• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۵۱۶۳۹
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۸
لرستان » اجتماعی

درخشش موزه تاریخ طبیعی استان لرستان در "ایکوم"

موزه تاریخ طبیعی استان لرستان در شانزدهمین آیین انتخاب موزه برتر کمیته ملی موزه های ایران (ایکوم) خوش درخشید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، موزه تاریخ طبیعی استان لرستان در شانزدهمین آیین انتخاب موزه برتر کمیته ملی موزه های ایران (ایکوم) خوش درخشید.
 
موزه های تاریخ طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست در شانزدهمین دوره آیین انتخاب موزه برتر ایکوم، حائز رتبه اول در بخش خلاقیت و نوآوری و رتبه سوم در بخش کودکان و نوجوان شد.
 
شانزدهمین دوره انتخاب موزه برتر ایکوم با حضور علی دارابی، قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌ فرهنگی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، سید محمد بهشتی، رئیس اسبق سازمان میراث فرهنگی، محمدرضا اشرف زاده، مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست، سید احمد محیط طباطبایی، رئیس ایکوم ایران، هادی میرزایی، مدیر کل موزه‌های وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، جبرئیل نوکنده، رئیس موزه ملی ایران، و بسیاری از مدیران ارشد موزه‌های کشور، در محل خانه هنرمندان تهران، برگزار شد، موزه های تاریخ طبیعی استان لرستان با حضور پررنگ و کسب امتیاز در شاخص های مورد نظر ایکوم از جمله خلاقیت و نوآوری و کودکان حائز رتبه برتر شد.
 
محمدرضا اشرف زاده، مدیرکل موزه‌های تاریخ طبیعی و تنوع زیستی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام این خبر افزود: کمیته ملی موزه‌های ایران (ایکوم) هر ساله موزه های کشور را بر اساس شاخص هایی مورد ارزیابی عملکرد قرار می دهد. امسال نیز همانند سال‌های گذشته ١۴ شاخص ارزیابی عملکرد توسط ایکوم شامل شاخص آموزش، بازدید، جمع آوری، نگهداری و حفاظت، پژوهش، توسعه مدیریت، تلاش برای بقا، کودکان و نوجوانان، روز جهانی موزه، فضای مجازی، خلاقیت و نوآوری، مناسب سازی برای معلولین، استانداردهای فنی و توسعه فیزیکی و معرفی اعلام گردید و استان لرستان در بین کل موزه‌های کشور درخشید.
 
علی سالاروند مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان در این خصوص گفت؛ با همکاری و مساعدت قابل تقدیر مجموعه معاونت محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان و همکاران اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان لرستان، با جانمایی مناسب موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی استان لرستان در محل قلعه فرهنگی تاریخی فلک‌الافلاک خرم آباد در سال ۱۴۰۱، تنها در ایام عید نوروز ۱۴۰۲ بیش از ۳۵ هزار نفر از این موزه بازدید نموده‌اند که در نوع خود یک رکورد در بین موزه‌های تنوع زیستی کشور محسوب می‌شود.
 
سالاروند در کنار اهداف جذب اکوتوریسم، آموزشی و فرهنگ‌سازي در این موزه‌ها، شناساندن تنوع زیستی و یادآور شدن خطرات انقراض حیات وحش به منظور جلب مشارکت اجتماعی فعال بخصوص در کودکان و نوجوانان و بهبود فرهنگ حفاظت در این موزه‌ها را بسیار مهم و حائز اهمیت دانست.
 
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان در پایان ضمن ابراز خرسندی از عناوین کسب شده در این رویداد و تبریک به همکاران موزه دار اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان خاطر نشان کرد: با پیگیری‌ها و برنامه‌ریزی های صورت گرفته ان شاالله در سال آتی نیز شاهد افتتاح و کلنگ زنی دو موزه جدید در شهرستان‌های ازنا (اولین اکو موزه غرب کشور) و بروجرد (کلنگ زنی احداث موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی) با همکاری شهرداری‌های این دو شهر خواهیم بود که در نوع خود اقداماتی بی سابقه در سطح استان محسوب می‌شوند. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آبان
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)