• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۰۳۶۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۴
بین الملل » آمریکا

رئیس سرویس مخفی آمریکا استعفا داد

«کیمبرلی چیتل» رئیس سرویس مخفی آمریکا به دلیل شکست در جلوگیری از سوء قصد به جان دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق و نامزد انتخابات ۵ نوامبر ۲۰۲۴ استعفا داد.

رئیس سرویس مخفی آمریکا در پی سوء قصد ناکام به جان ترامپ استعفا داد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رسانه‌های آمریکایی روز سه شنبه به وقت محلی به نقل از منابع آگاه گزارش دادند که کیمبرلی چیتل، رییس سرویس مخفی آمریکا استعفای خود را در بحبوحه نقص‌های امنیتی مربوط به سوء قصد اخیر به جان دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، ارائه کرده است.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که قانون‌گذاران و یک ناظر داخلی دولت جو بایدن تحقیقاتی را در مورد نحوه عملکرد آژانس در مورد تامین امنیت ترامپ و چگونگی تیراندازی یک مرد مسلح به سمت نامزد جمهوری‌خواه ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ در پنسیلوانیا انجام می‌دهند.

درخواست‌های دو حزبی در کنگره برای استعفای رییس سرویس مخفی و فشار قانونگذاران جمهوری‌خواه برای استیضاح او در چند روز اخیر افزایش یافته بود. قانونگذاران به ویژه پس از حضور کمبرلی برای شهادت علنی در مقابل کمیته نظارت مجلس در روز دوشنبه، جایی که وی تمایلی به پاسخگویی به بسیاری از سوالات کمیته نداشت، خشمگین شدند.

در ساعات اولیه پس از تیراندازی، چیتل تاکید کرده بود که کناره گیری نخواهد کرد. چیتل در سال ۲۰۲۲ توسط جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به ریاست سرویس مخفی منصوب شد.

چیتل هفته گذشته در مصاحبه‌ای با سی ان ان گفت که این آژانس "تن‌ها مسئول" طراحی و اجرای امنیت در محل سخنرانی ترامپ در پنسیلوانیا بوده است.

رئیس سرویس مخفی ایالات متحده روز دوشنبه در پی سوء قصد به جان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در یک گردهمایی انتخاباتی، اذغان کرد که او و این سرویس امنیتی در انجام عملیات خود شکست خوردند.

خانم چیتل که با درخواست‌های جمهوری‌خواهان برای برکناری مواجه است، در شهادت خود برابر کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا در کنگره گفت: ما شکست خوردیم. به عنوان رئیس سرویس مخفی ایالات متحده، مسوولیت کامل هرگونه سهل‌انگاری امنیتی را بر عهده می‌گیرم.

رئیس سرویس مخفی آمریکا افزود: تلاش برای ترور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده در ۱۳ جولای (۲۳ تیر) قابل‌توجه‌ترین شکست عملیاتی سرویس مخفی در چند دهه اخیر است.

چیتل درباره ادعا‌های جمهوری‌خواهان مبنی بر اینکه سرویس مخفی آمریکا از ارائه منابعی برای محافظت از ترامپ دریغ کرده است، توضیح داد که امنیت رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده قبل از این حادثه تیراندازی افزایش یافته بود.

وی تصریح کرد: سطح امنیت فراهم شده برای رئیس‌جمهور سابق از مدت‌ها قبل از مبارزات انتخاباتی افزایش یافته است و با پیشروی تهدید‌ها به طور پیوسته در حال افزایش است. ماموریت ما سیاسی نیست، بلکه به معنای واقعی کلمه مساله مرگ و زندگی است.

تیراندازی عصر شنبه (۱۳ جولای ۲۰۲۴ برابر با ۲۳ تیرماه ۱۴۰۳) به وقت محلی به دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا هنگام سخنرانی انتخاباتی او در جمع هوادارانش در باتلر پنسیلوانیا و مجروح شدنش در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در این کشور به سرعت به خبر یک رسانه‌های آمریکایی تبدیل و موجب واکنش مقامات این کشور شد. ترامپ از این سوء قصد جان سالم به در برد و فقط گوش راست او آسیب دید.

به دنبال تیراندازی به ترامپ در یکی از گردهمایی‌های تبلیغاتی خود در شهر «باتلر» ایالت پنسیلوانیا، سرویس مخفی آمریکا با سوالات زیادی در رابطه با نحوه دسترسی فرد مسلح به پشت بام ساختمانی که به وضوح به محل استقرار ترامپ دید داشت، مواجه شده است. در این حادثه، ترامپ زخمی شد و فرد ضارب و یکی از شرکت‌کنندگان در تجمع کشته شدند. همچنین دو نفر دیگر از حاضران در این گردهمایی نیز زخمی شده‌اند.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا نیز اعلام کرد که هیچ‌کس به ستاد انتخاباتی وی درباره وجود مشکل امنیتی در آستانه گردهمایی در ایالت پنسیلوانیا هشدار نداده بود. ترامپ در یکی از اظهاراتش پس از جان بدر بردن از حادثه تیراندازی که به گوش او آسیب رساند، گفته بود: الان باید مرده بودم و پزشک بیمارستان جان بدر بردن من را معجزه خواند!

روزنامه «واشنگتن‌پست» نیز گزارش داد که مقامات ارشد سرویس مخفی ایالات متحده بار‌ها درخواست‌های تیم امنیتی ترامپ برای نیروی انسانی و تجهیزات بیشتر در رویداد‌های قبل از سوء قصد ۱۳ ژوئیه (۲۳ تیر) را رد کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)