• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۶۸۳۴
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۷
بین الملل » اروپا

بی دی اس، تهدیدی برای رژیم صهیونیستی

روز ملی اقدام برای فلسطین در حالی در شهر‌های مختلف انگلیس شکل گرفت که تظاهرات هفتگی قشر‌های مختلف مردم انگلیس علیه رژیم صهیونیستی و حامیان سیاسی و اقتصادی این رژیم وارد پانزدهمین ماه متوالی شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، روز ملی اقدام برای فلسطین در حالی در شهر‌های مختلف انگلیس شکل گرفت که تظاهرات هفتگی قشر‌های مختلف مردم انگلیس علیه رژیم صهیونیستی و حامیان سیاسی و اقتصادی این رژیم وارد پانزدهمین ماه متوالی شده است.

آتش بس فوری و پایان دادن به حمایت‌ها از رژیم اسراییل، خواسته‌ی هفتاد درصدی مردم بنا به نتایج همه نظر سنجی‌هاست که حکومت انگیس تاکنون به آن تن نداده است.

مردم انگلیس علاوه بر فشار بر حکومتشان برای قطع حمایت سیاسی، تسلیحاتی و مالی و فرهنگی از رژیم صهیونیستی، با تحریم کالا‌های اسراییلی و شرکت‌های حامی این رژیم، خود دست به کار شدند.

یک شهروند انگلیسی گفت: ما گروه محلی از حامیان فلسطینیم که در مقابل فروشگاه‌ها و شرکت‌های حامی اسراییل به آگاه سازی مردم می‌پردازیم. ما معتقدیم همانطور که تحریمِ رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی منجر به تضعیف و در نهایت سقوط این رژیم شد باید کالا‌ها و شرکت‌های حامی اسراییل تحریم بشوند. ما معتقدیم خرید از شرکت‌های حامی اسراییل کمک به کشتار مردم فلسطین است.

رسانه‌ها در انگلیس تمایلی ندارند از آثار تحریم کالا‌های اسراییل بگویند، اما جنبش بی دی اس (BDS) اعلام کرده تحریم‌ها علیه اسراییل میلیارد‌ها دلار به این رژیم و شرکت‌های حامی آن خسارت وارد کرده است.

این جنبش لغو سرمایه گذاری ۲۵ میلیارد دلاری شرکت اینتل در اسراییل را نمونه‌ای از آن یاد کرد. نشریه تایمز اسراییل هم پیش‌تر نوشت تحریم‌ها سالانه دست کم ۱۰ میلیارد دلار به اسراییل خسارت وارد می‌کند.

یک فعال مدنی در انگلیس در این باره گفت: باید تحریم همه جانبه علیه رژیم نژاد پرست و استعمارگر اسراییل و شرکت‌های حامی این رژیم اعمال بشود. منظورم این است که ارتباط کل جهان با اسراییل باید قطع شود، هم در بخش اقتصادی و هم سایر زمینه‌ها تا حرکت جنایتکارانه اسراییل متوقف شود. بی شک مردم نقش قدرتمندی در تحریم و ورشکستگی اسراییل دارند.

هر چند هنوز آمار دقیقی درباره آثار تحریم‌های مردمی علیه کالا‌های اسراییل و شرکت‌های حامی اسراییل منتشر نشده، اما ناظران معتقدند «کاهش ارزش سهام شمار زیادی از شرکت‌های اسراییلی»، «عقب نشینی برخی کشور‌ها و شرکت‌ها از تداوم همکاری یا حمایت از اسراییل» و «ورشکستگی یا زیان فراوان شرکت‌های حامی اسراییل در پی تحریم‌های مردمی با نخریدن کالا‌های اسراییلی» مبین آثار تحریم هاست.

حامیان حقوق فلسطینیان در انگلیس قطع شریان‌های اقتصادی رژیم صهیونیستی را یکی از موثرترین راه‌ها برای مبارزه با این رژیم می‌دانند و از همه آزادی خواهان و عدالت طلبان خواهند با تحریم اسراییل از جمله تحریم کالایی این رژیم و شرکت‌های حامی آن ماشین کشتار این رژیم را از کار بیاندازند.

 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

اظهارات:

شهروند انگلیسی

فعال مدنی در انگلیس

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)