• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۳۸۱۳
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
همدان » علمی و فرهنگی
با معرفی برترین‌ها

پایان همایش تئاتر منطقه‌ای عاشورائیان در ملایر

نخستین همایش تئاتر منطقه‌ای عاشورائیان غرب کشور در ملایر به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ نخستین همایش منطقه‌ای عاشورائیان، (تاک) پس از ۱۱ روز در ملایر به کار خود پایان داد و برگزیدگان بخش‌های مختلف این جشنواره معرفی شدند.

در این مراسم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان با اشاره به حضور ۷ استان غرب کشور در این همایش، گفت: شهرستان ملایر دارای توانمندی‌های بالایی است و دو نشان جهانی را در کارنامه خود دارد.

مسعود ویژه با اشاره به برگزاری موفق نخستین همایش تئاتر عاشورائیان افزود: آمادگی داریم تا هر سال این برنامه را برگزار کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

شهردار ملایر و مسئول همایش منطقه‌ای تئاتر عاشورائیان با اشاره به اینکه بین ۲ تا ۵ درصد اعتبارات هر دستگاه اجرایی به حوزه فرهنگ و هنر تخصیص داده می‌شود، افزود: با حمایت شورای شهر از حوزه فرهنگ و هنر این مبلغ را تا ۱۰ درصد افزایش دادیم و حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در سال جاری برای حوزه فرهنگ و هنر در نظر گرفتیم.

مجید فرجی افزود: در راستای ارتقای ظرفیت زیرساخت‌های فرهنگی هنری ۴ فرهنگسرا در ملایر ایجاد شده و ۲ فرهنگسرا در حال ساخت است.

او همچنین ابراز امیدواری کرد: ساخت سالن آمفی‌تئاتر ۱۲۰۰ نفری در مجاورت اداره ارشاد آغاز شود.

دبیر همایش تئاتر منطقه‌ای عاشورائیان هم گفت: فراخوان به ۶ استان ارسال شد و با استقبال شرکت کنندگان، به یازده استان افزایش یافت و در پایان ۵۹ اثر از ۱۱ استان به دبیرخانه این همایش ارسال شد و با حضور هیات داوران بازبین، ۱۶ اثر شامل ۹ اثر در بخش صحنه‌ای و هفت اثر در بخش خیابانی پذیرفته شدند و یک بخش ویژه هم شامل نمایشنامه‌خوانی شهدای غزه اضافه شد.

محمد قاسمی افزود: ۱۱ روز این جشنواره با حضور ۶ استان کشور برگزار شد که، ۷ روز اول مختص اجرای عموم گروه‌های ملایر بود و ۳ روز پایانی هم با حضور هیأت داوران، نمایش‌های راه یافته داوری شدند.

او همچنین گفت: طبق رایزنی‌هایی که با مرکز هنر نمایشی کشور انجام شد، دو اثر در بخش صحنه‌ای و خیابانی به جشنواره بین‌المللی مقاومت راه پیدا کردند.

محمد قاسمی افزود: در بخش نمایش‌های خیابانی بدون اولویت، نمایش کبوتر‌های زخمی به کارگردانی حسام شریعتمداری از بروجرد، نمایش علامت به کارگردانی ناصر کریمی‌نیک از اراک، نذر مادر به کارگرانی مالک آبسالان از دهلران، هنگامه‌ای که آسمان شکافت به کارگردانی هومن روح‌تافی و بهاره کرمی از کرمانشاه، عاشورا تا اربعین به کارگردانی مسعود کردی از بروجرد، خاطرات سیاه به کارگردانی رضا باغبان و مرضیه ولی‌زاده از ملایر و تیرک به کارگرداتی آرش رضایی از شهرستان ازناو انتخاب شدند.

دبیر همایش تئاتر منطقه‌ای عاشورائیان گفت: در بخش صحنه‌ای هم بدون اولویت، نمایش یک زندگی بهتر به کارگردانی سعید چگینی از قزوین، سرو، مد به کارگردانی آتنا فارسی‌جانی از اراک، نصرت به کارگردانی علی زیستی از کرمانشاه، برگشته به کارگردانی مهدی عسگری از ملایر و پائیز نگفته بود به کارگردانی نسیم پاییزی از قزوین به بخش رقابتی این همایش راه یافتند.

همچنین نمایش آخرین خرناس خشاب به کارگردانی شهرام سلطانی از اراک، چند روایت نامتقارن به کارگردانی امیرحسین فاطمی از همدان، روز‌هایی که به یادت گذشت به کارگردانی محمدمهدی احمدی‌آزرم از شهرستان بهار و آریگاتو به کارگردانی حسین عباسپور از ملایر از دیگر نمایش‌های راه یافته به بخش رقابتی این رویداد است.

قاسمی از بازدید ۸۰۰۰ نفر از بخش‌های مختلف جشنواره خبر داد.

در ادامه بر اساس آراء هیات داوران نخستین همایش منطقه‌ای "تاک" عاشورائیان برگزیدگان هر بخش معرفی شدند.

