• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۳۱۳۳۰
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۱
خراسان رضوی » اجتماعی

معاون وزیر ارشاد: فعالیت‌ های قرآن راهبردی است

اختتامیه ششمین دوره جشنواره قرآنی «باران وحی» با حضور ۸۰۰ نفر از برگزیدگان در مشهد برگزار شد.

معاون وزیر ارشاد: برخی مسئولان فعالیت‌ های قرآنی را راهبردی تلقی نمی‌ کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فعالیت های قرآنی در کشور طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب راهبردی و مهم به شمار می‌ رود، در حالی که برخی از مسئولان این نوع فعالیت‌ ها را راهبردی تلقی نمی‌ کنند.

شبیر فیروزیان امروز در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره قرآنی «باران وحی» به میزبانی مشهد با عنوان اینکه توجه نکردن برخی از مسئولان فرهنگی به قرآن کریم و اهتمام ورزیدن به آن از مشکلات کشور است، افزود: مدیران فرهنگی اگر به راهبردی بودن فعالیت های قرآنی توجه کنند، بسیاری از فعالیت های فرهنگی خود را به سمت قرآن سوق خواهند داد. وی عنوان کرد: قرآن کریم مملو از آیات امیدبخش است و امیدبخشی نیز یکی از مسایل راهبردی در کشور است، بنابراین هر گونه فعالیت قرآنی در این راستا یک فعالیت راهبردی تلقی می شود.

معاون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: زمینه بهره‌ مندی از آیات قرآن در کسانی که نسبت به شیاطین عالم تبری می کنند و نیز در قشر محروم جامعه بیشتر است، بنابراین یکی از دلایل استقامت و ایستادگی و روحیه بالای مردم غزه و فلسطین در جنگ با اسراییل بهره‌ مندی و انس آنان با قرآن است. فیروزیان گفت: فعالیت های قرآنی در کشور تاب‌آوری در مسایل را بالا می برد، بنابراین باید قرآن را به فعالیت های فرهنگی گره زد.


ارسال ۱۲۰ هزار اثر به جشنواره باران وحی

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این مراسم گفت: امسال ششمین دوره مسابقات قرآن کریم با عنوان «باران وحی‌» مبتنی بر آموزه های قرآنی ومعارف دینی در ۱۵ رشته قرآنی برگزار و ۱۲۰ هزار اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد. حجت الاسلام علی جعفری، ۱۵ رشته قرآنی را شامل تحقیق، ترتیل، حفظ عمومی، حفظ تخصصی، صحیح خوانی، اذان، دعاخوانی، مداحی و صحت قرائت نماز؛ سبد مفاهیم شامل: فهم قرآن، صحیفه سجادیه و نهج البلاغه ، نقاشی، خوشنویسی و قصه گویی عنوان کرد. وی عنوان کرد: ششمین دوره مسابقات قرآنی باران وحی در سه گروه سنی زیر ۱۲ سال، ۱۲ تا ۱۶ سال و بالای ۱۶ سال برگزار شد و  از ۱۰۳ هزار نفر شرکت کننده در مرحله سوم جشنواره باران وحی از سراسر کشور، ۸۰۰ نفر به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

معاون کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: در این دور از مسابقات قرآن و عترت، ۶۵۰ داور استانی و ۵۰ داور ملی حضور و مشارکت داشتند که در تابستان سال جاری با داوری های انجام شده، برندگان به مرحله کشوری معرفی شدند. وی با اشاره به ۸۰۰ اثر راه یافته به مرحله کشوری جشنواره باران وحی، افزود: از این تعداد ۳۰۴ اثر برگزیده شده اند که جایزه نقدی برگزیدگان از ۵۰ تا ۳۰۰ میلیون ریال پیش‌بینی شده است. جعفری گفت: بیشترین تعداد برگزیده کشوری از نظر کیفی به ترتیب از استان های اردبیل، خراسان رضوی، قم و خراسان شمالی و ار نظر کمی استان های تهران، یزد و سمنان هستند که در خراسان رضوی به لحاظ کیفی ۲۴ نفر برگزیده شده اند. وی ادامه داد: توانمندسازی قرآن‌آموزان جامعه هدف، انس و ارتقای دانش قرآنی مخاطبان و ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس به واسطه رقابت سالم در مسابقات از اهداف اجرای این جشنواره است.

معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد بیان کرد: از برگزیدگان مسابقات قرآنی باران وحی، به عنوان مربی قرآن در کلاس های آموزش قرآن بهره گیری خواهد شد و اگر نیاز به کلاس تخصصی داشته باشند هزینه ها توسط کمیته امداد پرداخت می شوند. ۶ هزار نفر از مددجویان استان خراسان رضوی در ششمین دوره جشنواره ملی «باران وحی» شرکت کردند. 

جشنواره ملی «باران وحی» هر سال با هدف شناسایی، توانمندسازی و ارتقای دانش قرآنی مددجویان زیر پوشش کمیته امداد در سه بخش «آوایی»، «مفاهیم» و «هنری» و در سه رده سنی زیر ۱۲ سال، ۱۲ تا ۱۶ سال و بالای ۱۶ سال برگزار می‌ شود. اختتامیه ششمین دوره جشنواره قرآنی «باران وحی» با حضور ۸۰۰ نفر از برگزیدگان و شماری از مسوولان کشور و استانی در سالن همایش‌های شهدای سلامت در مشهد برگزار و از برگزیدگان برتر استانی تجلیل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)