• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۷۴۲۰
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی

عملیات وعده صادق ۲ به‌موقع، دقیق و قاطع بود

سخنگوی کل سپاه گفت: عملیات «وعده صادق ۲» تغییردهنده کامل محاسبات دشمن بود که شجاعت، خلاقیت و عزم و اراده فرماندهان در تصمیم‌گیری را نشان داد.

**** عملیات وعده صادق ۲ به‌موقع، دقیق و قاطع بود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار «علی‌محمد نائینی» سخنگوی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ظهر امروز (پنج‌شنبه) در اجلاسیه کنگره شهدای شهرستان اردستان که در سالن ۱۷ شهریور این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: خانواده شهدا به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی رستگاران واقعی در پیشگاه خداوند متعال هستند که بزرگترین انفاق و بهترین سرمایه‌های خودشان را در راه خدا انفاق کردند.

وی افزود: برگزاری کنگره شهدا برای کسب حیات و انرژی‌گرفتن از شهداست، شهدا سرمایه عظیم و پایان‌ناپذیر هستند و در تمام عملیات‌های دوران دفاع مقدس توسل به حضرت زهرا (س) گره‌گشا بوده است.

نائینی با بیان اینکه ۳۰ آبان روز قهرمان ملی نام‌گذاری شده، خاطرنشان کرد: در چنین روزی شهید سلیمانی پایان داعش و پیروزی علیه دشمن را اعلام کرد، داعش فتنه بزرگی بود که جبهه بزرگ شرارت، آمریکا راه انداخت و دو کشور سوریه و عراق را تصرف کردند، داعش جنایت‌های وحشتناکی انجام داد و جوانان بسیاری را به شهادت رساند. 

سخنگوی کل سپاه پاسداران تصریح کرد: شهرستان اردستان مفاخر بسیاری دارد و در تاریخ انقلاب اسلامی مقام والایی دارد یکی از این مفاخر، شخصیت والای شهید مدرس است که الگوی مبارزاتی امام راحل بود و شهید فخری‌زاده نیز دانشمند علوم هسته‌ای و دفاعی بود که نقش بسیار تعیین‌کننده در قدرت‌سازی دفاعی و هسته‌ای داشت.

وی با اشاره به وجود سرداران بزرگی در این شهرستان، بیان کرد: شهید سید باقر طباطبایی‌نژاد و شهید گنجی‌زاده دو شهید تراز فرماندهی لشکر هستند. شهید طباطبایی‌نژاد، فرمانده مقتدر و شجاع در بود که در جنگ فرماندهی قرارگاه نصر را داشت.

نائینی با اشاره به هفته بسیج گفت: چهل و پنجمین سالگرد فرمان تاریخی امام راحل در خصوص تشکیل بسیج است و این فرمان، ابتکار عمل منحصربه‌فرد امام راحل بود که در دوران دفاع مقدس گره‌گشا و عامل پیروزی‌ها بود.

سخنگوی کل سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: شهید سلیمانی از الگوی بسیج و مردمی‌بودن استفاده کرد و با ساماندهی جوانان منطقه، در مقابل دشمنان ایستادگی کرد، عظمت شهید سلیمانی این بود که در میدان تحت تأثیر جوسازی دشمن قرار نمی‌گرفت.

وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی، ادامه داد: جنگ حق و باطل میان جبهه شرارت و جبهه مقاومت قرار دارد، در منطق قرآنی حق همواره پیروز است و به‌رغم میل کافران، حرکت آن به پیروزی ختم می‌شود بنابراین جبهه مقاومت به پیروزی می‌رسد. 

نائینی تصریح کرد: وعده صادق یک پیروزی و از شگفتی‌های بزرگ بود، عملیات وعده صادق ۲ به‌موقع، دقیق و قاطع بود و ۸۰ درصد از موشک‌ها به اهداف اصابت کرد، این عملیات تغییردهنده کامل محاسبات دشمن بود که شجاعت، خلاقیت و عزم و اراده فرماندهان در تصمیم‌گیری را نشان داد.

سخنگوی کل سپاه پاسداران بیان کرد: امروز جمهوری اسلامی مبتکر الگوی حکمرانی هوشمند رهبری و باثبات است که به بازدارندگی فعال رسیده و تضعیف‌کننده لیبرال دموکراسی است.

وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی هیچ‌گاه دچار غافل‌گیری اطلاعاتی در هیچ عرصه‌ای نشده و این از هوشمندی فرماندهان نیرو‌های مسلح است که با رهبری امام خامنه‌ای و هوشمندی مردم از نبرد‌های سخت عبور کردیم.

سردار نایینی با بیان اینکه آمریکا مقصر اصلی جنگ است، خطاب به رژیم صهیونیستی گفت: شما خودتان می‌دانید که در مقابل ملت بزرگ و جبهه مقاومت آسیب‌پذیر بوده و توان دفاع از خود در مقابل پهپاد‌های لبنان را ندارید، تلفات افسران و سربازان زره‌پوش خود در مقابل مقاومت لبنان و فلسطین را به یادآورید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اسفند
کاهش تامین ماشین آلات خطوط تولید در مقایسه با سال گذشته
تأکید سرپرست فرمانداری ملایر بر نقش فرابخشی آموزش و پرورش در توسعه عدالت آموزشی
رزمایش هوایی سراسری؛ آسمان جنوب ایران موقت بسته می‌شود
صلح و سازش در ۵ پرونده شورای حل اختلاف خرم‌آباد
رقابت در بورس، افزایش هزینه تولید نساجی
تسهیلات ۳ هزار میلیاردی حمایتی به نیازمندان مازندران
افزایش اعتبارات عمرانی شهرستان نیکشهر
هوای اصفهان همچنان آلوده است
آغاز مسابقه سراسری «آیات نور»
روی خوش هوا به مشترکان گاز مازندران
فرصت دو هفته‌ای کمیسیون اصل نود به وزارت کار برای ارائه نحوه دهک‌بندی جامعه
۴ کشته در برخورد نیسان حامل کپسول گاز با پژو
از ۳ اسفند؛ عرضه ۶ محصول سایپا بدون قرعه‌کشی
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت
بررسی مشکلات ۳۲۱ واحد تولیدی خراسان جنوبی
با تظاهر به روزه‌خواری برخورد می‌شود
تناقض های رفتاری پهلوی و مزدورانش
تشکیل کارگروه هوشمندسازی آبزی پروری در مازندران
سفر وزیر نیرو نقطه عطف تحول در زیرساخت‌های خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تداوم اجاره همسر در اروپا
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)