• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۳۰۹۶۱
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۴
فارس » علمی و فرهنگی

اکران مجموعه روز خون در شبکه‌های سراسری

سریال «روز خون» پیرامون حمله تروریستی تکفیری‌ها به حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) در سالروز شهدای این حادثه اکران می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، مدیر کل صدا و سیما استان فارس گفت: بر اساس مصوبه سازمان صدا و سیما سریال روز خون در یک سال گذشته پیش تولید شد و امروز شاهد مراحل تصویر برداری آن هستیم، این سریال در قالب هفت قسمت ۴۰ دقیقه‌ای در آبان ماه سال جاری مصادف با سالروز حادثه تروریستی شاهچراغ از شبکه فارس و شبکه‌های دیگر پخش خواهد شد.
امیر رئوف در نشست خبری تشریح سریال «روز خون» که در مرکز صدا و سیمای فارس برگزار شد، افزود: رسانه ملی باید بتواند کنشگری کرده و از همه توانمندی‌ها استفاده کند؛ ابزار هنر باید در راستای آرام‌بخشی مردم باشد و این مورد قطعاً مدنظر خواهد بود.
او با بیان اینکه سند تحول صدا و سیما در سال ۱۴۰۰ بر مبنای ۳ راهبرد هویت‌محوری، عدالت‌گستری و شتاب‌دهی به پیشرفت هدف‌گذاری شده است، گفت: صدا و سیما باید زبان مردم استان شود و هویت استان فارس را جلوه‌گری کند، بر همین اساس یک شبکه ۲۴ ساعته تلویزیونی و یک شبکه ۲۴ ساعت رادیویی و ۵ بخش رادیویی داریم که بستر خوبی تحت عنوان رسانه ملی است که می‌تواند در ساختار نمایش تأثیر مهمی ایفا کند. 

رئوف با اشاره اینکه بر اساس مصوبه سازمان صدا و سیما، سریال «روز خون» از یک ماه پیش کلید خورده است، تصریح کرد: در اواسط سال ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ حادثه تلخ تروریستی توسط گروه تکفیری و نظام سلطه در حرم شاهچراغ (ع) اتفاق افتاد و جمعی از مردم بی‌گناه به خاک و خون کشیده شدند.
او ادامه داد: این اتفاق ناگوار تبدیل به یک حماسه شد و مردم در تشیع پیکر شهیدان این حادثه یک حماسه خلق کردند. این حادثه باعث شد مردم با ماهیت نظام سلطه بیشتر آشنا شوند و بدانند کسانی که ادعای حقوق بشر دارند حتی به زنان کودکان هم رحم نمی‌کنند و مردم را در حرم امن الهی ترور می‌کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مدیر کل صدا و سیمای استان فارس با تأکید بر منویات مقام معظم رهبری (مدظله) در خصوص اینکه حادثه حرم شاهچراغ (ع) همانند حادثه عاشورا باید زنده نگه داشته شود، بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود ۷ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای در شبکه‌های مختلف پخش شود و اولین پخش به مناسبت سالگرد این حادثه از یک شبکه پر مخاطب خواهد بود و تلاش خواهد شد این سریال ترجمه لاتین شود و در شبکه‌های مختلف منتشر شود.
رئوف، اولویت همکاری را در استفاده از افراد بومی دانست و گفت: ۶۰۰ سکانس، ۸۵ لوکیشن و ۲۰۰ هنرمند در این اثر همکاری می‌کنند و همچنین تلاش شده است در این سریال شهر شیراز و استان فارس هم شناسانده شود.
او فارس را یک استان پر ظرفیت دانست و تأکید کرد: از دستگاه فرهنگی انتظار می‌رود از بستر استان فارس استفاده کنند و اگر نهاد‌ها و دستگاه‌ها علاقه‌مند باشد رسانه ملی مشارکت خواهد کرد و شاهد افزایش تولید سریال و تله فیلم خواهیم بود.
مدیرکل صدا و سیمای استان فارس در خصوص هزینه این برنامه، تصریح کرد: روز خون یک برنامه در تراز ملی است، اما در مقایسه با سایر پروژه‌های مشابه با هزینه کمتر و کیفیت بیشتر تولید می‌شود.
او بیان کرد: در‌های صدا و سیما به روی همه علاقه‌مندان رسانه و فرهنگ باز است و از ظرفیت افراد توانمندی که در عرصه فرهنگی فعال هستند استفاده خواهیم کرد.
کارگردان سریال «روز خون» نیز در این نشست بیان کرد: بعد از حادثه تروریستی شروع به خاطره‌نگاری کردیم و چکیده این خاطرات در کتابی به اسم «چراغدار» که روایت‌هایی از زندگی شهدای حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ (ع) به کوشش جمعی از محققان و نویسندگان تدوین شد.
مرتضی رضایی با بیان اینکه قرارداد‌های سریال «روز خون» در عید غدیر خم بسته شد، بیان کرد: ۲۹ جلسه از این سریال فیلم‌برداری شده است و ۱۷ جلسه باقی مانده است.
او ادامه داد: ۱۲ نفر از بازیگران این سریال غیر بومی هستند و ۲۵ نفر بازیگر تئاتر و سینمای فارس هستند و تلاش کردیم تیمی در خور نام در این پروژه فعالیت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)