• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۹۸۲۵۶
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۹
مازندران » سیاسی

خلق حماسه‌ای غیرقابل توصیف در روز قدس

استاندار مازندران: مردم استان، امروز حماسه‌ای غیرقابل توصیف خلق کردند.

خلق حماسه‌ای غیرقابل توصیف در روز قدس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، استاندار مازندران امروز در سخنرانی روز جهانی قدس در جمع مردم ساری با بیان اینکه مردم استان امروز دوباره حماسه ای غیرقابل توصیف خلق کردند گفت: مردم مثل همیشه آمدند تا سرنوشت سیاسی قدس را تعیین کنند.

سید محمود حسینی پور افزود: امام خمینی(ره) برای اینکه جبهه حق و باطل راهشان مشخص باشد این مسیر را تعیین کردند، سال های اول جمهوری اسلامی در دفاع از قدس تنها بود اما به تدریج با حمایت مردم ایران و ابتکار رهبر معظم انقلاب حالا تعداد کشورهایی که از قدس حمایت می کنند به بیش از ۱۵۶ کشور رسیده است.

وی تصریح کرد: قدس فقط نماد مسلمانان نیست بلکه نماد آزادگان جهان است، قدس حالا نقطه ای قابل اتکا‌ برای همه مسلمانان جهان شده است.

استاندار مازندران افزود: در بازخوانی شعارهای توحیدی به وضوح‌می بینیم که‌ ماجرای حمایت از مظلومان جهان موج می زند و راهبرد امام خمینی(ره) با محوریت آزادی و آزادگی در جهان شنیده می‌شود و غیرقابل تحریف است.

حسینی پور گفت: نقش جمهوری اسلامی ایران در سال ها حمایت از آرمان های قدس تا بدان جاست که در ۱۵۶ کشور مسلمان و غیرمسلمان آزادی قدس طنین انداز می‌شود. او تصریح کرد: انقلاب اسلامی بدین شکل؛ دنیا را وارد عرصه ای جدید کرد و نقش ایران و محور مقاومت در حمایت از مظلومان دنیا غیرقابل چشم پوشی است.

به گفته استاندار انتقام سخت، بی شک با وعده رهبر معظم حتمی است که البته با صبر و اعتماد به نخبگان نظامی کشور در مکان و زمان مناسب برای اسراییل غاصب پشیمان کننده خواهد بود.

حسینی پور افزود: بی شک نقش بی بدیل سردار سلیمانی در محور مقاومت و قدرت گرفتن این جریان غیرقابل انکار است و این افراد هستند که برای کشیده نشدن جنگ به داخل کشور جان خود را فدا می کنند. او خاطر نشان کردد: جنگ غزه نزدیک به شش ماه است که ادامه دارد، این جنگ هفتم اکتبر با شلیک صدها موشک در عرض ۲۰ دقیقه شروع شد و نشان داد گنبد آهنین اسراییلی ها چقدر آسیب پذیر است.

به گفته استاندار: هزار و ۵۰۰ نفر از نیروهای حماس در یک عملیات پیچیده وارد اسراییل شدند که این اقدام، معادلات دنیا را تغییر داد و ابرقدرت ها در سکوت فرو رفتند و پیش بینی نظامیان آنها را بهم ریخت و یک‌شکست بزرگ برای اسراییل بود. حسینی پورافزود: اسراییلی ها بیش از ۳۰‌ هزار نفر که در بین شان هزاران کودک بودند، را به شهادت رساندند و ۲ میلیون‌ و ۳۰۰‌ هزار نفر را آواره کردند اما‌ جبهه مقاومت فعال شد و به کمک حماس رفت.

استاندار مازندران گفت: رژیم صهیونیستی در تلاش است ایران را به صحنه درگیری بکشاند اما نمی داند جمهوری اسلامی ایران رهبری دارد آگاه و با تدبیر و خوش فکر که با حرکات احمقانه اسراییل، امنیت مردم ایران را به خطر نمی‌اندازد و اسراییل در فکری کور فرو خواهد رفت.

او‌ افزود: مردم آزادیخواه دنیا امروز حامی ایران هستند و این چنین است که کلام امام خمینی مبنی بر صدور انقلاب به جهان به وقوع پیوسته است.

استاندار افزود: رهبر معظم با هوشمندی تمام سیاست نهایی جهان اسلام که نابودی اسراییل است را تبیین کردند و حالا دنیا حامی این تفکر است. حسینی پور خاطر نشان کرد: مردم ایران با حضور حماسی خود پرچمدار آزادی خواهی و دفاع از مظلومان جهان شده اند و امید است با حمایت این مردم و به دست رهبر معظم انقلاب، پرچم آزادی قدس و نابودی ظلم و ستم به دستان مبارک امام زمان (ع) برسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)