• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۶۶۴۸۶
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲
یزد » اجتماعی

ورود وکلا به حوزه حقوق عمومی موجب کاهش پرونده‌های ملکی می‌شود

عضو شورای قضایی استان یزد: وکلا به عنوان حامی حقوق شهروندان با ورود به حقوق عمومی و بنگاه‌های مشاوران املاک، زمینه کاهش پرونده‌های ملکی محاکم قضایی را فراهم کنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، مهدی اقبال در آیین گرامیداشت سالروز استقلال کانون وکلای دادگستری و روز وکیل مدافع با تبریک این روز به وکلای استان اظهار داشت: منصب وکالت را ارج می‌گذاریم و معتقدیم بر خلاف نظر برخی از افراد ناآشنا به این حوزه، وکالت حرفه نیست بلکه منصبی است که نیازمند به تخصص لازم دارد. 
وی افزود: تبریک می‌گویم به مدافعان حق و حقیقت و عدالت که توسط بزرگمردان این منصب حتی بعد از قاضی القضات شدن هم با افتخار وارد آن شده و آن را ادامه می‌دهند.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد در ادامه با بیان اینکه چند خواهش از وکلای عضو کانون دادگستری دارم، بیان کرد: وکیل باید دارای اخلاق وکالت با پرهیز از ارعاب و تهدید باشد و همچنین سواد و قلم و آگاهی وکالت داشته باشد و با اشرافیت به قوانین در مجامع و محاکم حضور یابد که در این بخش وظیفه کانون در تقویت سواد وکالت و اخلاق حرفه‌ای بسیار ضروری است.
اقبال افزود: متاسفانه جامعه وکالت در حال حرکت به سمت دادگستری است و مسئولین نباید وکلا را نقطه تقابل خود ندانند بلکه باید وکیل را کنار خود در احقاق حقوق تضییع شده افراد بدانند تا بتوان به رشد وکلای رسمی در مقابل دلالان کمک کرد.
عضو شورای قضایی استان یزد یکی از مشکلات فعلی استان را رشد قارچ گونه دلالان در ادارات مختلفی همچون ادارات ثبت و اجرای اسناد رسمی دانست و گفت: برای حل این معضل با نگاه جامعه وکلا تغییر کرده و آنها بعنوان حامیان حقوق شهروندان و وکیل مدافع در بنگاه‌ها ورود کنند و خانواده‌های ما نیز بصورت اجباری وکیل خانواده داشته باشند. 
وی با اشاره به اینکه بیشترین جعل و کلاهبرداری در بخش‌های ملکی و حتی شرکت‌ها، توسط دلالان صورت می‌گیرد، راه حل این مشکل را نیازمند ورود جدی وکلا و کانون وکلای دادگستری به حوزه‌هایی همچون قانون تجارت و تاسیس شرکت‌ها اعلام کرد ولی در عین حال بر لزوم کاهش هزینه‌های کارشناسی و حق وکالت توسط وکلا تأکید کرد. 
مدیرکل ثبت اسناد یزد با بیان اینکه نباید تعداد دلالان حاضر در ادارات اجرا و ثبت اسناد کشور و استان یزد بیشتر از وکلا باشند و مبالغ بالا از مردم بی اطلاع از قوانین بگیرند، ادامه داد: اگر می‌خواهیم ورودی پرونده‌های قضایی استان که ۷۰ درصد آنها مرتبط با مباحث ملکی و منبعث از اسناد عادی است کاهش یابد باید وکلا به حوزه ملک و دفاع از حقوق مالکین و شهروندان ورود کنند. 

اقبال در پایان اظهار امیدواری کرد تا با اجرایی شدن قانون الزام به تنظیم سند رسمی هرچه زودتر مشکلات سند عادی حل شود.

دادستان مرکز استان یزد هم در این جلسه خطاب به وکلای کانون دادگستری استان گفت: سوگندی را که موقع اختبار با وثیقه شرافت خود انجام دادید فراموش نکنید.

محمدرضا حدادزاده با اشاره به لزوم ورود کانون وکلای دادگستری به بخش‌های مختلف دفاع از شهروندان افزود: یکی از مکان‌های دفاع از حقوق مردم از گذشته تا امروز مجلس بوده به گونه‌ای که بهترین نطق‌های مجالس قدیم مربوط به نمایندگان دارای منصب وکالت بوده است.

مراسم گرامیداشت سالروز استقلال کانون وکلای دادگستری و روز وکیل مدافع دوشنبه شب با شعار «استقلال وکیل، تضمین حقوق شهروندی» با حضور دهشیری رئیس کل دادگستری، حدادزاده دادستان یزد، اعضای شورای قضایی استان، رئیس شورای شهر یزد و رئیس و حقوقدان‌های عضو کانون وکلای دادگستری استان یزد برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)