• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۲۹۴۷
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۹
کرمان » اقتصادی
وزیرصمت در شورای معادن استان کرمان

فناوریهای نو و دانش بنیانها عامل پیشرفت معادن

وزیر صمت با اشاره به اهمیت استفاده از تکنولوژی‌های نوین در معادن گفت: حفظ محیط زیست سودآوری و فرآوری محصولات معدنی از مزایای آن است.

فناوریهای نو و دانش بنیانها عامل پیشرفت معادن

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان، اتابک در این نشست با اشاره به ظرفیتهای زیاد این استان در زمینه معدن و فلزات گفت تلاش می کنیم برای استان کرمان شرایطی فراهم کنیم که مزیت معدن داری این استان به یک مزیت پررنگ تبدیل شود.

وزیر صنعت معدن و تجارت در پاسخ به مطالبه  تعدادی از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی مبنی بر افزایش و تعویض اختیارات بیشتر به استاندار کرمان خاطر نشان کرد تلاش می کنیم با هماهنگی نهادهای قانونی اختیارات استان کرمان در زمینه معادن خاص تر دیده شود.

اتابک همچنین در خصوص مطالبه رفع مشکل معادن و بهره برداران شن و ماسه  استان تصریح کرد باید ضمن ارتقای ایمنی و ضوابط فنی این معادن مشکلات آنان مرتفع و به سرعت ساماندهی شود.

وی با اشاره به چالش این روزهای صنعت استان در ناترازی انرژی بیان داشت ظرفیت خدادادی انرژی های تجدید پذیر خورشیدی می تواند مرتفع کننده این مشکل باشد و صنایع باید هرچه زود تر در این زمینه سرمایه گذاری کنند. وزیر صمت همچنین یکی از معاونین خود ملزم کرد هرماه در سفر به استان کرمان چالشهای صنایع و معادن استان کرمان را بررسی و مرتفع کند.

استاندار کرمان هم در این نشست تکمیل زنجیره تولید در بخش معدن استان را ضروری دانست. طالبی تعیین تکلیف محدوده‌های معدنی راکد و  و تمرکز بر فعالیت بیشتر حوزه معدنی  جنوب استان  را خواستار شد و افزود ایجاد واحدهای فرآوری صنعتی مرتبط با معدن و همچنین توسعه واحدهای صنایع تبدیلی مرتبط با بخش کشاورزی می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات اقتصادی استان باشد.

وی ایجاد بسترهای لازم برای توسعه زیر ساختهای مورد نیاز بویژه گستر ش شهرکهای صنعتی در استان را خواستار شد و اظهار داشت تعیین تکلیف پانزده درصد سهم دستگاهی برگشت حقوق دولتی، تعویض اختیار به شورای معادن استان :تکمیل پروژه ها و زیرساختهای تعهد شده بوسیله ایمیدرو و حمایت از توسعه و احداث نیروگاههای خورشیدی مهمترین مطالبات استان است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت وزارت صمت می تواند موتور محرکه سایر وزارتخانه های کشور باشد .

حسن پور  به بیان مشکلات واحدهای کوچک صنعتی و  اتحادیه های مصالح ساختمانی پرداخت و افزود قطع برق و گاز این واحدها مشکلات زیادی را برای  آنان بوجود آورده که دولت باید به سرعت چاره جویی کند. نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی همکاری محیط زیست در راستای توسعه استان را ضروری دانست و خاطر نشان کرد استفاده از ظرفیت بیش از چهار  هزار فارغ التحصیل رشته معدن در استان کرمان می تواند  حرکت رو به جلو توسعه معادن استان را سرعت بخشد .
وزیر صنعت معدن و تجارت قرار است امروز پنج شنبه ضمن بازدید از موزه  فرش کرمان در نشست با فعالان اقتصادی  و بخش خصوصی کرمان نیز شرکت کند . 
افتتاح چند طرح صنعتی در مجتمع صنعتی معدنی  سنگ   آهن گل گهر سیرجان از دیگر برنامه های وزیر صنعت معدن و تجارت  در استان کرمان  است .

اتابک در بدو ورود به کرمان با حضور در گلزار شهدای این شهر با نثار گل  به مقام شامخ شهدا و سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ادای احترام کرد . 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
محرومیت سرمربی خیبر مقابل پرسپولیس
رویداد ملی ایران جان؛ گشت و گذاری در بازار زاهدان
دریادار تنگسیری: برای حفظ ایران جان می‌دهیم
قدردانی از عوامل فیلم سینمایی وعده صادق ۳ در اهواز
سد کمندان ازنا لرستان آماده بهره برداری
سمنان گرم و غبارآلود می شود
درخشش کاروان ملی حفاری در المپیاد سراسری کارکنان شرکت ملی نفت ایران
کشف بیش از ۳۲ هزار قلم لوازم آرایشی بهداشتی قاچاق در کرمان
خبر‌های کوتاه گلستان، دوشنبه ۲۷ بهمن
مگاپروژه توسعه شبکه فیبر نوری کرمان در حال اجراست
جابجایی بیش از ۵۹۰ هزار مرسوله تجارت الکترونیک توسط پست خوزستان
کمبود نیروی انسانی در شعب رسیدگی‌کننده به دعاوی خانواده
بسته خبرهای کوتاه 27 بهمن در یک نگاه
مهر و موم مطب دندانپزشکی غیرمجاز در مسجدسلیمان
استقبال از ماه مبارک رمضان با آیین غبارروبی مساجد در مهاباد
پیروزی مس شهربابک بر اتحادیزد در لیگ یک بسکتبال
سقوط مرگبار یک کوهنورد از پریز کوه دورود لرستان
روستای قزلقوپی مهاباد، نماد توسعه و آبادانی
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه 
مهار کامل آتش سوزی در مرکز توزیع گاز مایع تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وزیر رفاه: دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
عراقچی با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کرد
تأکید بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
آغاز رزمایش کنترل هوشمند تنگه هرمز نیروی دریایی سپاه
رئیس قوه قضائیه وارد اصفهان شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا
پیش بینی جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: تسلیم در برابر تهدیدها، مطلقا در دستور کار نیست
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۸ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۷ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۲ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)
عنایت بخشی درگذشت  (۱ نظر)