌های مختلف قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای بیش از ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات دامپروری در نیشابور
از هنرمند توان‌خواه مهریزی برگزیده جشنواره تئاتر مریوان تجلیل شد
فعالیت سامانه بارشی جدید در مازندران از امروز بعدازظهر
امدادگران هلال‌احمر مرد ۵۴ ساله را در ارتفاعات چخماخلو نجات دادند
عرضه محصولات دانش بنیان در دو نمایشگاه فناورانه
آغاز ثبت سفارش تک‌جلدی کتاب‌های درسی
مسکن و سختی کار پرستاران در اولویت برنامه‌های دولت است
‍ ۳۶۰ دانش آموز در «طرح نوخوانها» عضو کتابخانه پستی نیشابور
اعزام حاجیان عمره با ۹ کاروان
روند بررسی طرح‌ها یا لوایحی که بیش از ۶ جلسه زمان می‌برند
سراب شهرک و بابارشانی سردترین نقطه کردستان
تامین زمین هزارو ۴۸۵ کلاس درس در اردبیل
معامله ۳۰۶ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
استکبار ستیزی نماد مقاومت ایرانیها مقابل دشمنان
رقابت بیش از ۷۷۰۰ نامزد انتخاباتی برای کرسی‌های مجلس عراق
تکمیل طرح‌های راه‌سازی شمال سیستان و بلوچستان نیازمند اعتبارات
تشکیل نخستین شورای مشورتی کتاب کشور در کاشمر
برنامه‌های امروز رادیو فرهنگ برای شنوندگان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
دستگیری پنج اراذل و اوباش متواری و تحت تعقیب در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
دیدار لاریجانی با خانواده‌ شهید حاج رمضان
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)