• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۴۸۵۹
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۴
آذربایجان غربی » سیاسی

مقاومت تعیین کننده معادلات منطقه است

امام‌جمعه چهاربرج گفت: امروزه می‌توان به صراحت ادعا کرد هیچ رویدادی در غرب آسیا بدون در‌نظر‌گرفتن خواسته‌های شبکه مقاومت رخ نمی‌دهد.

مقاومت تعیین کننده معادلات منطقه است

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام جلالی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته چهاربرج با اشاره به شروع فعالت دولت چهاردهم، اظهار کرد: امیدواریم دولت چهاردهم با سرعت برای خدمت به مردم و نظام اسلامی قدم بردارد.
امام‌جمعه چهاربرج افزود: مسئولان دولت چهاردهم باید در نظر داشته باشند که امروزه قدم‌های معمولی کافی نبوده و باید سرعت عمل داشت چرا که جهان با سرعت عجیبی در حال حرکت و پیشرفت هست و لذا باید سرعت عمل را بیشتر کرد.
وی با تاکید بر اینکه باید موانع سرعت عمل را رفع کرد، گفت: در اندیشه رهبر انقلاب اسلامی آنچه به عنوان موانع اعم از درونی و بیرونی، باعث کُندی یا عدم تحقق دولت اسلامی می‌شود را عمدتا موانع درونی عنوان می‌کنند.
جلالی با اشاره به اینکه باید به شناخت موانع درونی بیش از موانع خارجی اهتمام داشت، تصریح کرد: سستی بینش و ایمان اسلامی و انقلابی، عدم باور به ظرفیت‌های درونی، اعتماد به نسخه‌های بیگانگان، غفلت از دشمن و اعتماد به آن، دنیازدگی و اشرافی‌گری، کم‌کاری و کم‌انگیزگی و عدم مبارزه جدی با فساد برخی از مهمترین این موانع را براساس بیانات مقام معظم رهبری هستند.
 امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه با وجود این موانع می‌تواند انگیزه و تلاش را زیاد کرد به شرطی که عزم جدی برای برطرف کردن و سرعت گرفتن داشته باشیم، اظهار کرد: به فرموده مقام معظم رهبری بر سر راه انسان موانع وجود داردو همین وجود مانع است که به تلاش انسان معنا و حقیقت معنوی می‌بخشد و اسمش می‌شود جهاد.
وی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه این هفته چهاربرج با اشاره به عملیات نظامی ارتش صهیونیستی در کرانه باختری، گفت: این عملیات بزرگترین عملیات از زمان عملیات «سپر دفاعی» در سال ۲۰۰۲ به شمار می‌رود که ارتش صهیونیستی مدعی شده که در تلاش برای رویارویی با گروه‌های مسلحی هستند که در مناطق مختلف کرانه باختری پراکنده شده‌اند. 
امام جمعه چهاربرج افزود: این جنایت ثابت می‌کند که صهیونیست‌ها همچنان خود را مصون از مجازات در سطح جهانی می‌دانند و در عین حال اعتباری نیز برای دولت مستقر در واشنگتن قائل نیستند. 
جلالی با اشاره به اینکه حزب‌الله لبنان در حمایت از مردم فلسطین از همان روز‌های نخست تجاوز رژیم صهیونیستی، به نوار غزه حملات خود علیه سرزمین‌های اشغالی را شروع کرد، تصریح کرد: در این مدت حزب‌الله هزینه‌های زیادی را بر دشمن صهیونیست تحمیل کرده است.
وی گفت: تا پیش از این، نظم منطقه مطابق میل آمریکایی‌ها تنظیم شده بود، اما شکست‌های اسرائیل در مقابل حزب‌الله لبنان که با وجود حمایت همه‌جانبه غرب از تل‌آویو اتفاق افتاد شرایط جدیدی را ترسیم کرد و نشان داد که آمریکا دیگر تنها تعیین‌کننده مناسبات منطقه نبوده تا جایی که امروز هیچ رویدادی بدون در‌نظر گرفتن خواسته‌های شبکه مقاومت رخ نمی‌دهد. 
امام جمعه چهاربرج اظهار کرد: یکی از آخرین برنامه‌های آمریکا که با محوریت رژیم صهیونیستی و از دوره ترامپ آغاز شد، برنامه‌ای به‌عنوان «پیمان ابراهیم» و برنامه عادی‌سازی روابط کشور‌های منطقه با رژیم‌صهیونیستی بود؛ که برنامه گسترده‌ای طراحی شده بود تا مسأله فلسطین در جوامع اسلامی به حاشیه برود که با وقوع عملیات طوفان‌الاقصی این مسأله غیرممکن شد. 
جلالی افزود: ظهور شبکه جدیدی در منطقه موسوم به محور مقاومت به رهبری ایران، این موقعیت را برای منطقه فراهم کرد که از کنترل غیربومی یعنی کنترلی که سال‌ها از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای بر غرب آسیا اعمال می‌شد؛ خارج شود.
امام جمعه چهاربرج تصریح کرد: رفته رفته، قدرت شبکه مقاومت افزایش یافت، به‌طوری‌که امروزه می‌توان به صراحت ادعا کرد هیچ رویدادی در غرب آسیا بدون در‌نظر‌گرفتن خواسته‌های شبکه مقاومت رخ نمی‌دهد.
وی هم چنین با بیان اینکه در همه مراحل زندگانی فلاح و رستگاری با متقین است، گفت: حتی در مدیریت هم باید جنبه تقوا در نظر داشت.
جلالی با اشاره به اینکه اهداف مدیریتی در اسلام نباید اهداف تربیتی را زیر سؤال برده یا نقض کند، اظهار کرد: شیوه مدیریت صحیح شیوه‌ای است که اهداف تربیتی را تقویت کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی محفل شعر امام زمان (عج) در آستانه نیمه شعبان در قم
ضرورت ساماندهی کانال‌های سنتی آب در منطقه امند
طرح مسائل و مشکلات نخبگان جوان با نماینده مردم قم در مجلس
فعالیت ۶۴ کانون فرهنگی در آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
آماده توسعه همکاری ها با دستگاه قضائی
تأکید بر نقش راهبردی پلیس در مدیریت میدانی اغتشاشات
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
در پرداخت وام های خود اشتغالی تسریع شود
روابط بغداد و واشنگتن باید بر پایه عدم مداخله باشد
تردد روان در جاده های اصلی استان
اختتامیه جشنواره خوارزمی در گیلان
همگرایی شورای اداری ملکشاهی برای برگزاری جشن‌های انقلاب
امدادرسانی هلال‌احمر به ۷۱۸ نفر در آذربایجان شرقی
هشدار ریاست‌جمهوری عراق درباره دخالت خارجی در امور داخلی این کشور
مدال برنز پینگ‌پنگ‌باز ایران در مسابقات جوانان ترکیه
درخشش مستند رایان در جشنواره مردمی فیلم عمار
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
بازار‌های محلی گیلان، ادغام فرهنگ بومی با اقتصاد
برپایی محفل انس با قرآن کریم ویژه اعیاد شعبانیه در مساجد کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
نشست با انبوه سازان استان کرمانشاه برای تسهیل سرمایه گذاری در حوزه مسکن
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)