• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۴۴۱۸
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
خوزستان » اجتماعی

ارتقاء سطح آموزشی در اهواز با رفع کمبود مدرسه و تجهیزات

فرماندار اهواز با اشاره به کمبود مدرسه و تجهیزات آموزشی در اهواز و مناطق حومه گفت: برای ارتقاء سطح آموزشی باید برای رفع این کمبودها بصورت جدی پیگیری شود.

ارتقاء سطح آموزشی در اهواز با رفع کمبود مدرسه و تجهیزات

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سیداحمد موالی زاده در نشست شورای آموزش و پرورش اهواز ضمن تسلیت ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با انتقاد از نحوه اداره شورای آموزش پرورش گفت: هدف از برگزاری این شورا‌ها بررسی مشکلات و مسائل مختلف است و نهایت به تصویب مصوبه‌ها به پایان می‌رسد، اما نتایج مطلوبی از این شورا‌ها به دست نمی‌آید.

وی با بیان اینکه رسالت اصلی آموزش و پرورش مسائل نرم افزاری است، نه سخت افزاری، افزود: در این حوزه باید به موضوعات آموزشی و تربیتی توجه ویژه شود و آسیب شناسی‌های اجتماعی صورت گیرد.

موالی زاده با اشاره به وجود آسیب‌های آموزشی در مدارس، ادامه داد: باید به آسیب‌ها در محیط‌های آموزشی رسیدگی شود و تحقق موفق این مسئله مستلزم ورود سایر دستگاه‌ها است، آنچه از آموزش و پرورش گزارش می‌شود مشکلات زیرساختی و تجهیزات از جمله؛ آب و برق، نیمکت و سایر تجهیزات است، باید توجه داشت که در اهواز کمبود مدرسه و امکانات آموزشی داریم و باتوجه به اینکه مقدمه کار‌های آموزشی و پرورشی این موارد است، باید رفع کمبود‌ها به منظور ارتقا آموزش و بهره مندی همگان از عدالت آموزشی با تشکیل کمیته پشتیبانی و زیربنایی شورای مشاور مد نظر قرار گیرد.

فرماندار اهواز پیشرفت تحصیلی دانش آموزان و مسائل تربیتی را از دیگر مسائل مهم عنوان و اضافه کرد: در این زمینه باید مصوبه‌هایی داشته باشیم و با تعریف طرح‌های موثر و ارائه بسته‌های پیشنهادی آنها را رفع کنیم و انتظار می‌رود با شاخص بندی در پایان سال، شاهد ارتقا رتبه باشیم، تعداد دانش آموزان نخبه در اهواز کم نیستند، اما به دلیل کمبود امکانات و بی توجهی و رسیدگی نکردن به این ظرفیت ها، دچار مشکل هستیم، بنابراین باید به موضوع نخبه پروری توجه ویژه شود.

وی با بیان اینکه تامین نیمکت و زیرساخت‌هایی ازجمله آب و برق برای مدارس کار بزرگی نیست، گفت: باید در برنامه‌ها و طرح‌های شورای آموزش و پرورش تجدید نظر شود تا نمود آن را به وضوح در حوزه آموزشی مشاهده کنیم. کار اصلی شورای آموزش و پرورش، فرایند آموزشی و ارتقا کیفیت آموزشی در استان خوزستان و اهواز است و این شورا مرجع و الگو برای شورای آموزش و پرورش سایر شهرستان‌های استان است.

مهارت آموزی در مدارس گره گشای مشکل بیکاری

فرماندار مرکز استان خوزستان می‌گوید: کیفیت مدارس و ارتقای آموزش و تجهیزات مهم است، اما باید به خلاقیت و مهارت آموزی در مدارس توجه شود، اینکه دانش آموزان صرفا در مدارس حضور پیدا کنند و مباحث درسی را آموزش ببینند، ولی هیچگونه خلاقیتی نداشته باشند، کافی نیست، زیرا امروزه آنچه جامعه به آن مبتلا شده، بیکاری است که دلیل اصلی آن نداشتن خلاقیت و مهارت است، مشاهده می‌شود که افراد زیادی دارای تحصیلات دانشگاهی و عالی هستند، ولی مهارت ندارند و همین امر نقش مهمی در افزایش بیکاری دارد، بنا براین باید مهارت آموزی از مدارس آغاز، در مباحث آموزشی تجدید نظر و ریل گذاری جدیدی تعریف شود.

