• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۱۴۶۶۶
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
اقتصادی » اقتصاد کلان

رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل

معاون مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد گفت: از مجموع ۳ هزار درخواستی که برای صدور مجوز صیادی در درگاه ملی مجوز‌ها ثبت شده، تنها ۸۰۰ درخواست پاسخ داده شده و بر خلاف قانون دلیل رد ۱۶۰۰ درخواست مشخص نشده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صداوسیما، خرداد پارسال بود که نخستین مجوز صیادی برای صیادان استان هرمزگان از درگاه ملی مجوز‌ها صادر شد. چند دهه بود که صیادان بدون مجوز به فعالیت صید و صیادی می‌پرداختند و از بروکراسی‌های اداری سازمان شیلات گلایه‌مند بودند.

با راه اندازی درگاه ملی مجوز‌ها و لزوم اتصال همه دستگاه‌ها به این درگاه، مجوز صیادی هم در نوبت صدور الکترونیکی قرار گرفت. تا اینکه در نهایت نخستین مجوز صیادی خرداد پارسال صادر شد.

گفتنی است؛ براساس ماده ۷ مکرر قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، همه دستگاه‌ها می‌بایست تا فروردین ۱۴۰۲ به درگاه ملی مجوز‌ها می‌پیوستند. اما سازمان شیلات به قانون تمکین نکرد و مجوز‌های صیادی هنوز در انتظار صدور الکترونیکی بودند تا در نهایت، خرداد ۱۴۰۲، درگاه ملی براساس تکلیف قانونی، اقدام به صدور الکترونیکی مجوز‌های صیادی به جای سازمان شیلات کرد.

اما سازمان شیلات همچنان این مجوز‌های صادر شده را قبول نداشت. در این زمان، صیادان از طرفی به دلیل گرفتن مجوز‌ها پس از سال‌ها فعالیت، خوشحال بودند، اما از طرف دیگر از عدم همراهی سازمان شیلات گلایه داشتند.

در نهایت، با پیگیری‌های چندین باره رسانه ملی و اعزام خبرنگار اختصاصی به بندرعباس برای پیگیری موضوع، سازمان شیلات از قانون تمکین کرد و مجوز‌های صادره از درگاه را به رسمیت شناخت و برای ۹ هزار صیاد مجوز صیادی صادر شد. بنابراین، امکان صید قانونی از ساحل بندرعباس برای صیادان فراهم شد. همچنین این صیادان از بیمه و سوخت هم بهره‌مند شدند.

در جنوب کشور، چهار استان ساحلی داریم که پیشه اکثر مردمان این استان ها، صیادی است. اما با پیگیری‌های چند ماهه، تنها صیادان استان هرمزگان توانستند از درگاه ملی مجوز صید دریافت کنند و صیادان سه استان دیگر یعنی سیستان و بلوچستان، چابهار و خوزستان هنوز در انتظار صید قانونی و رسمی هستند.

مرداد پارسال، آقای حسین حسینی رئیس سازمان شیلات در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر، قول داده بود که تا یک ماه دیگر امکان صدور مجوز صیادی برای استان سیستان و بلوچستان هم فراهم شود. این موضوع را از مرکز بهبود فضای کسب و کار جویا شدیم.

حاجی جعفری معاون مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: از بین ۳ هزار درخواست پیش نیاز فنی در استان سیستان و بلوچستان، حدود ۸۰۰ مجوز صادر شده و ۱۶۰۰ درخواست رد شده و دلیل رد این درخواست‌ها هنوز مشخص نشده است.

حاجی جعفری افزود: شکایت‌هایی در این راستا به درگاه ملی مجوز‌ها واصل شده مبنی بر اینکه دلیل رد این درخواست‌ها چه بوده است. براساس قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، این موضوع یعنی علت رد درخواست‌ها باید کاملا مشخص و از طریق درگاه ملی مجوز‌ها اعلام شود، اما تا کنون این اتفاق نیافتاده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)