• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۸۱۹۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۶
آذربایجان غربی » سیاسی

امنیت و معیشت پایدار اولویت اصلی سپاه و بسیج است

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: امنیت و معیشت پایدار در منطقه مهمترین مطالبه رهبر معظم انقلاب و اولویت اصلی سپاه و بسیج است.

امنیت و معیشت پایدار اولویت اصلی سپاه و بسیج است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  سردار محمدحسین رجبی، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه با گرامی‌داشت هفته بسیج و تسلیت ایام فاطمیه، به اهمیت نقش بسیج در جامعه و با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، اظهار کرد: بسیج پاره تن مردم است این عبارت نه تنها تأکیدی بر ارتباط عمیق بسیج با جامعه دارد، بلکه نشان‌دهنده نقشی است که بسیج در تمامی عرصه‌های انقلاب اسلامی ایفا کرده است ،  بسیج از دل مردم جوشیده  و از اوایل انقلاب در جنوب و مرکز استان و شهر‌های مرزی نقشی مؤثر و مسئولیت‌پذیرانه ایفا کرده است

وی با تأکید بر امنیت و معیشت پایدار، افزود: رهبر معظم انقلاب در خصوص شمال غرب کشور که شامل استان‌های آذربایجان‌غربی و کردستان می‌شود، تأکید داشته‌اند که امنیت پایدار و معیشت پایدار از اولویت‌های اصلی این منطقه است.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی به نقش سپاه و بسیج در تحقق این اهداف اشاره کرد و گفت: این دو نهاد اصلی‌ترین پیگیران این فرمان مهم هستند.

وی به نقش سایر سازمان‌ها و نهاد‌ها اشاره کرد و گفت: برای تحقق این اهداف، همه دستگاه‌ها باید همکاری کنند تا امنیت و معیشت مردم تأمین شده و محرومیت‌زدایی در این مناطق به طور کامل محقق شود.

سردار رجبی با اشاره به نقش تاریخی بسیج در دوران انقلاب اسلامی گفت: بسیج از دل مردم جوشیده و در همه برهه‌های انقلاب همواره کنار انقلاب بوده است این نیروی مردمی در اوایل انقلاب در جنوب و مرکز استان و شهر‌های مرزی نقشی مؤثر و مسئولیت‌پذیرانه ایفا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: بسیج از ابتدای انقلاب تاکنون در حفظ انسجام ملی و تقویت روحیه مردمی نقشی بی‌بدیل داشته است، این نیرو در مواقع بحرانی مانند جنگ تحمیلی، زلزله‌ها و بحران‌های اجتماعی توانسته است به عنوان بازوی اصلی انقلاب عمل کند.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی در ادامه افزود: بسیجیان بعد‌ها نیرو‌های سپاه، کمیته و ارتش را تشکیل دادند و در عملیات‌های مختلف جنگ تحمیلی نقشی تعیین‌کننده داشتند در آن دوران، با وجود کمبود سلاح و تجهیزات، بسیج به عنوان نیرویی ایمان‌محور، توانست در برابر دشمنی که از سوی قدرت‌های جهانی حمایت می‌شد، پیروز شود.

سردار رجبی با اشاره به نقش بسیج در دوران پس از جنگ تحمیلی گفت: در سال‌های اخیر، بسیج در مواجهه با بحران‌های طبیعی همچون زلزله‌ها و در تأمین امنیت مرز‌ها و شهر‌ها نقش مهمی ایفا کرده است و گروه‌های جهادی بسیج، از شمال تا جنوب استان، در تمامی عرصه‌ها حاضر بوده‌اند و خدمات‌رسانی کرده‌اند.

وی درباره ساختار بسیج در استان گفت: در داخل شهر‌ها نیز ساختار‌های منسجم بسیج همچون گردان‌های امام حسین (ع)، امام علی (ع)، بیت‌المقدس، کوثر و الزهرا در تمامی نقاط استان حضور فعال دارند.

فرمانده سپاه شهدا آذربایجان‌غربی افزود: این گردان‌ها نه تنها در تأمین امنیت، بلکه در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نیز نقش‌آفرین هستند این نیرو‌ها با برگزاری رزمایش‌ها و فعالیت‌های فرهنگی توانسته‌اند امید و نشاط را در جامعه گسترش دهند.

سردار رجبی تأکید کرد: بسیج در تمامی شئون زندگی و اقشار مختلف جامعه حضوری پررنگ دارد و بدون هیچ چشم‌داشتی به مردم خدمت می‌کند این نیرو در همه زمینه‌ها به ایفای نقش می‌پردازد و امیدآفرینی می‌کند.

وی به فعالیت‌های فرهنگی بسیج اشاره کرد و گفت: برگزاری رزمایش‌های فرهنگی و اجتماعی همچون رزمایش اقتدار بسیج، نماد عینی توانمندی این نیرو در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی است.

سردار رجبی با اشاره به اهمیت بسیج در تحقق امنیت پایدار و خدمت به مردم گفت: بسیج همواره به عنوان نیرویی پیشتاز در خط مقدم خدمت به مردم و انقلاب اسلامی بوده است. این نیرو، امید ملت و پشتیبان نظام است.

وی تأکید کرد: در شرایط کنونی نیز بسیج آماده است تا با تمام توان در مقابل تهدیدات دشمنان و برای رفع مشکلات مردم ایفای نقش کند و به آینده‌ای روشن برای کشور کمک کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انجام ۷۵ درصد ترانزیت ریلی کشور از مرز سرخس
پیشرفت‌های ایران در حوزه پزشکی پس از انقلاب اسلامی اعجاب برانگیز بوده است
پس لرزه‌های ارتباط پرونده اپستین با ترکیه
وزش باد شدید با سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت در استان مرکزی
ارتقای خدمت‌رسانی پزشکی قانونی با افتتاح چندین طرح در کشور
بررسی آخرین وضعیت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید
شتاب‌گیری در اجرای طرح مسکن استیجاری
افتتاح ۱۴ واحد مسکونی و الحاق ۲ شهرک جدید به شهر میامی
ورزشکار زنجانی در اردوی تیم ملی کبدی
بهره برداری از کشتارگاه کویر طیور خوسف
تجدید میثاق کارکنان دارالقرآن الکریم با آرمانهای امام (ره)
طرح توسعه میدان گازی توس در سرخس به بهره برداری رسید
اخبار ۱۲۰ ثانیه؛ چکیده مهم‌ترین‌ها اخبار ایران و جهان ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
فوتبال ایران جزو سه کشور برتر قاره آسیا است
معارفه مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان
آمادگی سامانه‌های حمل ونقل عمومی برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
کمینه و بیشینه دمای بیستم بهمن ماه در سمنان
۳۴ طرح صنعتی در مازندران به ثمر نشست
اعلام اسامی منظم‌ترین شرکت های هواپیمایی کشور
ایران صدایمان را می شنود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)