• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۴۲۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۶
بین الملل » غرب آسیا
دبیرکل جنبش انصار الله یمن:

پاسخ جبهه‌های محور مقاومت قطعی است

دبیرکل جنبش انصار الله یمن در سخنرانی امروز گفت: دشمن صهیونیستی با ترس شدید منتظر عملیات و پاسخ حزب الله برای گرفتن انتقام فواد شکر است و پاسخ ایران به جنایت ترور شهید اسماعیل هنیه است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه المسیره، سید عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصار الله یمن در سخنرانی امروز گفت: جبهه حزب الله به فعالیت خود ادامه می‌دهد و دشمن اسرائیلی به تلفات خود و تاثیر زیاد آن اذعان کرده است. دشمن با ترس شدید منتظر عملیات و پاسخ حزب الله برای گرفتن انتقام فواد شکر است که این پاسخ قطعی است. 
دشمن منتظر پاسخ ایران به جنایت ترور شهید اسماعیل هنیه است و اکثر شرکت‌های هواپیمایی پرواز‌های خود را به حال تعلیق درآورده اند و اوضاع اقتصادی دشمن تحت تاثیر قرار گرفته است. پاسخ دردناک و تاثیرگذار خواهد بود و برنامه ریزی برای آن یکی از علل تاخیر در پاسخ دادن است.
پاسخ جبهه‌های محور مقاومت قطعی است و نگرانی و انتظار دشمن بخشی از پاسخ است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

تمجید بدر الدین از اقدام ضد صهیونیستی کلمبیا

رئیس جمهور کلمبیا از صادرات زغال سنگ از کشورش به اسرائیل جلوگیری کرد تا در جنایت علیه ملت فلسطین مشارکت نداشته باشد این در حالی است که برخی از رژیم‌های عربی میوه و مواد غذایی به اسرائیل صادر می‌کنند.
وی افزود دشمن اسرائیلی با مشارکت آمریکا و حمایت غرب، از ۳۲۱ روز پیش مرتکب جنایت قرن علیه ساکنان غزه می‌شود.

 

