• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۴۲۷۶
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
خوزستان » اجتماعی

تکذیب خبر مازوت سوزی در نیروگاه رامین اهواز

مدیر روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز گفت: مازوت سوزی در این نیروگاه صحت ندارد و هیچ تمایلی به استفاده از مازوت نداشته، نداریم و نخواهیم داشت.

تکذیب خبر مازوت سوزی در نیروگاه رامین اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، داوود سلیمانی مازوت سوزی در این نیروگاه را عاری از حقیقت عنوان کرد و گفت: ما هیچ تمایلی به استفاده از مازوت نداشته، نداریم و نخواهیم داشت و بهتر است دنبال منشا و دلایل اصلی آلودگی هوای خوزستان باشیم.

وی با بیان اینکه سوخت اصلی نیروگاه رامین اهواز گاز است و هم اکنون نیز فقط از گاز استفاده می‌کنیم، افزود: امیدواریم شرکت ملی گاز، سوخت نیروگاه رامین را همچنان تامین کند تا بتوانیم همچنان برق مورد نیاز مردم را با این سوخت پاک تامین کنیم.

مازوت، ضمن اخلال در روند تولید برق باعث تحمیل هزینه‌های سنگینی به نیروگاه می‌شود

سلیمانی با اشاره به اینکه مازوت ضمن ایجاد اخلال در پایداری تولید برق و تحمیل خروجی‌های اضطراری به نیروگاه رامین، هزینه‌های سنگینی به تجهیزات نیروگاه وارد می‌کند و فرسودگی نیروگاه  را سرعت می‌بخشد، ادامه داد: این نیروگاه تا این لحظه با همکاری شرکت ملی گاز یک لیتر مازوت هم برای تولید برق استفاده نکرده و اطلاعات منتشره توسط برخی رسانه‌ها و افراد در روز‌های اخیر کاملا" نادرست و غلط است.

مدیر روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز اضافه کرد: در صورت استفاده از مازوت، دود ناشی از سوختن مازوت از فاصله ۲۰ کیلومتری هم قابل مشاهده است، ضمن آنکه اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان و مراجع ذیصلاح بصورت برخط و لحظه‌ای سوخت نیروگاه رامین را رصد می‌کنند.  

فعالیت ۶ واحد نیروگاه رامین اهواز با گاز

وی با بیان اینکه به دلیل فرسودگی و عمر بالای نیروگاه رامین، فقط یک واحد این نیروگاه قابلیت استفاده از مازوت دارد و تا این لحظه هم این واحد و مجموعا" هر ۶ واحد با گاز کار می‌کنند، گفت: همانطور که قبلاً نیز گفته شده در حال حاضر از میان حدود ۱۴۰ نیروگاه بزرگ در کشور، تنها ۱۴ نیروگاه بخاری توانایی استفاده از مازوت را دارند که عمدتاً در خارج از مناطق پرجمعیت و دور از کلان‌شهر‌ها قرار گرفته و به‌طور محدود و در مواقع اضطراری یا در شرایط عدم تامین گاز از این سوخت استفاده می‌کنند.

تلاش وزیر نیرو برای تامین گاز نیروگاه‌ها

سلیمانی با اشاره به بازدید عباس علی آبادی، وزیر نیرو از نیروگاه رامین در هفته گذشته گفت: براساس رایزنی‌های صورت گرفته شده وزیر نیرو نیز با توجه به حجم بالای آلاینده‌ها در خوزستان نهایت تلاش خود را برای تداوم تامین گاز مورد نیاز نیروگاه‌ها بویژه نیروگاه رامین بکار خواهد گرفت. در چند روز اخیر از طریق رسانه ها، استاندار محترم خوزستان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان پیگیری‌های زیادی به منظور تداوم تامین گاز انجام دادیم.

مقصران اصلی آلودگی هوا شناسایی شوند

مدیر روابط عمومی نیرگاه رامین اهواز با اشاره به اینکه همه ما در هر جایگاهی که باشیم ملزم به صیانت از محیط زیست هستیم، افزود: برخی افراد یا رسانه‌ها به دلیل اطلاعات ناکافی آدرس غلط به مردم می‌دهد و دلیل آلودگی هوای خوزستان را متوجه نیروگاه رامین قلمداد می‌کنند و از این افراد خواهشمندیم به جای فرافکنی و انتشار اطلاعات غلط به دنبال مقصران واقعی و اصلی آلودگی هوای خوزستان باشند.

وی با تاکید بر اینکه بطور قطع و یقین منشأ آلودگی هوای خوزستان و کلانشهر اهواز نیروگاه رامین نیست از اصحاب رسانه‌ها خواست قبل از کسب و تکمیل اطلاعات و مستندات لازم قضاوت اشتباه نکنند به اعتقاد ما منشاء اصلی آلودگی هوا در خوزستان و حتی کشور مازوت نیست و با توجه به آمار و مستندات رسمی سهم نیروگاه‌ها نسبت به سایر آلاینده‌ها به مراتب کمتر است.

حاشیه امن برای مقصران اصلی آلودگی هوا ایجاد نکنیم

داوود سلیمانی از همه رسانه‌های مکتوب و مجازی خواست قبل از تهیه و انتشار هر نوع خبر یا محتوای تصویری سعی کنند با متخصصان این عرصه مشورت کنند و اطلاعات خود را از طریق مراجع ذیصلاح همچون سازمان حفاظت محیط زیست تکمیل کرده تا ضمن حفظ جایگاه حرفه‌ای خود، باعث تشویش افکار عمومی و دور شدن اذهان مردم از واقعیت‌ها نشوند درغیر اینصورت اقدام غیرحرفه‌ای و غیراخلاقی این رسانه‌ها یا افراد باعث می‌شود تا  مقصران واقعی آلاینده‌ها در حاشیه امنیت و بدور از قضاوت افکار عمومی قرار بگیرند.

وی در بخش پایانی این مصاحبه از همه رسانه‌ها، مردم و مسئولان استان خواست ضمن صرفه جویی در مصرف انرژی برق، گاز و بنزین، با حساسیت و جدیت بیشتری نسبت به تداوم تامین گاز مورد نیاز نیروگاه رامین اهواز و سایر نیروگاه‌های حرارتی کشور همراه و همدل ما باشند تا بتوانیم همچنان با سوخت" گاز"تولید کننده برق مورد نیاز استان و کشورمان باشیم و هیچگاه علی رقم میل باطنی و تحمیل چالش‌های فنی و اقتصادی مجبور به استفاده از سوخت اضطراری جهت تامین انرژی برق مورد نیاز مردم، صنایع و مراکز خدمت رسان نباشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)