• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۸۳۷۱
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۱
اجتماعی » انتظامی و حوادث

کاهش سرقت با استفاده از پابندهای الکترونیکی

فرمانده کل انتظامی از کاهش ۲۵ درصدی سرقت و افزایش ۱۴ درصدی کشف وقوع سرقت با پابند‌های الکترونیکی خبر داد.

کاهش سرقت با استفاده از پابند الکترونیکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار احمدرضا رادان که به مناسبت هفته فراجا در برنامه صف اول حاضر شد؛ گفت: ما به مردم قول داده‌ایم که آسایش خود را فدای آرامش مردم کنیم و تامین امنیت یکی از مباحث ایجاد آرامش برای مردم است. برای امنیت مردم باید دغدغه‌های آنان را باخبر می‌شدیم به همین دلیل نظرسنجی‌های مختلفی انجام شد تا دغدغه‌های مردم در مسائل امنیت عمومی فراهم شود.

وی با بیان اینکه سرقت، معتادان متجاهر و ترافیک جزو سه اولویت اول مردم بود؛ گفت: به همین دلیل برنامه‌ای برای امنیت عمومی مردم آماده کرده ایم و اکنون به سمتی رفته‌ایم که کارنامه قابل قبولی را در این زمینه به مردم ارائه بدهیم.

رادان با اشاره به طرح استفاده از پابند الکترونیک برای مجرمان سابقه‌دار، بیان کرد: موضوع سارقان به ویژه افرادی که شغل آنها سرقت شده است نیاز به کنترل ویژه داشت چون دیده شده فردی ۱۰ بار سرقت کرده است، اما باز بعد از آزادی اقدام به سرقت کرده است! به همین دلیل در ابتدا در ۳ استان به صورت آزمایشی از پابند‌های الکترونیک استفاده کردیم و مشاهده کردیم که آمار سرقتی که نسبت به سال گذشته ۱۹ درصد افزایش داشته است؛ در پایان ۱۴۰۲ نه تنها آن ۱۹ درصد را به صفر رساندیم بلکه ۶ درصد هم کاهش داشته است.

فرمانده کل انتظامی با بیان اینکه اکنون می‌توانیم بگوییم ۲۵ درصد سرقت کاهش سرقت و کشف وقوع سرقت ۱۴ درصد افزایش داشته است، گفت: بازدارندگی پابند‌ها بسیار مثبت بود و نتیجه آن را هم در ماموریت اربعین دیدم. البته مالخر‌ها هم در این طرح مورد توجه قرار گرفتند و عملیات‌ زیادی در ارتباط با مالخران انجام شد.

وی ادامه داد: در نظر داریم تا سال آینده ۴۰ هزار پابند الکترونیک را برای مجرمان سابقه دار استفاده کنیم، اما نباید از تکلیف شهروندی غافل شد و مسئولیت مردم در این زمینه را هم فراموش کرد.

رادان با اشاره به شهدای فراجا تصریح کرد: خودروی سمند دیگر برای عملیات‌ پلیس فایده ندارد و باید خودرو‌های ضدگلوله پلیس افزایش پیدا کند تا در کنار عملکرد مثبت مأموران در مقابل تروریست‌ها، به آنها کمک کند که شاهد شهادت مأموران پلیس نباشیم.

رئیس پلیس کشور با بیان اینکه در زمان حضور آمریکایی‌ها در افغانستان کشت موادمخدر زیادتر شد، گفت: بالغ بر ۲۱۸ تن کشفیات مواد مخدر از ابتدای سال تا کنون کشف شده است و مردم باید بدانند که مأموران پلیس برای کشف این موادمخدر جان خود را کف دستشان قرار داده اند.

وی با اشاره به تصادفات به ویژه تصادفات فوتی افزود: این موضوع یک موضوع تلخ اجتماعی است و همه باید بدانند که اکنون سالیانه ۲۰ هزار کشته ناشی از تصادفات رانندگی را تجربه می‌کنیم؛ این تعداد تلفات حوادث رانندگی ناشی از آن است که رانندگان  به قانون و مقررات بی توجه هستند چون سرعت و سبقت غیرمجاز و انحراف به چپ بیشترین علت تصادفات به ویژه تصادفات فوتی است.

رادان با اشاره به چرایی افزایش جرائم رانندگی بیان کرد: جرائم افزایش یافت و تا حدودی مناسب بود،  ما درخواست داشتیم برای سرعت و سبقت غیرمجاز حداقل مبلغ ۲ میلیون تومان جریمه تعیین شود، اما رقم کمتری در طرح افزایش جرائم رانندگی ثبت شد.

فرمانده کل انتظامی با بیان اینکه برخی از خودرو‌های ایرانی ارابه مرگ هستند، گفت:، اما باید بدانیم که ۵۰ الی ۶۰ درصد علت تصادفات فوتی مربوط به خودرو‌های ناایمن است چون در تصادفات نتوانسته است جان سرنشین را حفظ کند؛ موضوع ایمنی خودرو در کاهش جان باختگان تصادف نقش اصلی دارد.

