• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۶۷۰۸
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
سیاسی » مجلس

ایران و عراق در اوج هماهنگی برای افزایش همکاری‌ها هستند

رؤسای مجالس ایران و عراق در کنفرانس خبری خود بر افزایش روابط سیاسی، فرهنگی و اقتصادی و همکاری برای توسعه امنیت و ثبات منطقه تأکید کردند.

ایران و عراق در اوج هماهنگی برای افزایش همکاری‌ها هستند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و محمود المشهدانی رئیس مجلس نمایندگان عراق بعد از دیدار و گفت‌وگوی دوجانبه خود که صبح امروز (دوشنبه، ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۳) در بهارستان انجام شد، به منظور شرکت در نشست خبری مشترک، در جمع خبرنگاران داخلی و خارجی حاضر شدند.
محمدباقر قالیباف در ابتدای این نشست ضمن خیرمقدم به رئیس مجلس عراق و هیأت همراه که به‌عنوان اولین سفر خارجی خود، ایران را برگزیدند، گفت: گستره روابط میان ایران و عراق بسیار عمیق بوده و دارای سابقه دینی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی امنیتی و دفاعی است. مردم، پارلمان و دولت ایران و عراق با یکدیگر در اوج هماهنگی و همکاری برای افزایش همکاری‌ها در حوزه همسایگی، منطقه‌ای و بین‌المللی هستند.
وی با بیان اینکه ما به‌عنوان دو کشور مسلمان همواره برای حمایت از جبهه مقاومت و عزت امت اسلامی در میدان هستیم، عنوان کرد: ما تلاش داریم روابط سیاسی و اقتصادی خود را افزایش دهیم که در ایجاد صلح و ثبات در منطقه و میان کشور‌های همسایه، عربی و اسلامی غیر عربی مثمر خواهد بود. در این دیدار بر افزایش روابط پارلمانی در راستای توسعه روابط اقتصادی از جمله در حوزه جاده‌ای و ریلی با تأکید بر خط آهن خرمشهر-بصره، موضوع لایروبی، همکاری در حوزه دانش بنیان، علمی و دانشگاهی، روابط زیارتی و گردشگری و پیمان‌های مرزی برای برقراری امنیت پایدار تأکید شد.
رئیس قوه مقننه در پایان با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور ایران به عراق و امضای توافقنامه‌ها، عنوان کرد: براساس اولویت‌ها، پارلمان‌های دو کشور باید برای بسترسازی در راستای تحقق بند‌های این توافقنامه‌ها بکوشند.
 
رئیس مجلس نمایندگان عراق: ما همواره در کنار ایران هستیم
 
محمود المشهدانی نیز در این کنفرانس خبری ضمن قدردانی از استقبال گرم و مهمان‌نوازی جمهوری اسلامی ایران از هیأت پارلمانی عراق با اشاره به موضوعات مطرح شده در این دیدار در حوزه مرزی، آبی و راه، مشکلات امنیتی، مرز‌ها و وجود گروهک‌های مسلح، گفت: ما در گفت‌وگوی خود به اهمیت نقش مجالس دو کشور در منطقه پرداختیم.
رئیس مجلس نمایندگان عراق با اشاره به موضوع غزه، لبنان و سوریه عنوان کرد: نظر ما این است که نباید اجازه دهیم امنیت و ثبات منطقه دچار آسیب شود. ما نیازمند امنیت و ثبات در کل منطقه هستیم. روابط عراق و ایران در حوزه‌های مختلف و در گستره‌های متفاوتی است. ما همواره در کنار ایران هستیم و بال‌های این کشور خواهیم بود. امیدواریم شاهد شکوفایی مداوم این کشور و افزایش روابط میان دو کشور باشیم.
رئیس مجلس نمایندگان عراق در پایان با اشاره به زمینه‌ها و مواضع مشترک میان دو کشور خاطرنشان کرد: مسأله فلسطین از مهم‌ترین مسائلی است که میان دو کشور در این حوزه موضع قاطع و مشخصی وجود دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)