• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۷۹۸۹۰
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۹
اصفهان » اجتماعی
در پی افزایش دمای هوا

کاهش ساعت اداری برای فردا و تعطیلی پنجشنبه

در پی افزایش دمای هوا ، ساعت فعالیت اداره های استان اصفهان فردا کاهش یافت و روز پنجشنبه بیست و یکم تیر هم تعطیل شد.

تعطیلی و کاهش ساعت فعالیت ادارات استان اصفهان در پی افزایش دمای هوا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در جلسه ستاد مدیریت بحران استان و کارگروه اضطرار شرایط گرد و غبار گفت: به منظور مدیریت مصرف انرژی و همچنین پیشگیری از مشکلات ناشی از غبارآلودگی هوا، چهارشنبه ۲۰ تیرماه ساعت پایان  کار دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، شهرداری‌ها و سایر نهاد‌های عمومی و مراکز آموزشی استان اصفهان ساعت ۱۱ و پنجشنبه ۲۱ تیرماه نیز این ادارات تعطیل خواهند بود، البته مراکز امدادی، خدمات رسان، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی شبانه روزی کماکان در این ایام ارائه خدمت خواهند داشت.


منصور شیشه فروش افزود: با توجه به اعلام هواشناسی مبنی بر هشدار وزش تندباد و گردوغبار و کاهش میدان دید و تقویت توده هوای گرم تابستانه و ماندگاری این توده از چهارشنبه ۲۰تا جمعه ۲۲ تیرماه، با افزایش ۲ تا ۳ درجه سانتیگراد دما مواجه هستیم.


وی گفت: آزمون‌های سراسری در این بازه زمانی طبق برنامه‌ریزی‌های قبلی  برگزار خواهد شد.


شیشه فروش افزود: همچنین در این راستا مقرر شد همه دستگاه‌های اجرایی استان نسبت به کاهش مصارف برق در ساعات اداری به میزان حداقل ۳۰ درصد نسبت به قبل و در ساعات غیر اداری به میزان ۶۰ درصد مصرف جاری با اولویت خاموش کردن روشنایی‌های غیرضروری و سامانه‌های سرمایشی اقدام کنند.


مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: در این رابطه مقرر شد شرکت‌های برق نسبت به اقدامات دستگاه‌های اجرایی استان نظارت ویژه و مستمر داشته باشند.


شیشه فروش افزود: همچنین همه دستگاه‌های اجرایی جهت کاهش مصرف برق بایستی انجام تعمیرات و در مدار قراردادن دیزل ژنراتور در زمان اوج مصرف برق، تعویض لامپ‌های کم مصرف به جای لامپ‌های پرمصرف، انجام تعمیرات سالیانه کولر‌های آبی و نصب سایه‌بان و تعمیر کولر‌های گازی در مناطق گرمسیر را مد نظر قرار دهند.


وی افزود: استفاده حداکثری از نور طبیعی در طول روز، جایگزینی پروژکتور‌های قدیمی با چراغ‌های مجهز به لامپ‌های ال‌ای دی، اجرای روش‌های پیشگیری از هدر رفت انرژی با نصب درزگیر و عایق‌های پنجره‌ها در ادارات، صنوف و بخش خانگی ضروری است.


مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند از یک ساعت قبل از خاتمه کار سیستم سرمایشی خود را خاموش کنند.


وی ادامه داد: مشترکان برق خانگی و صنوف نیز بایستی نصب سیستم‌های کنترل هوشمند در مجتمع‌های تفریحی و مراکز خرید، کاهش روشنایی عمومی در پارکینگ‌ها و راهرو ها، استفاده از نور طبیعی و خاموش کردن لامپ‌های اضافه، انجام تعمیر کولر‌ها و نصب سایه‌بان و تعویض لامپ‌های قدیمی و پرمصرف اقدام کنند.


وی ضمن تأکید بر ممنوعیت هر اقدامی که منجر به تشدید گرد و خاک و آلاینده‌ها می‌شود، گفت: خاک برداری، آتش زدن بقایای کشاورزی و فضای سبز، فعالیت‌های معدنی و حمل و نقل خاک، گچ و ... نیز ممنوع است.


شیشه فروش عنوان کرد: رعایت توصیه‌های بهداشتی و حفاظت فردی در برابر گرد و خاک بخصوص افراد آسیب پذیر و بیماران، استفاده از ماسک استاندارد، عدم ورزش و فعالیت‌های بدنی در فضا‌های باز نیز ضروری است.


وی در پایان اضافه کرد: کمیته اضطرار شرایط گرد و غبار به طور مستمر نسبت به رصد و پایش شرایط ایجاد شده با صدور اطلاعیه‌ها پایش کانون‌های فرسایش بادی و اعمال محدودیت‌های اقدام خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تبریک و  تسلیت شهادت مدافع نظم و امنیت استواریکم حسین سواری در اهواز
بهره برداری پایگاه امداد و نجات جاده‌ای امام رضا(ع) رباط
دستاورد‌های یکساله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد 
روایت روز تلخی که در حافظه شهر قزوین ماندگار شد
وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی کشور
بهره برداری از مجتمع گاومیش داری صنعتی شیری در شوش
افتتاح و کلنگ زنی۶۲ طرح عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۸۵۶ تومان در شهرستان گچساران
نمایش آثار تحسین شده چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر در کیش
نجات جان ۹ تبعه افغانستانی در مرز تایباد
افتتاح سه طرح‌های عمرانی، فرهنگی و خدماتی در شاهین شهر
افتتاح ایستگاه خودکار هواشناسی اشترینان
وقتی کردستان عراق با افتخار از انقلاب اسلامی یاد می‌کند
آمادگی برای برگزاری رویداد ملی رسانه‌ای ایران جان
خبرنگاران رسانه ملی آماده به رخ کشیدن غیرت انقلابی مردم گلستان در جهان
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در چادگان
دعوت دادستان مرکز خوزستان برای حضور باشکوه مردم استان در یوم الله ۲۲ بهمن
دعوت مسئولان از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
افتتاح چند طرح با بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه در فیروزه
افتتاح و کلنگ‌زنی چندین طرح آبرسانی در شهربابک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
برخورد با افرادی که امنیت مردم را تهدید می‌کنند
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)