• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۱۰۷۵۱
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳
بین الملل » غرب آسیا

افزایش شهدای غزه به ۳۴۰۴۹ نفر

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد: آمار شهدا در نوار غزه از تاریخ ۷ اکتبر گذشته به سی و چهار هزار و ۴۹ نفر رسید و هفتاد و شش هزار و ۹۰۱ نفر هم تاکنون زخمی شدند.

افزایش شهدای غزه به ۳۴۰۴۹ نفر

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از کانال تلگرامی خبرگزاری شهاب، وزارت بهداشت فلسطین در غزه روز شنبه اعلام کرد که ارتش رژیم اشغالگر طی بیست و چهار ساعت گذشته ۴ کشتار و جنایت علیه خانواده‌های فلسطینی در نوار غزه مرتکب شد که در اثر این حملات ۳۷ فلسطینی که بیشتر آنان کودک و زن هستند، شهید و ۶۸ نفر دیگر زخمی شدند.
وزارت بهداشت غزه افزود: آمار شهدا در نوار غزه از تاریخ ۷ اکتبر گذشته به سی و چهار هزار و ۴۹ نفر رسید و هفتاد و شش هزار و ۹۰۱ نفر هم تاکنون زخمی شدند.
بنا بر اعلام وزارت بهداشت غزه، شماری از قربانیان فلسطینی همچنان در زیر آوار‌ها و جاده‌ها قرار دارند و نیرو‌های امداد و نجات قادر به دسترسی به آنان نیستند.

 

 

حجم خسارت وارده به بیمارستان الامل در جنوب نوار غزه
مدیر بیمارستان «الامل» وابسته به هلال احمر اعلام کرد نیروهای اسرائیلی بخش های این بیمارستان و تمامی تجهیزات پزشکی و همه آمبولانس های آن را تخریب کردند.
به گزارش شبکه روسیا الیوم ؛ گروه خبرنگاری با حضور در خان یونس خسارت وارده به این بیمارستان را که دومین بیمارستان بزرگ جنوب نوار غزه است از نزدیک رصد کرد.
این چیزی است که از بیمارستان « الامل» بر جا مانده است ! آمبولانس هایی که در حملات اخیر نیروهای اسرائیلی تخریب شدند... می توانیم تعداد زیادی از آمبولانس ها را که از خدمت خارج شده اند اینجا ببینیم .
این بخش پذیرش است ، کاملا مشخص است که با گلوله های( توپ) هدف قرار گرفته است . بیمارستان الان فعالیتی ندارد و بخش جنوب آن به قبرستان تبدیل شده است چون 17 نفر از کارکنانش به دست نیروهای اسرائیلی کشته شدند و مساله شگفت انگیز این است که دکتری در اینجا روی یکی از بیماران عمل جراحی انجام می داد و در حال عمل جراحی مورد اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد! اینجا مکانی است که بسیاری از قربانیانی که در داخل این بیمارستان کشته شدند ، در همانجا نیز دفن شده اند. علاوه بر این منطقه جنوب به طور کلی دو بیمارستان مجتمع پزشکی ناصر و بیمارستان الامل را از دست داد.

حیدر القدره، مدیر کل بیمارستان الامل: بیمارستان الامل( یک بار) به طور موقت از خدمت رسانی خارج شد. همانطور که می دانید ارتش اسرائیل دو بار وارد بیمارستان الامل شد، یکی روز بیست و هفتم و دومین بار روز بیست و چهارم . بار اول تلاش کردیم بیمارستان را تعمیر و بازسازی کنیم و توانستیم به ارائه خدمات به مردم ادامه دهیم . بار دوم خسارت بسیار زیاد بود و تجهیزات پزشکی و تاسیسات بیمارستان از کار افتادند، سطح ویرانی گسترده بود و تاسیسات اصلی و ژنراتور های برق کاملا از بین رفت، بخش های مختلف از جمله عمل جراحی به طور کامل ویران شد و بخش پذیرش به طور کامل از خدمت خارج و کاملا تخریب شد.
این بخشِ پذیرش است و این کاری است که نیروهای اسرائیلی با اینجا کردند! اوضاع واقعا سخت است! می گویند امکان بازسازی این بیمارستان ها وجود ندارد و غزه نیاز به بیمارستان های جدید دارد و البته اگر هم بخواهند این بیمارستان ها را بازسازی کنند هیچ امکاناتی برای بازسازی آنها نیست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۸ نظامی خود در طولکرم
به گزارش کانال تلگرامی شبکه المیادین، ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که هشت نظامی آن از آغاز حمله اخیر به اردوگاه نورشمس در طولکرم در کرانه باختری زخمی شده اند.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد ۱۰ فلسطینی را در عملیاتی که بیش از ۴۰ ساعت در اردوگاه نور شمس ادامه داشت، به قتل رسانده ایم.

 

 

 

پزشک اردنی اوضاع غزه را بسیار بد توصیف کرد
پزشک اردنی در بیمارستان اروپایی نوار غزه گفت: من پزشک اردنی هستم. آنجا جنگ نیست و چنین چیز‌هایی ندیده بودیم. کودکانی را دیدم که دست یا پایشان قطع شده بود. برخی هم نه دست داشتند و نه پا. عده‌ای دست و پای یک طرف را نداشتند. برخی حتی نمی‌توانستند از روی تخت تکان بخورند تا به اتاق جراحی منتقل شوند. مورد دیگری که زیاد دیدم، سوختگی بود. سوختگی در صورت، بدن و دست و پا. واقعا قابل بیان نیست.
چیز‌هایی دیدم که نمی‌توانم بگویم. خیلی سخت بود. تعفن و چرک برخی جا‌ها را برداشته است. اصلا قابل باور نیست. بیماری‌های واگیر در حال شیوع است. خیلی وضعیت بدی است. اینجا بیمارستان نیست بلکه یک محله مسکونی است. ۳۰ هزار نفر در اینجا حضور دارند. نه نظافتی هست، نه سیستم فاضلابی. مردم در راهرو‌ها و محیط بیمارستان افتاده اند. تازه این بهترین بیمارستان غزه است. ببنید مردم در اینجا چطور زندگی می‌کنند، چگونه حرکت می‌کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

جراحات عمیق روی صورت کودک فلسطینی
کانال تلگرام الرساله با انتشار تصاویری نوشت: این کودک سند العربی نام دارد که در پی حمله رژیم اشغالگر به خانه اش، دستش قطع شده و بر اثر جراحات وارده چهره اش دگرگون شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

رنج بی آبی کودکان غزه
کانال تلگرام تلویزیون فلسطین تصاویری از رنج کودکان غزه برای یافتن آب منتشر کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

نبش قبر‌های موقت برای خاکسپاری شهدا در خان یونس
کانال تلگرام خبرگزاری شهاب با انتشار تصاویری نوشت: فلسطینی‌ها در خان یونس قبور موقت را نبش می‌کنند تا پیکر‌های شهدایشان را بار دیگر خاکسپاری کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جاده های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
جلوگیری از ۱۷۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در آذربایجان شرقی
شمشیربازی کاپ جهانی گرجستان؛ دختر نوجوان ایران جمعه روی پیست می‌رود
کیش، نمونه موفق بهره مندی از خدمات بانکداری نوین در اقتصاد دیجیتال
عابران پیاده ملزم به رعایت مقررات ترافیکی
فینالیست شدن دانشگاه آزاد در سومین دوره لیگ واترپلو جوانان
افتتاح ۵۱۴۸ واحد مسکونی در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
تظاهرات عراقی‌ها در حمایت از مواضع نوری المالکی
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)