• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۳۷۴۲
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰
آذربایجان غربی » اقتصادی

توسعه آذربایجان غربی در سایه تغییر رویکردها و تسهیل سرمایه گذاری

استاندار آذربایجان غربی برلزوم تغییر رویکرد‌ها ، داشتن نگاه تحولی ،حذف موانع رشدو تسهیل سرمایه گذاری برای ارتقای شاخصهای توسعه استان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، استاندار آذربایجان غربی در هشتمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان گفت: باید با تغییر رویکرد‌ها و یک نگاه تحولی به عنوان حلقه مفقوده توسعه استان برای ارتقا شاخص‌ها در حوزه‌های مختلف گام برداشته و با حذف موانع رشد زمینه را برای سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم کنیم.
آقای رضا رحمانی افزود: با توجه به محدود بودن بودجه‌های دولتی باید در اجرای طرح‌های کلان موضوع اولویت بندی را مورد نظر قرار دهیم و بدون پشتوانه از شروع طرح‌های جدید پرهیز کنیم.
وی یکی از مزیت‌های خوب استان بعد از حوزه کشاورزی را توسعه گردشگری دانست و با بیان این که باید بستر‌های لازم برای سرمایه گذاری مردم و کسب درآمد از این حوزه فراهم شود خاطرنشان کرد: اگر خواستار تغییر الگوی کشت در جهت ارتقا بهره وری هستیم باید به فکر طرح‌های کلان کشاورزی در حوزه توسعه گل خانه‌ها باشیم
استاندار آذربایجان غربی تاکید کرد: استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، مولد سازی، اوراق مشارکت و استفاده از ظرفیت تهاتر می‌تواند منابعی برای اتمام راه‌های مواصلاتی استان به عنوان یک اولویت و زیرساخت مهم توسعه اقتصادی باشد.
آقای رحمانی عنوان کرد: سرمایه گذاران و هولدینگ‌های برتر کشوری حاضر به سرمایه‌گذاری در استان بوده و فقط منتظر حمایت مسئولان استانی و تخصیص زمین هستند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به این که اعتبارات مصوب عمرانی استان از ۲ هزار ۷۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۶ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ رسیده که رشد دو و نیم برابری را نشان می‌دهد گفت: اعتبارات هزینه‌ای استان نیز از ۱ هزار و ۳۸۰ میلیارد تومان در سال 1400 به ۱ هزار ۸۷۰ میلیارد تومان در سال 1403 رسیده که یک رشد ۳۸ درصدی را شاهد هستیم.
آقای سپهری با بیان این که در دو سال اخیر بیش از ۷۰ درصد اعتبارات عمرانی به صورت نقدی، تخصیص داده شده است افزود: در نه ماهه نخست امسال ۲۰ درصد اعتبارات عمرانی تخصیص داده شده که ۴۰ درصد دیگر نیز تا پایان سال تخصیص داده خواهد شد و جمع تخصیص اعتبارات امسال به ۶۰ درصد خواهد رسید.
وی در ادامه به تکمیل طرح‌های نیمه تمام اولویت دار استان پرداخت و خاطرنشان کرد: ۸۷۰ طرح نیمه تمام استانی در آذربایجان‌غربی وجود دارد که تاکنون ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل آنها ۷ هزار میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ادامه داد: ۱۱ طرح مهم ملی نیز در استان داریم که برای اتمام آنها ۱۵ هزار میلیارد تومان منابع ملی لازم است.
آقای سپهری با بیان این که آذربایجان غربی تا به حال در حقوق دولتی معادن ۱ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته که از این میزان ۶۶۰ میلیارد تومان برای امسال بوده است تصریح کرد: باید ۱۵ درصد یعنی ۲۵۰ میلیارد تومان از این درامد‌ها به استان اختصاص می‌یافت که متاسفانه ۶۶ میلیارد تومان به استان داده شده است.
وی افزود: بر اساس پیش بینی نه ماهه نخست امسال درآمد‌های مالیاتی حدود ۷ هزار میلیارد تومان محقق شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سرشماری کشاورزی را یکی از اولویت‌های مهم دولت دانست که در آذربایجان غربی نیز به نحو احسن اجرا شده است گفت: در اجرای این طرح ۲۳۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی در استان شناسایی شد که رشد ۱۷ درصدی را شاهد بودیم و استان جز پنج استان برتر است.
آقای سپهری همچنین از صدا و سیمای استان که در جهت آگاهی بخشی جامعه در اجرای طرح سرشماری کشاورزی نقش موثری داشت تقدیر و تشکر کرد.
وی بهره وری را حلقه مفقوده توسعه در تمام بخش‌ها دانست و گفت: این طرح در چهار حوزه آب، کشاورزی، لجستیک و گردشگری در استان مورد بررسی قرار می‌گیرد.
همچنین در این جلسه ۶۵ طرح پیشنهادی کمیته زیربنایی استان نیز که از طرح‌های تولیدی، خدماتی و صنعتی بود مورد بحث و بررسی قرار گرفت و همه آنها به تصویب رسید.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)