• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۶۳۵۱۰
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۸
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

سلامت مادر و فرزند رویکرد تخصصی «ماه ترین»

هدف مجله تخصصی «ماه ترین» افزایش آگاهی عمومی و ارتقای بهداشت باروری است و رویکرد تخصصی «ماه‌ترین» سلامت مادر و فرزند است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این برنامه با مشارکت وزارت بهدشت، درمان و آموزش پزشکی در گروه خانواده شبکه ۲ سیما در دست تولید است.
خانم مرجان بیات تهیه کننده این برنامه با حضور در استدیوی شبکه خبر در خصوص نو آوری این برنامه گفت: این برنامه مجله تخصصی سلامت بانوان و بارداری است ولی به بخشی هم بعد از تولد می‌پردازیم، بیشترین چیزی که برای ما در این حوزه مهم است، افزایش آگاهی عمومی در حوزه باروری و بهداشت بانوان است.
وی ادامه داد: بهداشت بانوان را از زمان بلوغ مورد هدف قرار دادیم و یک سری از بیماری‌هایی که قابل پیشگیری است ، صحبت می‌کنیم ما بیماری‌ها را معرفی می‌کنیم و بعد راه درمان آنها را توضیح می‌دهیم که هدف ما بیشتر پیشگیری از آن بیماری است.
خانم بیات ادامه داد: ما سعی کردیم با آیتم‌های کوتاه بتوانیم محتوا را به مخاطب منتقل کنیم و علاوه بر آن تلاش می‌کنیم که یک سری از باور‌های غلطی را که در این حوزه وجود دارد و کمتر به آن پرداخته شده به آن بپردازیم­ ما در اصلاح باور‌های غلط پیشگام هستیم.
این تهیه کننده افزود: این محتوا‌هایی که در برنامه ارائه می‌شود علمی است و تیم سردبیری ما یک تیم تخصصی است، و با توجه به ارتباط‌هایی که با پزشکان مختلف داریم، از آنها حمایت محتوایی می‌گیریم.
وی در خصوص ساختار برنامه هم گفت: این برنامه یک برنامه گفتگو محور است و سعی کردیم عمده محتوا را درآیتم‌های کوتاه در زمان ۳۰ دقیقه ارائه کنیم.
وی ادامه داد: ارتباط ما با مخاطب علاوه بر فضا‌های مجازی در شبکه اجتماعی (اتساین ماه‌ترین تی وی ۲) که در آنجا با مخاطب ارتباط داریم، علاوه بر آن ما یک سری سلسله نشست‌های تخصصی را هم تعریف کردیم که بتوانیم با مخاطب بر اساس پیامک‌هایی که می‌گیریم (تحلیل محتوایی پیامک ها) آنها را بتوانیم به این نشست‌های تخصصی دعوت کنیم و در جهت افزایش آگاهی عمومی گام برداریم.
خانم بیات در بخشی از گفتگو گفت: در بحث درمانی به خصوص در ناباروری، تداوم درمان خیلی مهم است و ما روی آن تاکید می‌کنیم که اگر شما مایل هستید به نتیجه‌ای برسید در هر حوزه‌ای علاوه بر پیشگیری باید درمان را تداوم دهید.
خانم بیات در خصوص انتخاب پزشکان در این برنامه گفت: ­ترجیح ما این است که­ پزشکانی را به ­این برنامه دعوت­ کنیم که در حوزه خود متبحر هستندو مردم دسترسی کمتری به آنها دارند (پزشکانی که مطب آنها بسیار شلوغ است و بیمار جدید نمی‌پذیرند و.) و ما ترجیحمان افراد عضو هیات علمی و حاذق در رشته خود است.
وی در خصوص­ مجری هم گفت: مجری ما، چون خودش هم مادر است وخیلی اوقات سوال‌هایی که می‌پرسند سوالات شخصی خودشان است، چون بر اساس تجربه زیستی ­­خود صحبت می‌کنند، ارتباطشان با مخاطب گرم و صمیمی می‌شود.
وی در پایان در خصوص مشکلات تولید چنین برنامه‌هایی گفت: محتوا در این حوزه زیاد است و ما باید خط خودمان را روشن کنیم که به بیراهه نرویم، ما مسیر برنامه را برای افزایش آگاهی مخاطب در زمینه پیشگیری گذاشتیم، چون به هر صورت هر بیماری پیشگیری، درگیر شدن و درمان دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل بیمارستان کیش در حوزه پدافند غیرعامل
ابلاغ قانون اصلاح ساز و کار بررسی بودجه سالیانه به رئیس‌جمهور
فناوری ای‌سیم (eSIM) به‌زودی در کشور فراگیر می‌شود
قضات باید با روحیه جهادی در راستای حل مشکلات مردم تلاش کنند
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
هلال احمر استان زنجان درگود پیشگیری از اعتیاد
هیئت پارلمانی ایران برای حضور در اجلاس کمیته فرهنگی-اجتماعی APA عازم مسکو شد
بازآفرینی در ۹ شهر استان زنجان
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
آذربایجان‌شرقی قلب تپنده روابط ایران و ترکیه است
مسیر جسارت؛ روایت بانوی اتوبوسران زنجانی
مزارع پرورش ماهی به روایت تصویر
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۷ زخمی در پی واژگونی اتوبوس
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
دستور نتانیاهو برای ازسرگیری حملات علیه غزه
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)