• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۵۱۳۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۸
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

تاکید مالزی بر همکاری جهان اسلام با بریکس

نخست وزیر مالزی مشارکت و همکاری کشور‌های اسلامی با گروه بریکس را یکی از راه‌های مهم تحقق دنیای جدید چند قطبی در مقابل یکجانبه گرایی عنوان کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از کوالالامپور، انور ابراهیم در اجلاس بین المللی چشم انداز راهبردی روسیه و جهان اسلام، یکی از موارد مهم تحقق جهان چند قطبی در مقابل دنیای یکجانبه گرایی را، رسیدن به استقلال اقتصادی و سیاسی از طریق مشارکت و همکاری با گروه بریکس به ابتکار روسیه، بیان کرد.

وی همچنین با اشاره به همبستگی و وحدت رویه کشور‌های اسلامی برای مقابله با طرح مخرب و دائمی اسلام هراسی غرب، بر پایبندی به حرکت در مسیر حق و عدالت تاکید کرد.

انور ابراهیم با اشاره به ادامه کشتار ده‌ها هزار مرد و زن و کودک بی دفاع در غزه، فلسطین را نماد سوگنامه قرن حاضر بشر توصیف و خاطرنشان کرد: متاسفانه جهان شاهد مصونیت و فرار از مجازات جنایتکاران اصلی این نسل کشی بزرگ در عصر حاضر است.

وی فلسفه تاسیس سازمان ملل را مبارزه با استعمار عنوان کرد و افزود: اما اکنون این سازمان حامی کسانی شده است که جان‌ها را می‌گیرند، اموال را غارت می‌کنند، زمین‌ها را به اشغال در می‌آورند و در یک کلام، فلسطین را مستعمره خود کرده‌اند و دنیا در سکوت، نظاره گر آنهاست.

نخست وزیر مالزی در حضور دویست نماینده از ۳۲ کشور جهان، خواستار تصویب فوری قطعنامه‌های سازمان ملل متحد برای حمایت از حقوق فلسطینی‌ها شد.

دبیر کل مجمع تقریب مذاهب اسلامی کشورمان نیز در این اجلاس با اشاره به تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه روسیه و ایران از بریکس به عنوان نماد تقابل با یکجانبه گرائی یاد و خاطرنشان کرد: مقابله با دلار آمریکا در بریکس تحقق پیدا خواهد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری همچنین پیشنهاد کرد: به جای شورای امنیت در سازمان ملل، شورای عدالت تاسیس شود.

وی افزود: در این صورت است که همه کشور‌ها برای رای دادن، حق مساوی خواهند داشت و دیگر هیچ کشوری نمی‌تواند با یکجانبه گرایی و زورگوئی نظر خود را بر همگان تحمیل کند.

دبیر کل مجمع تقریب مذاهب اسلامی کشورمان با اشاره به همدلی و انسجام جهان اسلام در مقابل نسل کشی رژیم صهیونیستی در غرب آسیا افزود: اتفاق نظر بی سابقه کشور‌های اسلامی در رابطه با مساله فلسطین و جنایات رژیم اسرائیل، نشان از تغییر رویه جهان اسلام دارد.

اجماع نمایندگان ۳۲ کشور جهان برای ایجاد یک دنیای چند قطبی جدید علیه یکجانبه گرایی آمریکا، مهمترین محور اجلاس بین المللی چشم انداز راهبردی روسیه و جهان اسلام در مالزی بود.

یکجانبه گرایی آمریکا که دیگر سخنرانان این اجلاس هم، نماد بارز و مهم آن را حمایت قاطع واشنگتن از نسل کشی آشکار رژیم صهیونیستی در غزه، لبنان و این روز‌ها در سوریه بیان کردند.

هدف مهم روسیه و کشور‌های جهان اسلام در این اجلاس، تمرکز بر گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

اظهارات:

انور ابرهیم - نخست وزیر مالزی

حجت الاسلام شهریاری - دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی

محمد عصری - مفتی ایالت پرلیس مالزی

حبیب رضا ارزانی - رایزن فرهنگی ایران در مالزی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال روزانه حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور
اجرای پویش «سلام محله» در استان همدان
پنجاه و سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین
بررسی یکی از شاخص‌ترین نسخه‌های خطی در کاخ گلستان
بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی استان البرز
جام اتحادیه انگلیس، آرسنال اولین فینالیست شد
 پیام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج)
هوای برفی شهرکرد
بسته شدن راه ارتباطی همه روستاهای الیگودرز بر اثر بارش برف
اعلام نتایج سه آزمون استخدامی
لایحه بودجه ۱۴۰۵ از هفته آینده در جلسات علنی بررسی می‌شود
پیام تسلیت نماینده مردم یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
آغاز و افتتاح طرح‌های عمرانی در سفر استاندار به دره‌شهر
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۵ بهمن
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
فراخوان جشنواره رسانه ای مساجد استان اردبیل منتشر شد
آغاز پویش سلام محله در لنجان اصفهان
رقابت ۱۷۴ شرکت‌کننده در جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان
کشف ۴ قلم کوزه سفالی در تپه انذر طارم زنجان
جشن مردمی نیمه شعبان در ساری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)