• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۵۴۲۸۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۷
کهگیلویه و بویراحمد » اقتصادی

بازگشت گلخانه‌ای در دنا به چرخه تولید پس از ۶ سال تعطیلی

گلخانه تولید گل رز شهرستان دنا با دریافت ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات پس از گذشت ۶ سال تعطیلی به چرخه تولید بازگشت.

بازگشت گلخانه‌ای در دنا به چرخه تولید پس از ۶ سال تعطیلی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، با حضور معاون حقوقی امور مجلس و استان‌های صندوق کارآفرینی امید کشور، استاندار استان و جمعی از مسئولان استان گلخانه تولید گل رز شهرستان دنا افتتاح شد.
سرمایه گذار گلخانه گل رز شهرستان دنا در این افتتاحیه گفت: طرح تولیدی گل رز با سرمایه گذاری بیش از ۹۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی چهار نفر در روستای کریک شهرستان دنا آغاز به کار کرد.
عطاالله اختری زاده افزود:این طرح با مبلغ ۳۰ میلیارد ریال از محل تبصره ۱۸ نهضت احیای واحد‌های اقتصادی از سوی صندوق کارآفرینی امید، پس از ۶ سال به چرخه تولید برگشت.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه این آئین در کریک، گفت: یکی از اولویت‌های اصلی ما حمایت از سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در بخش‌های مختلف کشاورزی است.
یدالله رحمانی افزود: از صندوق کارآفرینی امید سپاسگذارم، به دلیل اینکه ۲۱ طرح را با ۶۸ میلیارد تومان اعتبار احیاء کرده اند و هم اینکه جزو سه استان برتر در تسهیلات تبصره ۱۸ این بانک شده اند.
وی ادامه داد: ۳۶ هکتار گلخانه رقم خوبی برای استان کهگیلویه و بویراحمد نیست، انتظار داریم با برنامه ریزی یک ساله این میزان تا ۲ برابر افزایش یابد و مشکلات تسهیلات و سرمایه در گردش را برطرف کنید.
رحمانی عنوان کرد: روش‌های نوین آبیاری در گلخانه‌ها به صرفه جویی ۹۰ درصدی در مصرف آب کمک می‌کند و باید از این شیوه تولید حمایت بیشتری شود.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان هم گفت: این صندوق به عنوان بازوی دولت از ابتدای سال تاکنون پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده و توانستیم در تبصره هجده ۹۵ درصد اعتبار جذب کنیم و جزو استان‌های اول تا سوم کشور شدیم.
همت الله ناصری افزود: این صندوق به واسطه تفاهم نامه‌هایی که با جهاد کشاورزی، بنیاد برکت، بهزیستی، کمیته امداد، میراث فرهنگی دارد، تسهیلاتی به جامعه هدف پرداخت کرده است.
ناصری اظهار کرد: در زمینه نهضت احیاء ۲۱ واحد تولیدی کشاورزی، خدماتی و صنعتی را به چرخه تولید بازگرداندیم.
وی اضافه کرد: انتظار داریم شرکت‌هایی مثل نفت و گاز گچساران از محل مسئولیت‌های اجتماعی منابعی در اختیار صندوق قرار دهند تا بتوانیم تسهیلات سرمایه در گردش بیشتری را برای تولیدکنندگان درنظر بگیریم.
رئیس جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه ۴۵ واحد گلخانه‌ها در راستای تولید سبزی و صیفی جات و ۳۵ واحد حدود ۱۴ هکتار با کاربری گل شاخه بریدنی در استان فعال است گفت: کهگیلویه و بویراحمد در جنوب کشور از جمله قطب‌های تولید گل رز است که در یک سال حدود ۱۸ میلیون شاخه گل بریدنی تولید شده که ارزش افزوده و کیفیت بالایی دارد.
علی معتمدی پور افزود: مجموعه تولیدات گلخانه‌ای استان ۴ هزار و ۷۰۰ تن است، که هزار و ۴۴۰ تن از این تولیدات مربوط به شاخه‌های گل بریدنی است، مابقی حدود ۳ هزار تن نیز میزان تولیدات صیفی‌جات است.
وی گفت: در بخش نهال برای اولین بار تولید بلوبری را داشتیم که ارزش افزوده بالایی دارد.
معتمدی اضافه کرد: بازار مصرف گل‌های رز و بلوبری در تهران است اما امیدواریم با راه‌اندازی نمونه صادراتی این مرکز را به استان‌های دیگر متصل و ارزش افزوده خوبی را ایجاد کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سرشماری ۱۴۰۵ ستون فقرات برنامه‌ریزی، عدالت و حکمرانی هوشمند چهارمحال و بختیاری
تأکید استاندار زنجان بر حرفه‌ای‌سازی سازمان‌های مردم‌نهاد و پایداری مالی آن‌ها
گلخانه‌ها، موتور محرکه امنیت غذایی و ارزآوری پایدار؛ نگاهی به موفقیت هرمزگان و قزوین
گام مشترک ایران و عراق در تقویت امنیت مرزها
ساخت ماکت‌های زیبا با وسایل دور ریختنی
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اعزام تیم موی‌تای ایران به مسترز ابوظبی ۲۰۲۶
استقرار ۸ تیم راهداری در محور‌های مواصلاتی هشترود
پیام مشترک نماینده ولی فقیه در گیلان و استاندار در پی درگذشت چشم پزشک برجسته کشور و نیکوکار گیلانی
بازگشایی مسیر گردنه سخوید
توسعه زیرساخت‌های آموزشی ، ورزشی ماهنشان در دستور کار
فراجا درصف اول مقابله با فتنه اخیر کشور بود
روایت توطئه شکست خورده آمریکایی–صهیونی در جمع رسانه‌های پاکستان
بر زمین افتادن دومین طشت رسوایی کشته سازی شبکه ایران اینترنشنال درگلستان
هشدار نماینده سنای پاکستان درباره تشدید تنش‌ها در خلیج فارس
توسعه تجارت ملی با اتصال بندر خشک پیشگامان به بندر شهید رجایی
پرداخت تسهیلات به کسب و کار‌های دانش بنیان در کهگیلویه و بویراحمد
ملی‌پوشان مهابادی ترامپولین ایران در اردوی کیش
موکب حسینه اعظم زنجان میزبان عاشقان مهدی
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
استان یزد بارانی ‌می‌شود
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)