• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۴۲۷۶
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
خوزستان » اجتماعی

تکذیب خبر مازوت سوزی در نیروگاه رامین اهواز

مدیر روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز گفت: مازوت سوزی در این نیروگاه صحت ندارد و هیچ تمایلی به استفاده از مازوت نداشته، نداریم و نخواهیم داشت.

تکذیب خبر مازوت سوزی در نیروگاه رامین اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، داوود سلیمانی مازوت سوزی در این نیروگاه را عاری از حقیقت عنوان کرد و گفت: ما هیچ تمایلی به استفاده از مازوت نداشته، نداریم و نخواهیم داشت و بهتر است دنبال منشا و دلایل اصلی آلودگی هوای خوزستان باشیم.

وی با بیان اینکه سوخت اصلی نیروگاه رامین اهواز گاز است و هم اکنون نیز فقط از گاز استفاده می‌کنیم، افزود: امیدواریم شرکت ملی گاز، سوخت نیروگاه رامین را همچنان تامین کند تا بتوانیم همچنان برق مورد نیاز مردم را با این سوخت پاک تامین کنیم.

مازوت، ضمن اخلال در روند تولید برق باعث تحمیل هزینه‌های سنگینی به نیروگاه می‌شود

سلیمانی با اشاره به اینکه مازوت ضمن ایجاد اخلال در پایداری تولید برق و تحمیل خروجی‌های اضطراری به نیروگاه رامین، هزینه‌های سنگینی به تجهیزات نیروگاه وارد می‌کند و فرسودگی نیروگاه  را سرعت می‌بخشد، ادامه داد: این نیروگاه تا این لحظه با همکاری شرکت ملی گاز یک لیتر مازوت هم برای تولید برق استفاده نکرده و اطلاعات منتشره توسط برخی رسانه‌ها و افراد در روز‌های اخیر کاملا" نادرست و غلط است.

مدیر روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز اضافه کرد: در صورت استفاده از مازوت، دود ناشی از سوختن مازوت از فاصله ۲۰ کیلومتری هم قابل مشاهده است، ضمن آنکه اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان و مراجع ذیصلاح بصورت برخط و لحظه‌ای سوخت نیروگاه رامین را رصد می‌کنند.  

فعالیت ۶ واحد نیروگاه رامین اهواز با گاز

وی با بیان اینکه به دلیل فرسودگی و عمر بالای نیروگاه رامین، فقط یک واحد این نیروگاه قابلیت استفاده از مازوت دارد و تا این لحظه هم این واحد و مجموعا" هر ۶ واحد با گاز کار می‌کنند، گفت: همانطور که قبلاً نیز گفته شده در حال حاضر از میان حدود ۱۴۰ نیروگاه بزرگ در کشور، تنها ۱۴ نیروگاه بخاری توانایی استفاده از مازوت را دارند که عمدتاً در خارج از مناطق پرجمعیت و دور از کلان‌شهر‌ها قرار گرفته و به‌طور محدود و در مواقع اضطراری یا در شرایط عدم تامین گاز از این سوخت استفاده می‌کنند.

تلاش وزیر نیرو برای تامین گاز نیروگاه‌ها

سلیمانی با اشاره به بازدید عباس علی آبادی، وزیر نیرو از نیروگاه رامین در هفته گذشته گفت: براساس رایزنی‌های صورت گرفته شده وزیر نیرو نیز با توجه به حجم بالای آلاینده‌ها در خوزستان نهایت تلاش خود را برای تداوم تامین گاز مورد نیاز نیروگاه‌ها بویژه نیروگاه رامین بکار خواهد گرفت. در چند روز اخیر از طریق رسانه ها، استاندار محترم خوزستان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان پیگیری‌های زیادی به منظور تداوم تامین گاز انجام دادیم.