سیداحمد موالی زاده بر تشکیل کارگروه آموزش و پرورش تاکید کرد و ادامه داد: در این کارگروه باید مسائل و مشکلات بصورت تخصصی رسیدگی شوند و طرح‌هایی مصوب و تا اجرای کامل آنها پیگیری شوند تا شاهد ارتقاء سطح آموزشی و تربیتی در مدارس باشیم.

لزوم توجه به مسائل بهداشتی مدارس اهواز

وی از دیگر چالش‌ها و مشکلات مدارس را مسائل بهداشتی عنوان کرد و گفت: باید تفاهم نامه‌هایی با مراکز بهداشت شرق و غرب اهواز منعقد و نظارت‌ها و بازرسی‌های بهداشتی از مدارس در مناطق شهری و روستایی به نحو مطلوبی انجام شود، بار‌ها گزارش‌هایی از ضعف مدیران در مدیریت مسائل مربوط به بوفه مدارس، فعالیت سرایدار و سایر مسائل بهداشتی دریافت شده است و باتوجه به اینکه این موارد سلامت دانش آموزان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، باید مراجع بهداشتی با اجرای بازرسی‌های بهداشتی نسبت به رصد و رفع آنها اقدام کنند.

وی بر تعیین و معرفی نماینده شهرداری‌های هشتگانه اهواز به عنوان متولی امور مدارس تاکید کرد و ادامه داد: با اجرای این طرح، مسائل مربوط به خدمات شهری در مدارس پیگیری خواهد شد و با ارجاع به فرمانداری، موضوع بررسی و تذکرات لازم داده می‌شود.

موالی زاده با اشاره به وضعیت مدرسه در سه بخش اهواز، گفت: بخشداران بخش‌های مرکزی، اسماعیلیه و غیزانیه باید اهتمام جدی نسبت به رفع کمبود مدارس و تجهیزات آموزشی در مناطق زیر مجموعه و روستا‌ها داشته باشند؛ زیرا تفاوتی میان مدارس مناطق شهری و روستایی وجود ندارد، نباید مدرسه‌ای که در منطقه‌ای دورافتاده و روستایی قرار دارد، از نظر تجهیزات و کیفیت آموزشی از سایر مدارس عقب باشد و تحقق این امر مستلزم اهتمام ویژه ستاد پروژه مهر است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقامات اروپا در شبکه فساد اپستین
برگزاری همایش نفس در سمنان
پیشرفت هر کشوری با کیفیت نیروی انسانی آن سنجیده می‌شود
افتتاح بیش از ۳۰۰ طرح عمرانی حوزه وزارت راه و شهرسازی در آذربایجان‌شرقی
اعلام اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر
کمینه و بیشینه دمای ۲۱ بهمن ماه در چهارمحال و بختیاری
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن
آغاز عملیات بازسازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک شهرستان نیشابور
تبدیل کتابخانه‌های دانشگاهی به بازیگران اصلی حکمرانی دانش و نوآوری
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۲۱ بهمن
لزوم صادرات‌محوری و تبدیل «مهران» به قطب ترانزیتی
بازسازی ۳۸ توربین نیروگاهی برای پیک تابستان سال آینده
فجر ۴۷، از فرامین راه گشای رهبر انقلاب تا دعوت مردم و مسئولان به شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سهم من در سربلندی ایران چیست؟
حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تجدید میثاق با آرمان‌های امام و شهدا
اختتامیه شانزدهمین جشنواره فارابی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
دعوت نماینده ولی‌فقیه و استاندار چهارمحال و بختیاری به حضور پرشور مردم در راهپیمایی سرنوشت‌ساز ۲۲ بهمن
گزارش گمرک از عملکرد دولت چهاردهم در حوزه تجارت خارجی
افزایش ترافیک و تخلفات رانندگی در مسیرهای پرتردد استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)