• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۰۱۰۶
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۱
آذربایجان غربی » اقتصادی

حل مشکلات مردم اولویت دولت باشد

 امام‌جمعه میاندوآب گفت: دولت باید عدالت را مبنای حرکت خود قرار داده و در راستای کنترل تورم و گرانی قدم بردارد.

حل مشکلات مردم اولویت دولت باشد
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام حسن‌زاده در خطبه‌های نمازجمعه این هفته میاندوآب با اشاره به دهه آخر ماه صفر و فرارسیدن سالروز رحلت نبی مکرم اسلام (ص)، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) رابط بین خالق و مخلوق بود و به پیامبری مبعوث شدند تا بشریت را با معرفت آموزی و عمل صالح به اعتلا برسانند.
 
 امام‌جمعه میاندوآب گفت: نجات بشریت از گمراهی و ضلالت، تمدن‌سازی اسلامی، پیاده‌سازی عدالت در جامعه، ایجاد برادری و برابری و ایجاد وفاق در عمل از برکات وجودی پیامبر گرامی اسلام (ص) بود.
 
 وی با بیان اینکه عدالت محور اصلی رسالت پیامبر گرامی اسلام (ص) بود، افزود: هرکس در هرکجا و هر جایگاهی به دنبال برقراری عدالت در جامعه باشد در واقع در مسیر پیامبر گرامی اسلام (ص) قدم برداشته است و اگر کسی به دنبال رانت، زیاده‌خواهی و عزل و نصب‌های شخصی باشد در غیر این مسیر حرکت کرده است.
 
 حسن‌زاده تصریح کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص)، وفاق و اتحاد را در عمل به منصه ظهور رساند و ما نیز اگر راه پیامبر (ص) را برویم باید از وحدت حرف بزنیم نه تفرقه و دوگانگی.
 
 امام‌جمعه میاندوآب با تأکید بر اینکه نباید از دشمن هراسید و در مقابل آن عقب‌نشینی کرد، گفت: پیامبر گرامی اسلام (ص) به ما آموخت که نباید از عِده و عُده بیگانگان هراسید؛ بلکه با نمایش قدرت و اقتدار خود لرزه بر اندام دشمنان افکند.
 
 وی گفت: با دوستی با خدا، تواضع، اشدا علی الکفار و رحما بینهم، جهاد فی‌سبیل‌الله و نهراسیدن از دشمن می‌توان به یاری دین خدا و پیامبر گرامی اسلام (ص) شتافت.
 
 حسن‌زاده افزود: دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی ۴۵ سال است که برای مقابله با اسلام و انقلاب اسلامی دست به انواع توطئه‌ها و حرکت‌ها زده‌اند؛ اما راه به جایی نبرده‌اند.
 
 امام‌جمعه میاندوآب به دیدار اعضای هیات دولت چهاردهم با رهبر معظم انقلاب اشاره و اظهار کرد: یکی مهم‌ترین سفارش‌ها و توصیه‌های رهبر معظم انقلاب؛ توجه و شناخت ظرفیت پتانسیل‌های کشور و بهره‌مندی از آنان بود.
 
 وی با تأکید بر اینکه تمام کارشناسان و متخصصان بر غنای ایران از لحاظ منابع طبیعی و انسانی تأکید دارند، تصریح کرد: انتخاب جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی و پرهیز از انتخاب کسانی که به دنبال حزب‌گرایی و جناح‌گرایی باید در اولویت دولت وفاق ملی باشد.
 
 حسن‌زاده با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر لزوم پیگیری سفر‌های استانی نیز تأکید داشتند، گفت: همه برنامه‌ها و اقدامات دولت باید پیوست عدالت داشته و عدالت مبنای حرکت دولت قرار گیرد.
 
 امام‌جمعه میاندوآب افزود: عدالت یعنی اینکه عوارض کوی‌ها و محلات حاشیه‌نشین در مرکز شهری هزینه نشود؛ بلکه به همان اندازه که به مناطق مرکزی توجه می‌شود به مناطق حاشیه‌ای نیز توجه شود.
 
 وی با تأکید بر اینکه دولت باید در راستای کنترل تورم و گرانی و پیگیری موضوع جوانی جمعیت قدم بردارد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در این دیدار به‌صراحت در خصوص مشورت رئیس‌جمهور درباره وزرا با ایشان توضیح داده و همه چیز را بیان کردند و لذا همه بدانند که امت اسلامی پشتیبان رهبری بوده و گوش‌به‌فرمان ایشان هستند.
 
 حسن‌زاده گفت: ما نیز اعلام می‌داریم که تا زمانی که دولتی‌ها در مسیر انقلاب، ولایت و حفظ خون شهدا قدم بردارند؛ در خدمت آنها هستیم و حمایت می‌کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد
تیم ملی بانوان راهی فجیره شد
جو پایدار میهمان روز‌های زمستانی استان قزوین 
فعال شدن انصراف از روش دوم کالابرگ از امروز
تسریع تکمیل طرح‌های ورزشی آغاجاری و جولکی نیازمند تامین اعتبار
همدان، قهرمان مسابقات کاراته بانوان غرب کشور شد
پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی به مناسبت درگذشت آیت الله عبدخدایی
هنوز ۵۰۰ هزار نفر در صف انتظار دریافت وام ازدواج هستند
اقدام اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران اثری بر اراده این نهاد ندارد
آغاز هفته ۲۳ فوتبال سری آ ایتالیا؛ پیروزی دشوار لاتسیو
تشییع پیکر آلاله پرپر در کلاله؛ شهید امنیت از دیار گلستان
«هتل بسیار بسیار عجیب» در راه آنتن رمضان
نوسازی سیستم گرمایش بیمارستان شهید مدرس کاشمر
برگزاری ۵۷۶ جشن محله‌محور دهه فجر و اعیاد شعبانیه در خراسان جنوبی
برد خانگی تیم فوتبال شهرداری اردبیل
افزایش دما و آلودگی هوا در یزد
تداوم وزش باد‌های غربی در مناطق دریایی هرمزگان، ۱۱ بهمن
راه‌اندازی پنج پایگاه سوادآموزی در مدارس بروجرد
برتری سه بر یک شهرداری ارومیه دربرابر رازین پلیمر تهران
افتتاح ۳ پروژه ورزشی در کردستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
ورود سامانه جدید بارشی به جنوب آذربایجان غربی
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
ساترا تحریم شد
انتقاد دولت از بی اعتباری اروپا در تشخیص مصادیق تروریسم
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
شمخانی: جغرافیای جنگ فقط به دریا محدود نخواهد شد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)