مقصران اصلی آلودگی هوا شناسایی شوند

مدیر روابط عمومی نیرگاه رامین اهواز با اشاره به اینکه همه ما در هر جایگاهی که باشیم ملزم به صیانت از محیط زیست هستیم، افزود: برخی افراد یا رسانه‌ها به دلیل اطلاعات ناکافی آدرس غلط به مردم می‌دهد و دلیل آلودگی هوای خوزستان را متوجه نیروگاه رامین قلمداد می‌کنند و از این افراد خواهشمندیم به جای فرافکنی و انتشار اطلاعات غلط به دنبال مقصران واقعی و اصلی آلودگی هوای خوزستان باشند.

وی با تاکید بر اینکه بطور قطع و یقین منشأ آلودگی هوای خوزستان و کلانشهر اهواز نیروگاه رامین نیست از اصحاب رسانه‌ها خواست قبل از کسب و تکمیل اطلاعات و مستندات لازم قضاوت اشتباه نکنند به اعتقاد ما منشاء اصلی آلودگی هوا در خوزستان و حتی کشور مازوت نیست و با توجه به آمار و مستندات رسمی سهم نیروگاه‌ها نسبت به سایر آلاینده‌ها به مراتب کمتر است.

حاشیه امن برای مقصران اصلی آلودگی هوا ایجاد نکنیم

داوود سلیمانی از همه رسانه‌های مکتوب و مجازی خواست قبل از تهیه و انتشار هر نوع خبر یا محتوای تصویری سعی کنند با متخصصان این عرصه مشورت کنند و اطلاعات خود را از طریق مراجع ذیصلاح همچون سازمان حفاظت محیط زیست تکمیل کرده تا ضمن حفظ جایگاه حرفه‌ای خود، باعث تشویش افکار عمومی و دور شدن اذهان مردم از واقعیت‌ها نشوند درغیر اینصورت اقدام غیرحرفه‌ای و غیراخلاقی این رسانه‌ها یا افراد باعث می‌شود تا  مقصران واقعی آلاینده‌ها در حاشیه امنیت و بدور از قضاوت افکار عمومی قرار بگیرند.

وی در بخش پایانی این مصاحبه از همه رسانه‌ها، مردم و مسئولان استان خواست ضمن صرفه جویی در مصرف انرژی برق، گاز و بنزین، با حساسیت و جدیت بیشتری نسبت به تداوم تامین گاز مورد نیاز نیروگاه رامین اهواز و سایر نیروگاه‌های حرارتی کشور همراه و همدل ما باشند تا بتوانیم همچنان با سوخت" گاز"تولید کننده برق مورد نیاز استان و کشورمان باشیم و هیچگاه علی رقم میل باطنی و تحمیل چالش‌های فنی و اقتصادی مجبور به استفاده از سوخت اضطراری جهت تامین انرژی برق مورد نیاز مردم، صنایع و مراکز خدمت رسان نباشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
تلف شدن ببر در الیمالات
درخواست پارلمان روسیه برای محکومیت حضور نظامی آمریکا در کارائیب
اجرای هزار و ۹۸۰ اردوی جهادی از ابتدای سال تاکنون در خراسان جنوبی
مهلت معرفی نامزد‌های جایزه مصطفی (ص) تا اول اسفند۱۴۰۴
اجرای پویش مردمی مهرگردون و تأمین اقلام توان‌بخشی ویژه افراد توان‌خواه در خراسان شمالی 
تصویب ۳۳ میلیارد تومان اعتبار برای حفظ میراث آبی کهن خراسان شمالی
ضرورت بازنگری در رشته‌های دانشگاهی و نیاز بازار کار
معدوم‌سازی بیش از سه‌هزار لیتر آبلیموی فاقد مشخصات بهداشتی در مهریز
بحران پنهان شمار فزاینده افراد گم شده در انگلیس
استمرار آلودگی هوا در جنوب غرب خوزستان
حماس: سلاح مقاومت پیش از تشکیل کشور فلسطین قابل مذاکره نیست
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
هشدار آلودگی سطح زرد در استان یزد
اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
مردی که جانش را فدای استقلال ایران کرد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیستم آبان ۱۴۰۴)
تقویم روز و اوقات شرعی بیستم آبان به افق آبادان و خرمشهر
الحاق ایران به موافقتنامه‌های وین و استراسبورگ در حوزه مالکیت معنوی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)