مشروح سخنرانی سید عبد الملک بدر الدین دبیر کل جنبش انصار الله یمن
تهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی ۱۴۰۳/۰۶/۰۱
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، سید عبد الملک بدر الدین دبیر کل جنبش انصار الله یمن در خصوص تحولات مربوط به حملات اسرائیل به غزه و تحولات منطقه سخنرانی کرد.
سید عبدالملک بدرالدین در این سخنرانی گفت: دشمن اسرائیلی به جنایت قرن و نسل کشی خود علیه مردم فلسطین در مدت ۳۲۱ روز و با مشارکت آمریکا و حمایت غرب ادامه می‌دهد.
درد و رنج و مظلومیت مردم فلسطین به اندازه دهه‌هایی که گذشته بزرگ وتجدید می‌شود و ظلم آنها بیشتر می‌شود.
مسئولیت و تکلیف شرعی و اخلاقی بر دوش مسلمانان به اندازه میزان ظلم و ستم طولانی مدتی است که بر ملت فلسطین روا می‌شود و سهل انگاری امری خطرناک است.
دبیرکل جنبش انصارالله یمن در بخش دیگری از سخنان خود گفت:رئیس جمهور کلمبیا صادرات زغال از کشورش به دشمن اسرائیلی را تحریم کرد تا در فاجعه مردم فلسطین نقش نداشته باشد، در حالی که رژیم‌های عربی، میوه و مواد غذایی به دشمن صادر می‌کنند.
سید عبد الملک بدر الدین گفت: نتانیاهو به دلیل جنایت‌های خود در کنگره نه تنها مورد استقبال گرم و تشویق قرار گرفت، بلکه با حمایت نظامی و سیاسی بیشتر بازگشت تا جنایات خود را افزایش دهد.
در برخی از رژیم‌های عربی مجازات حبس، جریمه نقدی، شکنجه و گاهی تبعید برای کسانی که با مردم فلسطین و مجاهدان آنها همدردی می‌کنند وجود دارد.
عملیات استشهادی در تل آویو" یافای اشغالی" و بازگشت این عملیات‌ها گامی موفقیت آمیز و از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی تصریح کرد: جبهه حزب الله ادامه دارد و داغ است و دشمن اسراییلی به خسارت‌های انسانی و تاثیر زیاد آن اعتراف دارد.
دشمن با ترس زیاد منتظر عملیات انتقامجویانه حزب الله در پاسخ به ترور رهبر جهادی فواد شکر است که این پاسخ قطعا اتفاق خواهد افتاد.
سید عبد الملک بدرالدین با اشاره به اینکه دشمن منتظر پاسخ ایران به ترور رهبر بزرگ، مجاهد و شهید اسماعیل هنیه است گفت:پاسخ دردناک و تاثیرگذار خواهد بود و برنامه ریزی برای آن یکی از دلایل تاخیر است.
وی گفت: اکثر شرکت‌های هواپیمایی پرواز‌های خود را به اسرائیل متوقف کرده اند و وضعیت اقتصادی دشمن به شدت تحت تاثیر قرار گرفته است.
دبیرکل جنبش انصار الله یمن افزود: در این هفته ۲۱ عملیات با استفاده از موشک‌های بالستیک و بالدار، پهپاد و قایق‌های نیروی دریایی انجام دادیم.
تعداد کشتی‌هایی که به دلیل همراهی با دشمن اسرائیلی و نقض تحریم هدف قرار گرفتند به ۱۸۲ کشتی رسید.
حملات خصمانه آمریکایی‌ها به مردم ما در این هفته به ۵ حمله به استان حدیده افزایش یافت.
ایالات متحده آمریکا در آنچه در غزه اتفاق می‌افتد شریک است و در تجاوز به هر کشور عربی و اسلامی شریک خواهد بود.
رهبر انصار الله یمن تاکید کرد: شایسته نیست در حالی که همبستگی با مردم غزه در کشور‌های غیراسلامی ادامه دارد، عرصه اسلامی و عربی در همبستگی با مردم فلسطین خالی از تظاهرات مردمی باشد.
انگیزه راهپیمایی مردمی در کشور‌های دور یک انگیزه انسان دوستانه است، در حالی که مردم ما با گرایش اسلامی، ارزش‌های مشترک و امنیت ملی با مردم فلسطین مرتبط هستند.
مردم ما باید به مسئولیت انسانی، دینی و اخلاقی خود علاقمندتر، آگاه‌تر و حساس‌تر باشند.
همبستگی بزرگ مردم ما با غزه با راهپیمایی میلیونی و صد‌ها هزار فعالیت همراه است.
جنبش مردمی در کشور مغرب برخلاف موضع رسمی که مزدور و خائن و همدست با دشمن اسرائیلی است ادامه دارد.
رژیم مغرب سطح همکاری اقتصادی خود با دشمن اسرائیلی را افزایش داده است و این امر بسیار تاسف بار است.
در کشور ما از ابتدای حمله به غزه تا به امروز راهپیمایی و تظاهرات و رویداد‌هایی مختلفی در حمایت از غزه وجود داشته است.
نتایج بسیج در آموزش بیش از ۴۳۲ هزار نفر بوده و امیدواریم ان شاءالله شاهد حضور بیشتری باشیم.
بیش از ۲۲۹۲ رژه نظامی، راهپیمایی و مانور نظامی در کشور برگزار شده است.
تظاهرات هفتگی در پایتخت و در استان‌ها و در روستا‌ها در شرایط مختلف و در شدت گرمای تابستان مثل گذشته ادامه دارد.
راهپیمایی‌ها و تظاهرات‌ها حتی با بارندگی هم صورت می‌گیرد و صحنه‌های صنعا و ذمار بیانگر استواری و عزم برای ادامه مسیراست.
وی گفت: از مردم عزیزمان می‌خواهم که فردا میلیون‌ها نفر در پایتخت، صنعا و بقیه استان‌ها و بخش‌ها در حمایت از مردم غزه راهپیمایی کنند.
این دعوت، دعوت به جهاد در راه خدا و حمایت از مظلومان و موضع گیری در برابر دشمنان خدا و دشمنان بشریت، یهودیان صهیونیست، است.
مردم عزیز ما موضع عزتمندی دارند و رو سفید هستند و درمقابل نسل‌های بعدی مانند بسیاری از مردمان به ننگ خواری آلوده نمی‌شوند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بحول وقوّه ی الهی پاسخ ماهم قطعی است، وما برادرانمان درحزب الله وانصارالله ومقاومت را تنهانمیگذاربم.
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش خردسالان بوکس چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
شناسایی ۵۶ نوع مخاطره در ایران
پایان هفته بیستم لیگ برتر بسکتبال
خطر ابتلا به روده تحریک پذیر در اثر مصرف فست فود در دانش آموزان
روحانیت اصیل اسلام ،پیشگام در عرصه شهادت
ایران جان در بیان ظرفیت‌های هرمزگان موفق بود
فوتبال لیگ اروپا؛ قرعه پلی آف امروز مشخص می‌شود
سپاه سرمایه‌ای مردمی است که با برچسب‌های سیاسی مخدوش نمی‌شود
تأمین ۹۰ میلیون دلار برای اجرای زیرساخت‌های مرز‌های منذریه و سوماردر عراق
بررسی ویژه‌برنامه‌های هفته جوان در آذربایجان‌غربی
با فعالیت بزرگترین گلخانه استان مرکزی در زرندیه
پاکستان: به توافق سازش با رژیم اسرائیل ملحق نمی‌شویم
اثرگذاری آتش‌نشانی اصفهان در تصمیم‌های کلان حوزه ایمنی کشور
فوتسال جام ملت‌های آسیا؛ امروز: مصاف ایران با عربستان برای مجوز صعود
آذربایجان‌غربی بر قله راه و شهرسازی ایستاد
آغاز ساخت مسکن برای کارکنان نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد
کیفیت قابل قبول هوا در سمنان
مشمولان غایب می‌توانند از مشوق‌های مهارت آموزی بهره‌مند شوند
توسعه و تکمیل راههای اصلی و فرعی فریمان
اجرای ۶ هزار برنامه برای بزرگداشت دهه فجر در کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)