• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۲۰۴۲
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۱:۲۱
مازندران » اجتماعی

برنامه‌های ویژه دهه فجر در مازندران: از همایش‌ها تا تجدید بیعت

رئیس ستاد دهه فجر مازندران، از برنامه‌های مختلفی مانند همایش مادر و دختری و واگذاری برنامه‌های هنری به جوانان خبر داد و تاکید کرد: مسئولان باید در کنار مردم حضور یابند و در رفع مشکلات معیشتی نقش ایفا کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، حجت الاسلام اصغری رئیس ستاد دهه فجر مازندران و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان در برنامه گفتگوی ویژه خبری با تاکید بر اینکه نشست تخصصی با ۳۳ کمیته تخصصی برگزار شد، گفت: در ۴۶امین سال همزمان با دهه مهدویت نشست تخصصی برگزار و فجر علویان آغاز شد و این شعار محوری مردم استان است تا در زمینه دستاورد‌های نظام و تبیین جبهه مقاومت گام برداریم.

وی افزود: امسال به دنبال برپایی جشن مردمی هستیم و در ۱۲ بهمن در مصلا‌های نماز جمعه و در مرکز استان استاندار سخنرانی می‌کنند و رژه موتورسواران را داریم و تجدید بیعت با امام و شهدا داریم و در ۱۳ بهمن زنگ انقلاب برپا می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

حجت الاسلام اصغری با تاکید بر اجرای برنامه همایش مادر و دختری عنوان کرد: مسئولان در کنار مردم حضور یابند و در کنار رفع مشکلات معیشتی موضوعات انقلاب را دنبال کنند.

رئیس ستاد دهه فجر استان مازندران عنوان کرد: انقلاب اسلامی در حیات طیبه خود قرار دارد و در قله نیاز داریم نیروی جوان پای کار باشد.

وی افزود: باید در بعد جهاد تبیین و ایجاد امیدآفرینی در جامعه کار کنیم و خدمات و دستاورد‌های نظام را معرفی کنیم و افتخارات نظام را برشماریم، چون در دنیا با همه تحریم‌ها اقدام به فعالیت کردیم.

اصغری ولوجایی گفت: جلسه با حضور اصناف هم برگزار شد و برپایی جشن توسط اصناف تاکید شده است و اهدا پرچم در بازار همزمان با برگزاری اعیاد شعبانیه خواهیم داشت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران نیز در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه مازندران گفت: امسال نیز در ایام دهه فجر پروژه‌های عمرانی، تولیدی و اقتصادی متعددی در استان مازندران به بهره‌برداری می‌رسد.

عبدالرضا دادبود افزود: امسال ۹۵۲ پروژه با اعتباری بیش از ۹ هزار میلیارد تومان در استان به بهره‌برداری می‌رسد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران، خاطرنشان کرد: در کنار پروژه‌های افتتاحی، ۵۱ پروژه کلنگ‌زنی با اعتبار بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان در این ایام انجام می‌گیرد.

دادبود اعلام کرد: در دهه فجر امسال برای حوزه روستایی حدود ۱۰۰ پروژه با اعتبار ۲۰۰ میلیاردی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: پروژه‌های بخش خصوصی حدود ۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است که بخشی به بهره‌برداری و برخی نیز آغاز عملیات اجرایی را شاهد خواهیم بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران از اتمام ساختمان سد گلورد و پل قوسی و به بهره‌برداری رسیدن این پروژه در ایام دهه فجر امسال خبر داد و گفت: همچنین در این ایام، فاز نخست بیمارستان فوق تخصصی ۲۲۰ تختخوابی امام خمینی (ره) تنکابن افتتاح خواهد شد.

دادبود گفت: در شهر‌های جویبار، نوشهر و ساری نیز چندین پروژه آب و فاضلاب به بهره‌برداری می‌رسد.

وی خاطر نشان کرد: در حوزه برق نیز پروژه‌های متعددی به افتتاح خواهد رسید که در فصل تابستان بسیاری از مشکلات را مرتفع خواهد ساخت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سردار برسلانی جانشین فرماندهی سپاه کربلای مازندران نیز گفت: سپاه کربلا در قالب گشت‌های رضویون مراسمات را حفاظت خواهند کرد و در بخش دانش بنیان و برنامه‌های فرهنگی ورود کرده است. همچنین ۱۰ هزار برنامه ویژه برای ایام فجر پیش بینی شد.

