• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۷۵۶۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۹
آذربایجان غربی » سیاسی

اجماع‌سازی و روایت‌سازی مهم‌ترین ابزار دشمن

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی گفت: اجماع‌سازی دروغین، ایجاد رعب و وحشت در جامعه، روایت‌سازی و حمله به اعتقادات اسلامی از مهم‌ترین شگرد‌های دشمن در مواجه با اسلام و مسلمین است.

اجماع‌سازی  و روایت‌سازی  مهم‌ترین ابزار دشمن

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  حجت‌الاسلام منصور امامی در مراسم عزاداری حضرت زهرا (س) که در مدرسه علمیه امام خمینی (ره) ارومیه برگزار شد، اظهار داشت: مکاتبی که قصد ایستادگی در برابر حق را داشتند و خواستند مکتب‌سازی کنند از جمله راه‌هایی که طی می‌کند اجماع‌سازی کاذب است که در صدر اسلام نیز خود را نشان داده است.

وی ادامه داد: امروز نیز این اجماع‌سازی در دنیا اتفاق می‌افتد و از حدود ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل حدود ۱۲۰ کشور به اندازه ایران جمعیت و جغرافیا ندارند و همه اینها مستعمرات آمریکا و انگلیس هستند و به اینها استقلال داده‌اند تا با استفاده از رای آنها اجماع‌سازی غلط درست کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: اگر با دقت نظر به این مسئله نگاه کنیم متوجه می‌شویم که اجماع‌سازی کاذب توان رفتارسازی اجتماعی دارد و این اجماع‌سازی و رفتارسازی را بعد از نبی مکرم اسلام مشاهده می‌کنیم و بعد از آن نیز ارعاب ایجاد کردند تا از همه بیعت بگیرند.

وی گفت: در سال ۱۴۰۱ اغتشاشاتی که به وجود آمد دشمن با ساخت ۱۹۲ میلیون محتوا به دنبال ایجاد اجماع‌سازی بود و دامنه این اجماع‌سازی را خواستند به فضای مجازی و زندگی مردم بکشند و همه را برای به میدان آوردن تحریک کردند و این را در اعترافات برخی افراد دستگیر شده اغتشاشات ۱۴۰۱ مشاهده می‌کنیم و لذا اجماع‌سازی نتیجه می‌دهد و روی عوام تاثیر می‌گذارد.

حجت‌الاسلام امامی افزود: تاریخ به خود ندیده است علیه یک کشور این همه هجمه رسانه‌ای ایجاد شود و حدود ۲۵۰ شبکه ماهواره‌ای برای این کار راه‌اندازی کردند و انگلیسی‌ها برای تماشای برنامه‌های بی بی سی باید ماهانه ۱۱ پوند بپردازند در حالی که برای ایرانی‌ها رایگان پخش می‌کند.

وی ادامه داد: در سوره آل عمران خدای متعال بعد از بیان عظمت شهدا و زنده ابدی بودن آنها بیان می‌کند؛ ٱلَّذِینَ ٱسۡتَجَابُواْ لِلَّهِ وَٱلرَّسُولِ مِنۢ بَعۡدِ مَآ أَصَابَهُمُ ٱلۡقَرۡحُ شهدا کسانی بودند که در همه حالت حتی در زمان سختی هم از پیامبر اطاعات می‌کنند و در ادامه می‌فرماید؛ ٱلَّذِینَ قَالَ لَهُمُ ٱلنَّاسُ إِنَّ ٱلنَّاسَ قَدۡ جَمَعُواْ لَکُمۡ فَٱخۡشَوۡهُمۡ فَزَادَهُمۡ إِیمانا وَقَالُواْ حَسۡبُنَا ٱللَّهُ وَنِعۡمَ ٱلۡوَکِیلُ شهدا کسانی بودن که منافقین به آنها گفتند:مردم مکّه برای جنگ با شما سپاه گرد آورده اند پس، از آنان بترسید، اما این خبر ایمان آنان را افزود و گفتند:خدا ما را بس است و او خوب پناهگاهی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: اگر اجماع‌سازی محقق شود جامعه را به سمت جبر سوق می‌دهد و یکی از مهم‌ترین شگرد‌های بنی امیه این بود که جبر را ترویج می‌کردند و در شهادت امام حسین هم ابن زیاد و هم یزید شهادت امام حسین (ع) را به گردن خدا انداختند و معاویه هم همین کار را می‌کرد و مردم نیز قبول می‌کردند و این خانه ویران کن است و شهید مطهری بیان می‌کند که مستشرقین معتقدند یکی از مهم‌ترین عوامل انحطاط جامعه اسلامی همین جبرگرایی بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)