• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۳۵۹۲۷
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۴
آذربایجان غربی » سیاسی

دفاع مقدس فرصت‌های زیادی را برای ایران خلق کرد

امام‌جمعه چهاربرج گفت: ایران اسلامی جنگ هشت ساله را تبدیل به فرصت کرد و نقاط ضعف و قدرت خود را شناخت و توانست در عرصه نظامی و بازدارندگی خود را نقطه مطلوبی برساند.

دفاع مقدس فرصت‌های زیادی را برای ایران خلق کرد
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجت‌الاسلام جلالی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته چهاربرج با اشاره به فرارسیدن آغاز سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: از محور‌های مهم برنامه‌های اجرایی کشور در برنامه‌های توسعه و اسناد تحول بنیادین، موضوع بسیار مهم آموزش و پرورش است. 
امام جمعه چهاربرج با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در مورد آموزش و پرورش و با بیان اینکه «برای آموزش و پرورش هرچه هزینه کنیم سرمایه‌گذاری است»، افزود: به همین دلیل حضرت آقا علاوه بر تاکید بر لزوم ثبات در مدیریت آموزش و پرورش و انتصابات بر پایه شایسته‌سالاری، بر اهمیت «سند تحول بنیادین آموزش و پرورش» بار‌ها تأکید کرده و می‌فرمایند که «در باب آموزش‌وپرورش، یک سرفصل که از همه مهم‌تر است، مسئله‌ی تحول است». 
وی با بیان اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه هفتم توسعه کشور، نویدبخش تحولات بزرگی در نظام آموزشی و پرورشی کشور هستند، گفت: در این برنامه، هفت ماموریت کلیدی برای دولت در نظر گرفته شده و هدف نهایی آن هفت ماموریت، ارتقای عدالت آموزشی، تقویت مهارت‌ها و ایجاد «مدرسه الگو» به عنوان الگوی مطلوب برای مدارس ایرانی است. 
جلالی با اشاره به اینکه مدارس بزرگترین دارایی دولت جمهوری اسلامی ایران بوده و هر مدرسه‌ای یک ایران کوچک است، تصریح کرد: مدیر مدرسه راهبری‌ترین مدیر برای ساختن آینده هر کشور است و لذا نباید از مدرسه غفلت کنیم و بازگشت به مدرسه را علاج حل مشکلات فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور بدانیم.
امام جمعه چهاربرج با تاکید بر اینکه تربیت انقلابی در مدرسه انقلابی محقق خواهد شد، اظهار کرد: به گفته رهبر انقلاب دستگاه‌های تربیتی اگر توانستند این نسل رو به رشد و نسل نوخاسته را به شکل درست تربیت کنند، این حرکت انقلاب، سریع‌تر و پرشتاب‌تر پیش خواهد رفت. 
وی افزود: تلاش بی‌وقفه برای اجرایی کردن سند تحول بنیادین و مبانی نظری آن و تلاش برای تکمیل و ارتقاء این اسناد، چه در عرصه‌های کلان و چه در عرصه‌ی اجرا و مدرسه‌داری از ضروریات این جهاد و مقاومت تربیتی است.
جلالی گفت: آموزش و پرورش باید هم در برنامه ریزی و هم در سازماندهی و هم راهبری و نظارت، اصل تربیت انقلابی و اسلامی دقت نظر داشته باشد. 
امام جمعه چهاربرج در ادامه به تقارن هفته وحدت و هفته دفاع مقدس اشاره و اظهار کرد: رسالت تمام انبیا، دعوت به عبودیت و در کنار آن، مبارزه با طاغوت بوده و هست و این رسالت، به عنوان اساس دعوت رهبران الهی، بدان جهت است که اگر پایه‌هاى عبودیت الله و توحید محکم نشود، طاغوت‌ها طرد نمی‌شوند و هیچ برنامه اصلاحى قابل پیاده کردن نیست. 
وی با بیان اینکه عبودیت و مبارزه با طاغوت لازم و ملزوم یکدیگر هستند، افزود: عبودیت در متن خود، مبارزه و اجتناب از طاغوت داشته و ملاک اعتقاد حقیقی به خدا برای همه ادیان آسمانی، یک امر محوری بوده و آن تقابل با این اربابان است.
جلالی اظهار کرد: همه‌ی اهل کتاب‌ها می‌توانند ادعا کنند جز خدا کسی را نمی‌پرستند، چون ایمان امری قلبی و درونی است؛ اما آنچه را که عینیت و واقعیت پیدا می‌کند و غیرقابل انکار و حاشا است، مسئله «أَرْبَابًا مِنْ دُونِ اللَّهِ» است یعنی هرکسی می‌خواهد در لباس هر دین باشد، ملاک صداقت ایمانی‌اش این است که در مقابل اربابان عالم بایستد.
جلالی تصریح کرد: اربابان به تناوب تاریخی، روزی فرعون، قیصر و کسرا است؛ زمانی ابوسفیان و معاویه و یزید؛ در عصری هارون و مأمون و متوکل عباسی؛ زمانی صدام و حامیان او و اکنون آمریکا و اسرائیل بوده و واقعا امروز ملاک شرافت و عزت و انسانیت، مسئله فلسطین و غزه است.
وی با اشاره به اینکه صدّام از اوّلِ کار با آمریکاهیچ‌گونه تضاد منافع نداشت، تصریح کرد: خود آمریکایی‌ها ادّعا کردند که سازمان سیا آمریکا از اوّل در کودتای بعثی‌ها در عراق در سال ۱۳۴۷ هجری شمسی نقش داشته است.
امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه صدّام طمع ارضی به کشور ما داشت و آمریکا هم با تشکیل نظام جمهوری اسلامی مخالف بود و می‌خواست حکومت طاغوتیِ دست‌نشانده را برگرداند، اظهار کرد: این منافع با هم گره خوردند و در سال ۱۳۵۹ وقتی جنگ تحمیلی عراق علیه ایران شروع شد و آمریکایی‌ها کمک خودشان را به او روز به روز بیشتر کردند و حتّی سازمان ملل را زیر فشار خود به انحای مختلف به حمایت از صدّام وادار کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیوند نوجوان و کتاب در رویداد «نوجهان»
رونمایی از نماد رسمی هفتمین دوره جام جهانی رولبال
بهاباد ۵ بار لرزید
اصلاح ۱۰ نقطه پرحادثه آذربایجان غربی تا پایان امسال
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
برگزاری اردوی جهادی سلامت در روستای باغشن گچ نیشابور
آغاز فصل جدیدی از همکاری‌های فرهنگی و هنری ایران و مالدیو
اعزام تیم ملی اسکیت اینلاین فری استایل به مسابقات قهرمانی جهان
شمار جانباختگان آتش‌سوزی در هنگ‌کنگ به ۹۴ نفر رسید
هلاکت ۲۲ تررویست در پاکستان
پدر سردار شهید «مصیب مجیدی» آسمانی شد
پایان ساخت و نصب بدنه کوره زباله سوز پالایشگاه گاز فجرجم
برگزاری جشن ثبت جهانی روستای اصفهک
هشدار کره شمالی به آمریکا
پاکستان، حمله پهپادی از افغانستان به تاجیکستان را محکوم کرد
زلزله اردکان فارس را لرزاند
سومین سوگواره شمع شبستان حرم
پیشرفت ۷۸ درصدی طرح آبرسانی به شهر های دهدشت،چرام،سوق و لنده
فصل شیک‌پوشی بازار، یک فصل مانده تا بهار
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)