• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۷۵۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۵
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

«پیام»؛ قطب صنعت هوافضا و اقتصاد دیجیتال

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام، آینده درخشانی چه در حوزه اقتصاد دیجیتال و چه در حوزه هوا و فضا دارد.

«پیام» ؛ قطب صنعت هوافضا و اقتصاد دیجیتال  (ویترین / منبع : وزارت ارتباطات )

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عیسی زارع‌پور با اشاره به جایگاه و اهمیت منطقه ویژه اقتصادی پیام گفت: این منطقه ظرفیت زیادی برای تبدیل شدن به یکی از قطب‌های صنعت هوافضا و اقتصاد دیجیتال را دارد .

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آیین افتتاح نخستین نمایشگاه صنعت هوایی پیام افزود: منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام ، جایگاه ویژه‌ به لحاظ جغرافیایی و نزدیکی به تهران ، مزایای منطقه ویژه، حضور و فعالیت تعداد بسیار زیاد شرکت‌های دانش بنیان، استقرار گمرک تخصصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و در نهایت به لحاظ قرار گرفتن در کنار یک وزارتخانه تخصصی ، پنج عاملی است که برای این منطقه ظرفیت ویژه‌ای ایجاد کرده است. 
وی گفت: با افتتاح نخستین نمایشگاه صنعت هوایی پیام، ضلع ششمی در حال ایجاد شدن است که امیدوارم با همکاری بخش‌های ذیربط اعم از دولتی و خصوصی، جایگاه ویژه‌ای برای این منطقه در حوزه هوا و فضا ایجاد شود. 
وی با اشاره به امضای تفاهم نامه ساخت پارک علم و فناوری در حوزه هوا و فضا در منطقه ویژه اقتصادی پیام گفت: امضای این تفاهم نامه می‌تواند جهشی در حوزه تولیدات دانش بنیان در عرصه هوایی با محوریت منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام ایجاد کند. 
وزیر ارتباطات همچنین با اشاره به اهداف راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام گفت: عقبه و سابقه منطقه پیام به سی سال پیش باز می‌گردد که قرار بود در کنار وزارت پست، تلگراف و تلفن وقت بتواند به هاب پستی منطقه غرب آسیا تبدیل شود. 
وی افزود: در دوره جدید به دنبال احیا این منطقه به ویژه در حوزه پستی و سایر حوزه‌ها هستیم و بر همین اساس تلاش و برنامه‌ریزی کرده‌ایم منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام را به قطب اقتصاد دیجیتال کشور تبدیل کنیم که اقدامات خوبی در این دوره در این زمینه انجام شده  است. 
زارع پور افزود : به زودی گمرک تخصصی فناوری اطلاعات در این منطقه راه‌اندازی می‌شود که می‌تواند فرایند واردات و صادرات این حوزه را تسهیل کند.
وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه تلاشمان این است که این منطقه را به قطب فعالیت‌های وزارت ارتباطات نیز تبدیل کنیم، گفت: در حوزه قطب مراکز داده ما بزرگترین و مهمترین مرکز داده را در منطقه پیام ایجاد خواهیم کرد که بخشی از آن نیز راه اندازی و برنامه ریزی شده است که حداقل هزار رک در این منطقه راه‌اندازی شود. 
وی افزود: در حوزه ابر دولت نیز قرار است میزبان تمام داده‌های دولتی باشد که در برنامه هفتم توسعه به قانون تبدیل شده است و تمامی دستگاه‌های دولتی مکلف هستند که تمامی داده‌های خود را در ابر دولت ذخیر کنند که یکی از پایه‌های آن در منطقه ویژه اقتصادی پیام خواهد بود.
زارع‌پور گفت : در ارتباط با حوزه پست نیز که ماموریت نخست این منطقه بود با کشور‌های همسایه مذاکراتی داشته باشیم که در حال احیا و باز تعریف این ماموریت هستیم تا منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام را به هاب پستی منطقه تبدیل کنیم؛ البته تحقق این مهم نیازمند همراهی سایر دستگاه‌ها به ویژه وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی کشور است که بتوانیم از این منطقه پرواز‌های بین الملی داشته باشیم. 
وی تاکید کرد: بنابراین منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام ، آینده درخشانی چه در حوزه اقتصاد دیجیتال و چه در حوزه هوا و فضا دارد در حال حاضر نیز این منطقه بزرگترین نقش را در تربیت نیروی انسانی حوزه هوانوردی دارد.
وزیر ارتباطات گفت: بر این اساس اگر بخواهیم به این منطقه محوریتی در حوزه هوایی بدهیم تا تبدیل به بدیلی برای فروگاه مهرآباد شود نیازمند توجه جدی است و توجه جدی هم بدون صدور مجوز پرواز امکان پذیر نیست و رئیس محترم سازمان هواپیمایی قول مساعد دادند تا هم پرواز‌های مسافری و هم باری در این فرودگاه بیشتر شود و هم درخواست من این است که چند خط هوایی هم آشیانه خود (base) به پیام منتقل کنند. 
وی همچنین ضمن قدردانی از همه برگزار کنندگان نخستین نمایشگاه صنعت هوایی پیام گفت: هر رویدادی در دوره نخست نقاط ضعف و قوتی دارد که کاملا طبیعی است، اما انصافا کار بزرگی انجام شده است که جای تشکر دارد اما انتظار من این است که برای دوره‌های بعدی جایگاه ویژه تری برای صنعت فضایی در نمایشگاه پیش بینی شود تا تمام ظرفیت‌های صنعت فضایی کشور نیز به نمایش گذاشته شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهروموم دو واحد صنفی گران فروش در اصفهان
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب و کشف ادوات صید
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان
۳۳ بانوی سرپرست خانوار در اشنویه صاحب شغل شدند
رجب؛ سرآغاز فصلی تازه برای عبودیت و بندگی پرودگار
دوران دانشجویی طلایی‌ترین و ماندگارترین مقطع زندگی است
۴هزار ميليارد کلاهبرداري با وعده کذب افزايش سود و سرمايه
پرواز‌های بین المللی یزد برای توسعه توریست درمانی
تشریح جزئیات پرونده قتل مشکوک در یزد
فعالیت مجازی برخی از مدارس شهرستان های خراسان رضوی
دو هکتار از مزارع گتوند زیر کشت رازیانه رفت
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با خانواده شهید علوی‌پور
اهدای میوه شب یلدا به نیازمندان در شاهین شهر
جشن شب یلدای استاندار آذربایجان‌غربی با راهداران
برگزاری بیش از ۲۱۰ برنامه به مناسبت ۹ دی در شاهین‌شهر و میمه
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج طلاب و مدارس علمیه سراسر خوزستان
پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت دام سنگین حمیدیه در برابر تب برفکی
شناسایی و ساماندهی کودکان کار، اولویت اصلی شورای اجتماعی کردستان
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی ازیک واحد صنعتی در ارومیه
انجام بیش از دوهزار مورد بازرسی از اصناف اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)