وی ادامه داد: به خودروسازان پیشنهاد میدهم خودشان و خانواده هایشان از پایین‌ترین مدل خودرویی که تولید کرده به مدت زیادی استفاده کنند تا مشخص شود ضریب اعتماد و ایمنی خودرو‌های داخلی چقدر است؟!

رادان تصریح کرد: اگر ضدگلوله بودن خودرو‌های ایرانی به درستی انجام شود اولین نهادی که از خودرو‌های ضدگلوله ایرانی استفاده می‌کند فرماندهی انتظامی است؛ اما ما خوروی سمند را به این دلیل برای ماموریت رد می‌کنیم که مناسب "کمین" نیست نه اینکه صرفا بگوییم ایمن نیست.

رئیس پلیس کشور با بیان اینکه به دنبال فناوری‌های نوین از جمله پلاک سوم هستیم، گفت: با پلاک سوم می‌شود مسئله ارسال اشتباه پیامک‌های جریمه رانندگی را رفع کرد، چون دیگر پلاک سوم قابل دستکاری نیست. به جرات می‌گویم اگر پلاک سوم خودرو‌ها نصب شود جرائم اشتباهی صفر می‌شود.

وی با اشاره به ماموریت‌های پلیس فتا بیان کرد: ما در حوزه فضای مجازی با مجرمانی مواجه هستیم که از هوش بالایی برخوردارند، اما متخصصان پلیس فتا متخصصان ویژه‌ای هستند که در این فضا خبره هستند.

رادان گفت: در حوزه فیشینگ ماموران پلیس فتا با پیشنهاد و ارائه رمز دوم پویا در زمانی که کرونا بود و همه چیز آنلاین شده بود این جرم یعنی جرم فیشینگ ۳۳ درصد کاهش پیدا کرد؛ این کاهش در حالتی بود که در دنیا آمار جرائم فیشینگی رو به افزایش بود.

رئیس پلیس کشور در ارتباط با طرح ساماندهی مهاجران گفت: کشور تاب و توان این را ندارد که یک تعداد به خودشان اجازه دهند به صورت غیرقانونی وارد شوند و اشتغال پیدا کنند! در تمام دنیا موضوع مهاجرت و اتباع قانون دارد؛ اتباع غیرمجاز به هیچ عنوان امکان حضور در ایران را ندارند.

وی با اشاره به اینکه تا پایان سال ۲ میلیون اتباع غیرمجاز از ایران طرد می‌شوند؛ گفت: تا کنون بیش از ۵۰۰ هزار اتباع غیرمجاز دستگیر و طرد شده اند و برخی دیگر هم به صورت خودمعرف به سراغ پلیس آمده اند که در مجموع بیش از ۷۵۰ هزار اتباع غیرمجاز شناسایی و به کشورهایشان بازگشت داده شده اند.

سردار رادان بیان کرد: استرداد مجرمان نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده است و دیپلماسی پلیسی نسبت به قبل افزایش پیدا کرده است؛ اما به مردم توصیه میکنم در معاملات دقت کنند و فریب کلاهبرداران را نخورند.

فرمانده کل انتظامی با اشاره به وضعیت متهم خاوری گفت: پلیس ایران به کانادا اعلام کرده که حتی اگر نمی‌توانید این متهم را دستگیر کنید مأموران پلیس ایران بیایند و این متهم را دستگیر کنند، اما آنها، چون منافع سیاسی دارند حاضر به تحویل این متهم نیستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعامل با جوامع محلی؛ محور توسعه پایدار در صنعت مس
آغاز پایش و مبارزه با آفت شپشک سیاه زیتون در باغات طارم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش و پرورش حیاتی‌ترین حوزه کشور
رعایت ایمنی در محیط زندگی تدبیری برای حفظ سلامت مردان
رشد ۱۵ درصدی تولید فولاد ایران در ژانویه ۲۰۲۶
اهدای زمین به مدال‌آوران ورزشی در هوراند
هشدار صریح سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح به آمریکا
افزایش غلظت غبار در سمنان
صندوق‌های حمایت از کشاورزی زنان گامی موثر در توسعه مشارکت اقتصادی
رسیدگی به درخواست ۳۲ مراجعه‌کننده در دیدار مردمی دادستان مرکز خوزستان
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان با وزیر امور خارجه
اوقات شرعی اهواز، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تأکید بر رفع تعهدات ارزی و تقویت انگیزه‌های صادراتی در استان قم
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
دعای هر روز و روز نهم ماه مبارک رمضان
رویداد ایران جان رویدادی برای معرفی ظرفیت‌های معدنی کهگیلویه و بویراحمد
بسته خبر‌های کوتاه ۷ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
برد تراکتور مقابل گل‌گهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
نمایندگان ایران طلایی شدند
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
کاهش دما در استان یزد
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
پخش زنده دیدار تراکتور و گل گهر از شبکه ورزش
هشدار نارنجی هواشناسی برای مناطق شمال غرب کشور
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۸ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)