• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۳۰۸۶۶
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸
آذربایجان غربی » سیاسی

وزیر دادگستری: فلسطین باید محور وحدت تمام آزادی خواهان جهان باشد

وزیر دادگستری گفت: فلسطین و محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی باید محور وحدت تمام مردم جهان و آزادی خواهان باشد.

 وزیر دادگستری: فلسطین باید محور وحدت تمام آزادی خواهان جهان باشد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در ادامه این همایش امین حسین رحیمی وزیر دادگستری با تشکر از حسن انتخاب مسئولان برگزاری همایش از انتخاب هوشمندانه این شهر برای برگزاری چنین همایشی با دارا بودن اقوام و مذاهب گوناگون گفت:موضوع وحدت اقوام جایگاه مهمی در روابط اجتماعی و ایجاد امنیت و آرامش جامعه به ویژه در جهان امروز که جنگ و نسل کشی بیداد می‌کند، دارد.
وی افزود: منظور وحدت حذف شدن ادیان نیست بلکه منظور این است که ادیان با حفظ اعتقادات خود بطور مسالمت آمیز و در کنار هم برای هدف مشترک زندگی کنند. اگر در وحدت اسلامی از اتحاد مذاهب در بین شیعیان صحبت می‌کنیم منظور این نیست که شیعیان سنی و اهل تسنن شیعه شوند بلکه منظور این است که با حفظ اعتقادات خود در کنار هم زندگی می‌کنند.

رحیمی گفت: اگر حسن نیت و همدلی و ایمان قلبی به وحدت داشته باشیم در بین ادیان و مذاهب مشترکات زیادی وجود دارد. اعتقادات به پیامبر و قرآن و احترام به اهل بیت پیامبر مشترکات ماست.
وی ادامه داد: وقتی از وحدت ادیان و مذاهب صحبت می‌کنیم مفهوم ناملموس و دست یافتنی نیست بلکه نمونه ارزشمند و اصیل از این وحدت در اختیار داریم و آن نمونه زندگی در ایران عزیز است، ایران اقیانوسی از ادیان و مذاهب است که قرن هاست به بهترین وجه در کنار هم زندگی می‌کنند. در ایران اعتقادات مردم به ادیان مختلف موجب شده این وحدت ایجاد شود و کمتر کشوری در دنیاست که این تنوع قومی و دینی و مذهبی را داشته باشند. ارومیه در این خصوص ایران کوچک است و مثال زدنی است تمام اینها را در خود جای داده است. 

وزیر دادگستری تاکید کرد: آنچه رئیس جمهور ما تاکید بر وحدت دارند معلوم است که او بزرگ شده و متولد این خطه است و کسی است که وحدت را در عین کثرت تجربه کرده است. در اصل ۱۹ قانون اساسی به این وحدت و الزامات آن توجه شده است. 
وی گفت: در عین حال که مردم ما زندگی صمیمی دارند باید مراقبت شود که وحدت خدشه‌دار نشود. یکی از مواردی که باید مراقبت کنیم این است که به هیچ وجه نباید حرمت اقوام و ادیان و مذاهب شکسته شود و در این خصوص بار‌ها رهبری به رعایت این مهم تاکید فرموده اند. 

وزیر دادگستری گفت:در قانون مجازات هم برای توهین کنندگان به اقوام و ادیان مجازات کیفری تعیین شده است و دشمنان ایران از اینکه مردم ایران با صمیمیت زندگی میکنند ناراحتند و تلاش دارند اختلاف بین مذاهب ایجادکنند لذا باید هوشمندانه عمل کرد و اگر هرکسی در هر مقام و موقعیتی به ادیان و بزرگان آنها توهین کند و یا اقوام ایرانی را ولو به طنز تحقیر کند عمل مجرمانه انجام داده است و باید مورد تعقیب قرار گیرد و نیاز به شکایت خصوصی ندارد و دادستان وظیفه دارد با او برخورد کند. 
وی با بیان اینکه ما در قوه قضاییه تلاش می‌کنیم امنیت قضایی را در جامعه ارتقا دهیم، گفت: هیچ تفاوتی بین پیروان ادیان و مذاهب مختلف وجود ندارد و دستگاه قضایی متعلق به همه مردم ایران است و باید به همه خدمت ارائه کند و در دولت هم همین طور است و تمام خدمات دولتی برای همه مردم است، شعار رئیس جمهور همین است که هم وحدت داشته باشیم و امکانات به همه تعلق داشته باشد. 

رحیمی در ادامه گفت: امروز فلسطین و مردم مظلوم غزه محور وحدت همه باید باشند. فلسطین و محکوم کردن جنایات صهیونیستی باید محور وحدت تمام مردم جهان و آزادی خواهان و همه اقوام ساکن این کره خاکی باشد تا جلوی این جنایت گرفته و این رژیم کودک کش مجازات شود. 
وی با تشکر از راه‌اندازی کرسی احوال شخصیه اقلیت‌های مذهبی در مرکز وکلا گفت: احوال شخصیه اقلیت‌های دینی و مذاهب مختلف منحصر و نیازمند وکالت تخصصی است، باید مراعات قواعد شرعی هر یک از مذاهب را کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گشایش نمایشگاه اسوه در خوروبیابانک
پیام فرمانده انتظامی لرستان به مناسبت هفته بسیج
جنگ رسانه ای دشمن با اسلام و ایران
تفکربسیجی در جهان فراگیر شده است
بسیجی در هیچ ساختار و سازمان محدودی نمی‌گنجد
اقامه نماز باران در سمنان
بی مهری پرده نقره ای به نقش سرنوشت ساز رزمندگان استان مرکزی در عملیات خیبر
آقایی در پاراوزنه برداری پنجم شد
درخشش ورزشکاران بوکانی در مسابقات سرعت تبریز
احیای فرش و قنات نائین
بسیج مردمی‌ترین نیروی مقاومت جهان است
برگزاری یادواره ۲۵ شهید تنگ‌ چنار
نخبگان بسیجی پیشگام تحقق برنامه هفتم باشند
آنچه که لازم است درباره واکسیناسیون کودکان بدانیم!
۱۱۴ نیروگاه خورشیدی، هفته بسیج در بوشهر افتتاح می‌شود
تاکید بر تقویت زیرساخت‌های درمانی گلوگاه
دادگستری مازندران رتبه برتر کشور در حوزه حل اختلاف
مسکو: هیچ طرحی از آمریکا برای اوکراین دریافت نکردیم
رونمایی از سامانه هوشمندسازی شهرداری خوی
سجده شکر نمازگزاران بوکانی به‌پاس نعمت باران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)