در بخش خیابانی، بخش بروشور، با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی از طراح بروشور نمایش تیرک از لیلی صادقی، در بخش موسیقی، با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی از موسیقی نمایش هنگامه‌ای که آسمان شکافت از امید کرمی، در بخش طراحی فضا، با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی از طراحان فضای نمایش‌های علامت از ناصر کریمی‌نیک، کبوتر زخمی از آمنه حسن زاده، نذر مادر از مالک آبسالان و عاشورا تا اربعین از پژمان شاهوردی و با اهدای لوح تقدیر از گروه بازیگران نمایش تیرک تجلیل شد.

در بخش بازیگری زن، با هدای لوح تقدیر و جایزه نقدی از مرضیه ولی‌زاده بازیگر نمایش خاطرات سیاه.

در بخش بازیگری مرد با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی از هومن روح‌تامی بازیگر نمایش هنگامه‌ای که آسمان شکافت و در بخش برگزیده بازیگری مرد از ناصر کریمی نیک و مالک آبسالان بازیگران نمایش‌های علامت و نذر مادر با اهدای تندیس جشنواره و دیپلم افتخار و جایزه نقدی تجلیل شد.

در بخش طرح و ایده: لوح تقدیر و جایزه نقدی به رضا باغبان طراح و ایده پرداز نمایش خاطرات سیاه و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بخش برگزیده به ناصر کریمی نیک طراح و ایده پرداز نمایش علامت تعلق گرفت.

در بخش کارگردانی برگزیده نداشت و هیات داوران با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی از آرش رضایی و مالک آبسالان کارگردانان نمایش‌های تیرک و نذر مادر تجلی کرد.

در بخش بروشور، لوح تقدیر و جایزه نقدی به حسین الوندی طراح بروشور نمایش چند روایت متقارن، در در بخش گریم، لوح تقدیر و جایزه نقدی به شهرام معارف‌وند گریمور نمایش‌های آخرین خرناسه خشاب و آریگاتو، در بخش نور، لوح تقدیر و جایزه نقدی به محمد فرجی نورپرداز نمایش روز‌هایی که به یادت گذشت، در بخش موسیقی، رتبه نخست تندیس جشنواره دیپلم افتخار و جایزه نقدی به سالار پردل موسیقی نمایش نصرت، در بخش طراحی صحنه رتبه نخست تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به آتنا فارسی جانی طراح صحنه نمایش سرمد تعلق گرفت.

در بخش بازیگری هیات داوران از اعظم سلیمانی، مهری تکلو و اسدالله دوستی و بازیگر نوجوان نمایش برگشته آرسام دشتی با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی تجلیل کرد.

در بخش بازیگری زن هیات داوران با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی از شقایق احمدی بازیگر نمایش سرمد تجلیل کرد و رتبه اول، تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را به نسیم پاییزی راد بازیگر یک زندگی بهتر تعلق گرفت.

در بخش بازیگری مرد هیات داوران با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی از امیرحسین فاطمی و حسین عباسپور بازیگران مرد نمایش‌های چند روایت متقارن و آریگاتو تجلیل کرد و رتبه نخست، تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به شایان سلطانی بازیگر نمایش سرمد اهدا شد.

در بخش متن، هیات داوران با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی از علی نیکجو نویسنده نمایش آریگاتو تجلیل کرد و رتبه نخست این بخش به شهرام سلطانی برای نمایشنامه سرمد اهدا شد.

در بخش کارگردانی هیات داوران تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه رتبه نخست را به آتنا فارسی جانی کارگردان نمایش سرمد اهدا کرد.

طبق نظر هیات داوران با توجه به پرداختن به زندگی شهید پیرولی و قرابت موضوعی جشنواره، به صورت مشروط نمایش کبرو‌های زخمی در بخش خیابانی و با توجه به اتفاق نظر هیات داوران، نمایش سرمد به صورت مشروط به دبیرخانه نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت معرفی شدند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ظرفیت بالای راهگذر قزاقستان ـ ترکمنستان و ایران
بازدید استاندار خوزستان از روند مهار آتش در شرکت جلگه دز دزفول
زنجان میزبان پویش در سایه مادر
آب سالم با همت نذر خدمت ۸ هلال‌احمر زنجان به چم‌گرداب لرستان رسید
توقیف نفتکش ونزوئلایی برخلاف موازین و قوانین دریانوردی آزاد است
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان اسلام شدند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۱ آذر ۱۴۰۴
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
آیین تجلیل از کتابخوانان در هریس
توسعه پایدار بدون مشارکت فعال زنان ممکن نیست
مسابقات جام «از محله تا قله» با یاد شهدا در استان البرز برگزار شد
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۵۰ روستا در الیگودرز
درخشش عکاسان گیلانی در جشنواره بین‌المللی ایران جوان
جان باختن دو نفر در حادثه تیراندازی در آقاسیدشریف رشت
استمرار بارش ها در سمنان
اقامه نماز جمعه در ایلام
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
حمایت از توسعه مشاغل خانگی در زنجان
ادامه بازگرداندن اتباع فاقد مدرک افغانستانی از ایران
توصیه‌های ایمنی پلیس راه زنجان برای رانندگی در روزهای بارانی و برفی
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
۴ کشته بر اثر برخورد کامیون با پراید در محور بیرجند - خوسف
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۷ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)