• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۷۱۱۳
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

ابتکارات سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در برنامه تحولی

معاونت توسعه روابط فرهنگی بین المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: «انتصاب رایزن بانو در کشور فرانسه ، رایزن اهل سنت در مصر، جوان گرایی در انتصاب ها، دعوت از متنفذان اجتماعی خارج از کشور برای روایت واقعی از وضع ایران» ابتکارات این سازمان در برنامه تحولی بوده است.  

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین روزبه معاونت توسعه روابط فرهنگی بین المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به مناسبت ۱۰ تیر سالروز تاسیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات حدود سه دهه پیش برای تجمیع فعالیت‌های فرهنگی بین المللی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور تاسیس شد. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

معاونت توسعه روابط فرهنگی بین المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: این سازمان نقش اتصال دهنده توان و ظرفیت فرهنگی موجود در جمهوری اسلامی ایران با نیاز‌های موجود در خارج از مرز‌ها است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

روزبه گفت: این سازمان یکی از فعالیت‌های اصلی خودش را شناساندن ظرفیت انقلاب اسلامی در کشور‌های همسایه، ایران فرهنگی، جهان اسلام و بقیه نقاط جهان است. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: شناساندن جریان‌های فرهنگی خارج از کشور و موجود در عرصه منطقه‌ای و جهانی برای فضای فرهنگی داخل کشور جزء وظایف دیرین سازمان فرهنگ و ارتباطات است. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

معاونت توسعه روابط فرهنگی بین المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی وظیفه اول آن شناساندن فرهنگ ایرانی اسلامی به دنیا است و در گام دوم شناسایی کردن ظرفیت‌های فرهنگی دنیا برای سیاستگذاران فرهنگی داخل کشور و برای فضای فرهنگی کشور است. 

روزبه افزود: این نقاط در قالب رایزنی‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سراسر دنیا تاسیس شده است. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: یکی از اصلی‌ترین رویکرد سازمان فرهنگ و ارتباطات در دوره جدید خودش مردمی سازی فعالیت‌های فرهنگی جمهوری اسلامی است.

معاونت توسعه روابط فرهنگی بین المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: در کشور مقصد، رایزن فرهنگی نقش حامی و راهبر مجموعه‌های فرهنگی متصل را دارد. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

روزبه درباره مردمی سازی فعالیت‌های فرهنگی بین المللی جمهوری اسلامی گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات سعی کرده است راهبر ماجرا باشد و در نقش حامی از شبکه فعالان جمهوری اسلامی ایران برای توسعه فعالیت‌های شان در خارج از مرز‌ها حمایت‌های زیادی را انجام دهد. 

وی افزود: مردم، نخبگان و حکومت‌ها مخاطب سازمان فرهنگ و ارتباطات هستند؛ اجرای سازی توافقنامه‌های فرهنگی با کشور‌های دیگر، اولویت دادن به ایرانیان خارج از کشور در دستور کار این سازمان بوده است. 

معاونت توسعه روابط فرهنگی بین المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درباره ابتکارات و برنامه تحولی این سازمان گفت: «جوان گرایی رایزن ها، انتصاب رایزن بانو در کشور فرانسه، رایزن اهل سنت برای رایزنی فرهنگی در مصر، استفاده طیفی از تجربه و جوانی در کنار هم در انتصاب ها، حضور موثرتر در فضای مجازی برای شناساندن ایران اسلامی، دعوت از متنفذان اجتماعی (اینفلوئنسرها) خارج از کشور،  برای روایت واقعی از وضعیت ایران» از ابتکارات و برنامه تحولی این سازمان در دوره جدید بوده است. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

روزبه گفت: رسانه‌های جریان اصلی غرب به توافق رسیده اند حداکثری‌ترین اجماع پیرامون تحریم ایران، تحریم رسانه‌ای ایران است. تحریم تصویر ایران وجود دارد. انسجام جامعه ایران، اینکه امروز جوانان می‌توانند و مایلند کشورشان را بسازند و حضور زن‌های ایرانی در عرصه‌های مختلف هیچ جا روایت نمی‌شود. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: یکی از محور‌های تحول سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، استفاده از ظرفیت مردمی قابل ارائه در عرصه بین الملل است. 

معاونت توسعه روابط فرهنگی بین المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: فلسطین در چند ماه گذشته کانونی‌ترین نقطه برای خبر بوده است. سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تصمیم گرفته است رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فلسطین را بصورت غیر مستقر انتخاب کند. سازو کار اداری اجرایی آن انجام شده و در آینده نزدیک هم شخص آن انتخاب و اطلاع رسانی می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

روزبه افزود: اصلی‌ترین نکته‌ای که در حوزه جهاد تبیین باید به آن توجه کنیم شکستن حصار تحریم رسانه‌ای است که اتفاق افتاده است؛ یک از اقدامات دقیق و هوشمندانه رهبر معظم انقلاب نگارش پیامشان نسبت به فعالین دانشجویی اروپا و آمریکا بود که اتفاقی بزرگ در تاریخ است. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روستا آباد، نمایشگاهی از تولیدات خرد خانگی در قم
پیشتازی قوه قضائیه در حوزه هوش مصنوعی
بانگ الله اکبر در خراسان‌شمالی طنین انداز شد
صدور هشدار زرد هواشناسی در کهگیلویه و بویراحمد
تحویل ۴۶۵۶ واحد نهضت ملی مسکن به متقاضیان در خراسان‌جنوبی
پیشرفت صنعت نفت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با اتکا بر توانمندی داخلی است
افتتاح ۷۵ طرح کشاورزی در آذربایجان شرقی
موسیان در آستانه ۲۲ بهمن؛ افتتاح طرح‌هایی برای آینده‌ای روشن
دعوت وزارت امور خارجه از هموطنان برای شرکت در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن
بهره برداری از ۹ طرح عمرانی، خدماتی و آموزشی در مهاباد و خلیفان
دعوت خانواده شهدا از مردم چهارمحال و بختیاری برای حضور در انتخابات
فردا همه با هم برای نمایش ایران مقتدر و مایوس کردن دشمنان به میدان می آییم
توسعه و آبادانی در عنبر آباد
خبر‌هایی از برگزاری یادواره شهدای حافظ امنیت در شاهرود
فریاد ملت‌ها سکوت دولت‌ها
نورافشانی آسمان شهر‌های خوزستان در شب ۲۲ بهمن
توسعه و آبادانی در بردسیر
افتتاح پد بالگرد بیمارستان ابوحامد کوهبنان
رونمایی از دستاورد‌های جدید شرکت دانش بنیان گسترش صنایع ریلی ایران در تبریز
دیدار با خانواده شهید والامقام علی نجف‌پور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
گلبانگ صدای تکبیر و فریاد الله‌اکبر مردم در استان مرکزی
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
برخورد با افرادی که امنیت مردم را تهدید می‌کنند
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)