• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۴۰۰۶
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۰
مازندران » اجتماعی

جمع آوری خاطرات دفاع مقدس با جشنواره افتخار من، درمازندران

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران، جشنواره افتخار من را به منظور جمع آوری خاطرات، دلنوشته و آثار دوران دفاع مقدس برگزار می کند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران در اختتامیه جشنواره افتخار من در سالن سینما کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در ساری گفت: جمع آوری خاطرات، دلنوشته و آثار دوران دفاع مقدس دانست که از طریق فرزندان و نوه‌های رزمندگان دفاع مقدس در قالب اثر به دبیر خانه جشنواره ملی "افتخار من " با منظور حفظ گنجینه ارزشمند رزمندگان و شهدا انتقال می‌یابد.

سرهنگ پاسدار محمد حسن سلامی افزود: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران در راستای وظائف ذاتی بنا دارد این آثار را جمع آوری و در قالب مستند ماندگار از گنجینه عظیم دفاع مقدس نگهداری و به جامعه انتقال دهد.

وی با اشاره به  ایام الله دهه مبارک فجر اظهار داشت: امام راحل با انقلاب اسلامی اسلام را احیا کرد و از مظلومیت نجات داد و اسلام را در متن زندگی مردم و جامعه اسلامی قرار داد و حکومت اسلامی تشکیل داد.
 
وی افزود: حکومت مقدس انقلاب اسلامی عزتمندانه ۴۵ سال در مقابل همه حوادث و فراز و نشیب‌ها ایستادگی و مقاومت کرد و امروز مقتدرانه در دنیا می‌درخشد و الهام بخش برای همه آزادی خواهان جهان شده است.
 
این مسئول با اشاره به ویژگی‌های امام راحل ادامه داد: امام راحل در مقابل همه دشمنان انقلاب و نظام سلطه ایستادگی و مقاومت کرد و عزت را برای ملت ایران به ارمغان آورد.
 
سرهنگ پاسدار سلامی اضافه کرد: امروز این همه عزت حاصل مجاهدت و محوریت امامین انقلاب اسلامی؛ امام خمینی و رهبر معظم انقلاب اسلامی است با مجاهدت مجاهدانی که برای اسلام و انقلاب تلاش و مجاهدت کردند و صحنه‌های سخت مبارزه بر علیه دشمنان ایستادند و ایستادگی کردند.
 
وی با اشاره به اینکه مردم بصیر و آگاه با حضور به موقع پدر صحنه‌های امتحان و آزمایش‌های الهی پیروز و موفق شدند، بیان کرد: نقش مجاهدان، امامین و مردم سه محوری بود که انقلاب اسلامی امروز عزتمند در دنیا می‌درخشد.
 
این مسئول با بیان اینکه یکی از این میدان‌های امتحان بزرگ همین انتخاب‌هاست، اذعان داشت: حضور گسترده در انتخابات باعث می‌شود انقلاب اسلامی همچنان بالنده و با صلابت به مسیر خود ادامه دهد و دشمنی دشمنان کم‌اثر و کمرنگ شود تا آینده انقلاب بیمه شود. اینها از ویژگی‌های حضور آگاهانه و بابصیرت مردم در صحنه‌های انقلاب است.
 
سرهنگ پاسدار سلامی با اشاره به در پیش بودن سالروز عملیات والفجر هشت اذعان داشت: یکی از بزرگترین عملیات‌ها و پیچیده‌ترین عملیات‌های دوران دفاع مقدس است که با عبور رزمندگان از وحشی‌ترین رودخانه اتفاق افتاد و دنیا ناباورانه به رزمندگان ما خیره شد و افتخار بزرگ را در تاریخ ثبت کردند. رزمندگان با تکیه بر ایمان و وحدت و معنویت از اروند وحشی عبور کردند. 
 
وی با اشاره به نقش رزمندگان لشکر ویژه ۲۵ کربلا در عملیات والفجر هشت تصریح کرد: رزمندگان استان مازندران خط شکن فاو بودند و این استان بیش از ۵۰۰ شهید در این عملیات تقدیم اسلام و انقلاب کرد.
 
سرهنگ پاسدار سلامی با بیان اینکه این روز‌ها ایام الله است، خطاب به پیشکسوتان دوران مجاهدت گفت: نباید بگذاریم چنین ایام الله از ذهن فرزندان ما خارج شود چراکه امروز ایران اسلامی مرهون آن مجاهدت‌ها و تلاش‌ها و همت‌های والای رزمندگان است.
 
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران تأکید کرد: رزمندگان با خود گنجینه‌های ارزشمند از این تاریخ باعظمت دارند و رهبر معظم انقلاب اسلامی بر استخراج این گنجینه و میرات گرانبها از سینه رزمندگان تأکید کردند و یکی از روش‌های استخراج خاطرات این است که از طریق خانواده، نوه و فرزند انجام شود.
 
وی بر لزوم جمع آوری و مستندسازی آثار تأکید کرد و افزود: در استانمازندران  با بیش از ۱۷۰ هزار  رزمنده دفاع مقدس باید در جمع آوری آثار افزایش ۱۰ برابری را شاهد باشیم.
 
این مسئول با بیان اینکه این جشنواره‌ها بهانه‌ای است که آثار از سینه رزمندگان استخراج و به آیندگان منتقل شود، گفت: اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و آمورزش و پرورش تلاش می‌کند هر سال آثار ارسالی افزایش یابد.
 
سرهنگ پاسدار سلامی از ارسال ۱۵۲ اثر در قالب دلنوشته، خاطرات صوتی، عکس و فیلم به دبیرخانه خبر داد و عنوان کرد: از برگزیدگان این جشنواره امروز تقدیر به عمل می‌آید.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)