• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۳۵۲۰۹
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

ایران با تمام توان از دولت مشروع و قانونی مادورو حمایت می‌کند

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: جمهوری اسلامی ایران با تمام توان خود از دولت مشروع و قانونی آقای مادورو همانند گذشته حمایت می‌کند و معتقدیم ظرفیت‌های مناسبات دو کشور بیشتر از وضعیت کنونی است که امیدوارم با همکاری دو طرف آن را فعال کنیم.

**** ایران با تمام توان از دولت مشروع و قانونی مادورو حمایت می‌کند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «رامون ولاسکز » وزیر حمل و نقل و رئیس بخش ونزوئلایی کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا با امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و رئیس بخش ایرانی کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی دو کشور در تهران دیدار و گفتگو کردند.

 امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده در این دیدار ضمن آرزوی موفقیت برای دولت ونزوئلا گفت: جناب رئیسی و آقای چاوزاز پایه گذاران فصل جدید روابط دو کشور بودند که باید تلاش کنیم به عنوان  مسئولین کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی دو کشور این روابط توسعه یابد.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران افزود: آقای چاوز پایه گذار مبارزات ضد استکباری بودند که پایه های خوبی برای این کشور به یادگار گذاشتند و امروز ونزوئلا در خط مبارزه با امپریالسیم و استکبار جهانی قرار دارد.

وی با اشاره  به توطئه ها و تهدیدات پیش رو در کشور ونزوئلاگفت: خنثی سازی طرح کودتا و ترور در روزهای اخیر نشان دهنده تداوم توطئه های امپریالیسم با هدف مقابله با روند استقلال طبی ونزوئلا است.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران گفت: معتقدم با اتحاد و همبستگی میان دولت و ملت ونزوئلا و هشیاری نیروهای مسلح و رهبری مدبرانه و هوشمندانه این کشور، چنین توطئه هایی ناکام خواهد ماند.

امیر سرتیپ نصیرزاده با بیان اینکه  روابط جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا یک رابطه ویژه و ممتاز است و ونزوئلا جایگاه ویژه ای در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دارد گفت: کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی یکی از سازو کارها و نهادهایی است که می تواند در هماهنگی و ائتلاف هر چه بیشتر دو کشور در مبارزه با دشمنان مشترک  فرصت های ویژه ای برای توسعه و ارتقای سطح همکاری ها  ایجاد نماید و ما موظفیم به عنوان مسئولین کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی و به تاسی از رهبران دو کشور، این روابط را تقویت و توسعه دهیم .

وزیر دفاع ایران با تاکید بر اینکه همکاری دو کشور نشانه ای از مفهوم استقلال و برادری میان دو کشور دوست ، برادر و مستقل می باشد ادامه داد: تغییر دولت ها هیچ تغییری در سیاست و رویکرد کلان جمهوری اسلامی ایران نسبت به ونزوئلا ایجاد نمی کند و بطور حتم جمهوری اسلامی ایران با تمام توان خود از دولت مشروع و قانونی جناب آقای مادورو همانند گذشته حمایت می کند و معتقدیم ظرفیت های مناسبات دو کشور بیشتر از وضعیت کنونی است که امیدوارم با همکاری دو طرف آن را فعال کنیم.

وی با بیان اینکه موضوعاتی نظیر انتقال دانش و فناوری و توسعه تجارت و سایر حوزه های همکاری نظیر معدن، انرژی، حمل و نقل و ... از جمله اهداف اساسی در مناسبات با ونزوئلا به شمار می رود تصریح کرد: معتقدیم کمیسیون مشترک یکی از سازوکارهای اصلی توسعه مناسبات است.

 « رامون ولاسکز » وزیر حمل و نقل و رئیس بخش ونزوئلایی کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام عالیجناب مادورو به رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور و وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران  و همچنین آرزوی موفقیت برای دولت چهاردهم ایران گفت: عالیجناب مادورو  تاکید کردند روابط دو کشور باید به صورت ویژه مورد پیگیری ویژه قرار گیرد.

وی افزود: ما دشمنان مشترکی داریم که از همه ابزارش علیه ملت ما استفاده می کند و ماو شما نمونه حملات سایبری آن ها را علیه زیر ساخت های دو کشور مشاهده کرده ایم که اخیرا نمونه آن را در لبنان نیز دیدیم.

وی با تاکید بر اینکه کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی یکی از سازوکارهای رسمی برای توسعه همکاری های دو کشور است گفت:  طیف وسیعی از پروژه های همکاری وجود دارد که لازم است با تشریک مساعی دو طرف اجرایی شود و دراین خصوص دولت ونزوئلا از هم اکنون آماده میزبانی دهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی دو کشور در کاراکاس است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی واحدآندوسکوپی و کولونوسکوپی در بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس
آسمان آباد؛ قدم در مسیر آبادانی گذاشت
خبر‌های خوش از توانمندی‌های سیستان و بلوچستان
رفع مشکل اختلال در شبکه تلفن همراه خشکبیجار
صید چشمگیر ماهی سفید در آغاز فصل؛ غافلگیری صیادان مازندران
طلای هشتم ایران برای تیم تنیس روی میز دونفره بانوان
تشخیص به‌موقع «تنبلی چشم»، کلید حفظ بینایی کودکان
عطر و بوی شهادت در روستای بیهود قائنات
برگرداندن طلا به صاحبش با تلاش مأموران انتظامی
کشف و ضبط ۳۸۰ کیسه کود شیمیایی در هشترود
تشییع و تدفین شهید یعقوب فرد سالارزهی امروز در شهرستان هامون
برد و تساوی نمایندگان هرمزگان در لیگ دسته سوم فوتبال
هاشم بیگی فینالیست شد
پیوندی ازجنس خدمت بی منت درحوزه سلامت درمناطق محروم آذربایجان غربی وخراسان جنوبی
درخشش دانش آموزان کوهدشتی در دوازدهمین دوره مسابقات رباتیک کشور
اخبار کوتاه ۲۲ آبان در گلستان
یزد، میزبان کنفرانس ملی آموزش با رویکرد الهی
بزرگداشت هفته مازندران توسط دانش‌آموزان قائم‌شهر
آیین تجلیل از واقف ۳۰ هزار جلد کتاب در رشت
آغاز عملیات اجرایی محور بندرترکمن به یساقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)