• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۶۱۴۳
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹
مازندران » اجتماعی

معاون رئیس‌جمهور: محل جایگزین سایت زباله آمل باید زیرساخت لازم داشته باشد

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: برای جانمایی محل جدید استقرار سایت زباله آمل باید همه ارزیابی‌های زیست‌محیطی و مطالعات مربوط انجام شود.

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، شینا انصاری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست امروز به همراه استاندار و رئیس مجمع نمایندگان مازندران در بازدید از سایت دپو زباله عمارت آمل گفت: در مسائل مرتبط با پسماند ابتدا باید انتقال و انباشت زباله انجام شود و بعد به فکر اجرای کار‌های دیگر بود.

وی با عنوان اینکه مسئولان شهرستانی و استانی در شهرستان آمل چند مکان جدید برای جایگزینی عمارت برای انتقال زباله‌های آمل شناسایی کرده اند، افزود: باید محل جایگزینی که پیش‌بینی شده از همه جوانب محیط زیستی و ارزیابی آثار بررسی و پس از آن برنامه اصولی برای مدیریت پسماند با در نظر گرفتن همه مولفه‌ها و ایجاد همه زیرساخت‌های مرتبط مانند لاینر مناسب، محل پردازش و بازیافت، خط تولید کمپوست و سایر زیرساخت‌های اصولی تدوین و اجرایی شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اعلان اینکه محل جایگزین سایت زباله عمارت آمل باید زیرساخت‌های لازم و اصولی مدیریت پسماند را داشته باشد، گفت: مشکلات این سایت را در بیش از چهار دهه انتقال زباله ایجاد شده نمی‌توان در دوره کوتاه‌مدت یا چند ماه برطرف کرد و به یک برنامه میان‌مدت نیاز دارد.

انصاری ادامه داد: متاسفانه به دلایل زیادی، مدیریت اصولی پسماند در سال‌های اخیر در مازندران مغفول مانده و هم اکنون زباله ومدیریت پسماند شهر‌های این استان در قلب جنگل‌های هیرکانی یا مناطق دیگری مانند عمارت آمل دپو یا انباشته می شود.

وی با تاکید بر اینکه هم اکنون مدیریت زباله در مازندران به هیچ عنوان از اصول محیط زیستی تبعیت نمی‌شود، گفت: در شهرستان آمل و محل دپو زباله عمارت، صرف نظر از اینکه برای بهره‌برداری از سد هراز باید سایت زباله عمارت جمع‌آوری و فعالیت آن متوقف شود موضوع  مهمتر این است که مدیریت اصولی پسماند باید به شکلی اصولی مد نظر قرار گیرد و وضعیت نابه سامان و غیراصولی پسماند مدیریت شود.

معاون رئیس‌جمهور  ادامه داد، برای منطقه جدید باید همه این موارد بررسی شود و نباید اقدامی انجام شود که تبعات دیگری داشته باشد.

انصاری همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار صداوسیما در خصوص زمان مورد نیاز برای حل مشکل سایت زباله عمارت گفت: چنین مشکلی که طی بیش از چهار دهه ایجاد شده را نمی‌توان در دوره کوتاه‌مدت برطرف کرد و باید برنامه میان‌مدت داشته باشیم.

وی افزود: بیش از چهار دهه است که زباله‌ها در این محل به صورت غیر اصولی انباشت شده‌اند؛ بنابراین نمی‌توان قول داد که این مشکل تا پایان سال برطرف شود. اما می‌توانیم با همکاری دستگاه‌های مسئول در استان و تدوین یک برنامه اصولی اقدام کنیم که در میان‌مدت این مشکل کاهش یابد و یک مرکز اصولی پسماند را در این منطقه داشته باشیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: مدیریت پسماند به صورت کلان در مازندران یکی از اولویت‌های ما در سازمان محسوب می‌شود و در نخستین جلسه کارگروه ملی پسماند هم موضوع مازندران را در دستور کار قرار می‌دهیم. امیدواریم بتوانیم با همکاری اثرگذار مسئولان محلی از جمله استاندار و نمایندگان مجلس بتوانیم در این دوره چالش‌های مدیریت پسماند در مازندران را مرتفع کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
افتتاح خانه موسیقی تهران
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)