• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۷۸۰۵۳
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۷
آذربایجان غربی » اجتماعی

پویش سفر ایمن در ایام نوروزی در آذربايجان غربی اجرا می شود

با فرارسیدن سال نو و آغاز سفرهای نوروزی، پویش سفر ایمن با هدف ایمنی سفر و کاهش حداکثری آمار تصادفات و فوتی های تصادفات جاده ای در آذربایجان غربی اجرا می شود.

پویش سفر ایمن در ایام نوروزی در آذربايجان غربی اجرا می شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان غربی، درهشتمین جلسه شورای راهبری کاهش تصادفات با اشاره به اتمام طرح زمستانی ۱۴۰۲ در ۲۴ اسفند، تصریح کرد: با اتمام طرح زمستانی، بلافاصله و از ۲۵ اسفند لغایت ۱۷ فروردین طرح نوروزی در استان  اجرا خواهد شد.

  ایرج دست نشان با اشاره به اینکه اداره کل راهداری، امسال ۴ اصل را برای خود مقرر کرده است، خاطر نشان کرد: راه بدون چاله ، اصل خود معرف بودن جاده ها برای رانندگانی که غیر حرفه ای و نا آشنا با جاده ها هستند، اصل بخشودگی راه ها که هدف ایمن سازی حفاظ ها و خاکریزها هستند و اصل آخر نیز زیبا سازی منظر حاشیه راه های است که بتوانیم با کمک تمامی فرمانداران و شهرداران در سطح استان، زباله های حاشیه جاده ها را جمع آوری کنیم.

این مقام مسئول بااشاره به اینکه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی نیز همانند سایر دستگاه های امدادی از آمادگی لازم برای سفرهای نوروزی برخوردار است، اظهار کرد: تمامی اکیپ های اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای در راهدارخانه های سطح جاده های استان مستقر خواهند شد.

دست نشان با اشاره به اینکه لکه گیری و آسفالت گیری راه های حوزه استحفاظی استان در روزهای پایانی سال نیز اجرا می شود تا آراستگی راه های استان را شاهد باشیم، افزود: بحث آماده سازی حداکثری جاده ها، برای تردد حداکثری در راه ها با هدف داشتن حداقل تصادفات از اولویت های اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان غربی در اجرای طرح نوروزی  است.

مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان غربی با اشاره به اینکه راهدارخانه های مهمی که برای پذیرایی از مسافران در سطح جاده های استان وجود دارد برای پذیرایی از مسافرین نوروزی آماده شده اند، افزود: از تمامی دستگاه های امدادی تقاضا می شود اخلاق حسنه و مسئولیت پذیری حرفه ای ، اطلاع رسانی صحیح و بهنگام به مسافرین و آمادگی لازم را برای حوادث محتمل و غیر مترقبه داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه تا قبل مهر ماه سال ۱۴۰۲ فقط ۲ کیلومتر از گردنه قوشچی و ۱۸ کیلومتر در کل استان نیوجرسی نصب شده بود، خاطر نشان کرد: در حال حاضر در ۱۰کیلومتر از  محور قوشچی و ۴۵ کیلومتر در کل راه های استان نیوجرسی نصب شده و تلاش می کنیم  تا پایان سال مالی ۱۴۰۲ میزان نیوجرسی نصب شده در محورهای مواصلاتی استان را به ۷۰۵کیلومتر برسانیم‌.

این مقام مسئول بااشاره به اینکه یکی از موضوعات در کاهش تصادفات و فوتی ها، رفع نقاط حادثه خیز است، تصریح کرد: از ۲۴نقطه حادثه خیز در استان ۱۲ نقطه حادثه خیز  رفع شده و تا پایان سال ۲ نقطه نیز رفع خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ۲۰هزار تابلو علایم و مسیر نما در استان کمبود داریم که ۱۰ میلیارد تومان برای رفع این کمبود در نظر گرفته شده ایت، افزود: ۲۵۰کیلومتر از محور های مواصلاتی آذربایجان غربی نیازمند جدا سازی بوسیله نیوجرسی  بود، همچنین ظرفیت تولید نیوجرسی در استان ۴ کیلومتر در ماه است که با وجود افزایش ظرفیت واحد تولیدی به ۷ کیلومتر ، برای تولید نیوجرسی مورد نیاز استان؛ از  دفتر ایمنی سازمان راهداری در جهت هدایت سرمایه گذاران در حوزه تولید نیوجرسی به استان درخواست کمک کرده ایم.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)