• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۸۴۹۴
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۶
بوشهر » اقتصادی

تشکیل کارگروه ویژه برای تسریع تخلیه شناور‌های مستقر در نوبت انتظار بندر بوشهر

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: همگام با افزایش خیره‌کننده عملکرد بندر بوشهر، تمهیدات ویژه‌ای پیش‌بینی شده تا زمان انتظار شناور‌های مستقر در لنگرگاه برای تخلیه، با همراهی دستگاه‌های متولی به کمترین زمان ممکن برسد.

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ محمد شکیبی‌نسب در روند بررسی مشکلات تجار و بازرگانان با حضور دل‌افکار، مدیرکل امور اقتصادی استانداری، معاونین ناظر گمرکات استان، خورشید گزدرازی، رئیس اتاق بازرگانی بندر بوشهر و نماینده سازمان صمت اظهار کرد: بندر بوشهر با کمبود انبار و بارانداز مواجه است که راهکار درازمدت آن توسعه مجتمع بندری نگین است که تاکنون مجوز محیط زیست برای ۲۳۶ هکتار از اراضی این مجتمع صادر شده است. 

وی بیان کرد: در مجتمع بندری نگین ۱۰ هزار مترمربع فضا برای احداث انبار و بارانداز اختصاص یافته است و بخشی از زیرساخت‌های مقدماتی این پروژه نیز اکنون در حال احداث است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: در حال حاضر در بندر بوشهر از تمامی فضا‌های موجود استفاده شده و تخلیه و بارگیری شناور‌ها از زمان پهلو گیری به اسکله نیز با هدف جلب رضایت تجار و بازرگانان در کمترین زمان ممکن انجام می‌شود.

شکیبی‌نسب ادامه داد: در این زمینه تمامی دستگاه‌های مرتبط نیز باید مساعدت نمایند تا فرآیند ترخیص کالا‌ها در این بندر بیش از پیش تسریع شود و افزایش سطح اعتماد و استقبال از بنادر استان بوشهر همچنان تداوم داشته باشد.

وی افزود: به عنوان برنامه‌های تعریف‌شده در کوتاه‌مدت، با تشکیل کارگروهی ویژه تلاش می‌شود لیستی از کالا‌های با ماندگاری بالا موجود در شناور‌های پهلوگرفته در لنگرگاه بندر بوشهر تهیه شود تا زمینه برای تخلیه و حمل و نقل سریع‌تر این کالا‌ها به منطقه ویژه اقتصادی شماره ۲ فراهم شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار کرد: عمده هدف از این اقدام تامین فضای بیشتر برای فعالیت‌های مرتبط با تخلیه و بارگیری است. 

شکیبی‌نسب ادامه داد: همچنین برای صاحبان کالا که تا ظرف مدت ۲ ماه اقدامی برای ترخیص کالا‌های خود نداشته‌اند، توصیه نمود تا در کمترین زمان ممکن برای تعیین تکلیف و خروج کالا‌های خود اقدام کنند.

وی بیان کرد: با مجموعه این اقدامات، فضای کافی و مورد نیاز برای شتاب‌بخشی به روند تخلیه کالا‌ها در بندر بوشهر فراهم می‌شود.

شکیبی‌نسب افزود: عملکرد بندر بوشهر در چهار ماهه امسال با افزایش ۷۵ درصدی به بیش از ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار تن افزایش پیدا کرده است که این روند بدون تردید نشان از افزایش روزافزون اعتماد تجار و بازرگانان به این بندر است.

وی گفت: اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر نیز همواره به سهم خود می‌کوشد تا پاسخگویی شایسته به این اعتماد و استقبال خیره‌کننده از بندر بوشهر باشد.

شکیبی‌نسب بیان کرد: در این زمینه و با هدف رونق روزافزون بندر بوشهر نیز درخواست داریم دستگاه‌های مرتبط نهایت همراهی را با اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر برای خدمات‌رسانی شایسته به تجار و بازرگانان داشته باشند.

در این نشست، تجار و بازرگانان و مسئولان اقتصادی استان نیز راهکار‌ها و پیشنهاداتی برای تسهیل در فعالیت تجار و بازرگانان ارائه کردند.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)