وی ادامه داد: توانمندسازی و آموزش در دستور کار است و ۱۰۰ هزار نفر نیز در عرصه‌های مختلف آموزش دیده‌اند و گروه‌های جهادی نقش بارز برای آماده سازی نسل جوان ایفا می‌کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

حجت الاسلام نصوری معاون بنیاد مهدویت کشور نیز اظهار کرد: مهدویت در قبل از انقلاب هم داشتیم، اما انقلاب از نگاه کهنه گرایی این موضوع را خارج کرد و امیدواریم فرهنگ ابتذال را به فرهنگ انتظار تبدیل کنیم تا زمینه ظهور فراهم شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

لطیفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه نیز گفت: انقلاب در درون مملکت در حوزه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی و... اثرگذاری متعدد داشته است و با وقوع انقلاب اسلامی به گفتمان مردم اهمیت داده شد.

وی افزود: تلاش این است که عدالت اجتماعی و اقتصاد بدون نفت ترویج یابد. امروز ایران مقتدر را در عرصه‌های مختلف شاهدیم. ایجاد روحیه فرهنگی، ایجاد وحدت و گسترش روحیه شهادت‌طلبی از دستاورد‌های انقلاب است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 در تمام دنیا انقلاب‌هایی به وجود می‌آید، اما ماندگاری چندانی ندارند. اما انقلابی که پیامبر خدا (ص) ۱۴۰۰ سال پیش به وجود آورد، به بشریت عزت و مقام داد و به انسان‌ها راه درست زندگی را نشان داد.

بعد از آن، امام خمینی (ره) با الهام از مکتب سیدالشهدا (ع) این انقلاب را به بیداری اسلام در جهان بوجود آورد و آن را گسترش داد. انقلاب اسلامی ایران، انقلابی بود که ملت ایران با وحدت و ایمان به دست آوردند و به جهانیان نشان دادند که می‌توانند ظلم و ستم را به پایان برسانند.

امروز، در ایام تقارن‌یافته با اعیاد شعبانیه، جشن بزرگ دهه فجر را گرامی می‌داریم. این جشن‌ها یادآور روزهایی است که ملت ایران با همت و تلاش خود، توانستند انقلاب اسلامی را به پیروزی برسانند و امروز نیز با افتخار از آن پاسداری می‌کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

گزارشی ببینید با عنوان به کی میگن انقلابی...

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

نظرات و دیدگاه های مردم مازندران در خصوص استکبار ستیزی ملت ایران در دوران ظلم و ستم شاهنشاهی

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مردم انقلابی دیار علویان از حضور باشکوه خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال گفتند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی جنوب استان
تکواندو پاراآسیایی جوانان؛ صعود علیزاده به مرحله نهایی
رده بندی فوتسال جهان ۲۰۲۵؛ ایران در رده پنجم ماند
تولید انبوه واکسن آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در مؤسسه رازی
مدیریت جامعه زنان نباید در اختیار رسانه‌های دشمن باشد
برگزاری نخستین استاژ فنی کیک‌بوکسینگ و MMA در یزد
بهره‌ برداری ازفاز ۲ مجتمع میدوک شهربابک
خطبه‌های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان ۲۱ آذر
یونیسف: بارش‌ها جان ۸۰۰ هزار نفر را در غزه تهدید می‌کند
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ صعود زهرا سلطانی به دیدار پایانی تکواندو
پژوهش، موتور پیشرفت کشور
مقابله با توطئه های دشمن با پیروی از ولایت فقیه
کسب نشان برنز دارتر فارسی در آوردگاه بزرگسالان کشور
مستند «داستانی از ریاض»
کالاس: فساد موگرینی شوکی بزرگ برای اروپا بود
تجدید مزایده اموال غیرمنقول «رضایت خودرو طراوت نوین» فردا در قزوین
سلامت، اولویت اول مهریز
واکنش زاکانی به شب خوابی کارتن خواب‌ها در اتوبوس ها
برگزاری همایش کوهپیمایی ویژه روز جهانی کوهستان در بیرجند
پاراآسیایی ۲۰۲۵، صعود شهروز حیدری به مرحله نیمه پایانی بوچیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)