• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۸۱۳۵
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۳
آذربایجان غربی » سیاسی

استاندار آذربایجان غربی باید فردی بومی و توانمند باشد

امام‌جمعه پلدشت گفت: انتخاب استاندار آذربایجان غربی باید با سرعت صورت گیرد و فردی بومی، توانمند به استان انتخاب شود.

استاندار آذربایجان غربی باید فردی بومی و توانمند باشد

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  امام جمعه شهرستان پلدشت ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه پلدشت با اشاره اشاره به انتخاب استاندار گفت: انتخابات استاندار آذربایجان غربی باید با سرعت صورت گیرد و فردی بومی، توانمند، شایسته، بابصیرت و آشنا به مشکلات استان انتخاب شود.
حجت الاسلام طالبی با اشاره به هفته بسیج گفت:  بسیج نیروی کارآمد همه عرصه‌ها است و هرجایی پیشرفت وجود دارد بسیج در آن نقش‌آفرینی می‌کند.
وی تصریح کرد: بسیج در تمامی صحنه‌های حساس انقلاب اسلامی، نقش مؤثر و تأثیرگذاری داشته است، بسیج باایمان و اندیشه در مقابل همه هجمه شیطانی و اهریمنی دشمنان ایستادگی و از انقلاب اسلامی دفاع کرده و همچنان در خط مقدم مقابله با دشمنان است. 
امام‌جمعه پلدشت افزود: امروز با تشکیل بسیج‌های میلیونی در جهان، عرصه برای استکبار جهانی تنگ‌تر شده است، بسیج متعلق به یک‌طبقه خاص نیست و همه ملت ایران بسیجی هستند و اکنون بسیج الگوی بسیاری از جوانان در کشور‌های عراق، یمن، فلسطین و لبنان برای مقابله با استکبار جهانی و سلطه‌گران شده است. 
وی با اشاره به نقش مهم محور مقاومت اظهار کرد: عملیات طوفان الاقصی یکی از بزرگ‌ترین ضربه‌های جریان مقاومت به پیکر این سگ هار بود، جریان مقاومت از ایستادگی ایران در برابر دشمنان انگیزه یافته و روزبه‌روز قوی‌تر می‌شود.
طالبی گفت: دشمن پس از ناتوانی نظامی در منطقه با شایعه‌سازی در فضای مجازی در تلاش برای ناامید کردن مردم ایران و محور مقاومت است.
وی تصریح کرد: امروز شاهد هستیم که مردم طلا‌های خود را برای حمایت از حزب‌الله لبنان و محور مقاومت اهدا می‌کنند که همین حرکت لرزه بر تن دشمنان افکنده است.
امام‌جمعه پلدشت افزود: امروز رژیم غاصب اسرائیل باوجود حمایت‌های همه‌جانبه آمریکا و اروپا در باتلاق افتاده و برای بقای خود دست‌وپا می‌زند و به روز‌های آخر خود نزدیک شده است.
امام‌جمعه پلدشت در خصوص معیشت مردم افزود: اولویت اول رفع مشکلات معیشت مردم است و باید نگاه ویژه به آن شود، دولت در زمان انتخابات قول داده بود که تورم را مهار می‌کند؛ ولی در شرایط کنونی تورم بالا رفته است که باید توجه جدی شود.
وی با اشاره به افزایش قیمت خودروهای داخلی  اظهار کرد: افزایش قیمت ۳۰ درصدی  خودرو  غیرمنطقی است؛ زیرا تغییر در کیفیت و ایمنی صورت نگرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)