• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۷۶۲۱
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
آذربایجان شرقی » اجتماعی

افتتاح قطعه اول آزاد راه تبریز - بازرگان

به مناسبت دهه فجر قطعه اول آزاد راه تبریز - بازرگان حد فاصل تبریز تا صوفیان به طول ۲۴ کیلومتر افتتاح شد.

افتتاح قطعه اول آزاد راه تبریز - بازرگان
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی،بازوند مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در مراسم افتتاح قطعه اول آزاد راه تبریز - بازرگان گفت: علیرغم تمامی مشکلات موجود مطالبه‌ بسیاری از روستا‌ها دیگر عمرانی نبوده و ضعف اینترنت و مسائل دیگر است این‌موضوع نشان می‌دهد که در کشور عملیات عمرانی بسیاری انجام گرفته است.
 
وی ادامه داد:روستا‌های سایر کشور‌های دنیا علیرغم وجود سرمایه‌گذار از توسعه‌ عمرانی و آبادانی محروم هستند.
 
وی با اشاره به اینکه در ایران توسعه‌ عمرانی و آبادانی روستا‌ها بسیار خوب انجام گرفته است افزود: هر چند کم به این موضوع اشاره شده است آذربایجان شرقی در زمینه‌ وضعیت آزادراهی رتبه‌ سوم و وضعیت بزرگراه رتبه‌ هشتم کشوری را دارد.
 
بازوند با تاکید بر اینکه مسئله‌ ما در کشور موضوع ارتقای زیرساخت‌ها است گفت: استانی موفق به جذب سرمایه گذار می‌شود که زیرساخت خوبی داشته باشد آذربایجان شرقی نیز موقعیت خوبی دارد.
 
حجت الاسلام  و المسلمین مطهری اصل امام جمعه تبریز در آیین افتتاح جاده تبریز - صوفیان با تاکید بر اینکه یکی از شاخصه‌های پیشرفت یک کشور وجود آزادراه و بزرگراه‌های مواصلاتی است اظهار کرد: ما این پروژه را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم شاهد پیشرفت شمال‌غرب کشور باشیم.
 
وی ادامه داد: بخش خصوصی با امکانات فراوان و اراده عظیم دولت را همراهی می‌کند پس حمایت از بخش خصوصی ضروری است.
 
سرمست استاندار آذربایجان شرقی نیز در این مراسم گفت: آذربایجان شرقی به لحاظ موقعیت استراتژیکی و سوق الجیشی در نقطه اتصال اروپا به آسیا و در مسیر جاده ابریشم قرار گرفته است.
 
وی گفت: همواره از نظر تاریخی، صنعتی و اقتصادی به اهمیت استان اشاره می‌شود و توسعه آزادراه‌ها می‌تواند مکمل این اهمیت تاریخی باشد.
 
وی گفت: در استان ۲۰۰ کیلومتر آزادراه در حال ساخت، ۲۵۰ کیلومتر آزاد راه در حال بهره برداری و از نظر بزرگراه‌ها ۳۶۴ کیلومتر در حال بهره برداری و ۱۶۳ کیلومتر در حال ساخت وجود دارد.
 
سرمست افزود: با افتتاح  قطعه اول آزاد راه تبریز - بازرگان که به طول ۲۴ کیلومتر است از طول آزادراه‌های در حال ساخت کاسته می‌شود.
 
وی ادامه داد: در آزادراه هشترود به مراغه به دنبال آن هستیم شاهد افتتاح ۲۹ کیلومتر از آن تا عید باشیم. 
 
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: امسال ۵۳ کیلومتر از آزادراه‌های در حال ساخت را به آزادراه‌های در حال بهره برداری تبدیل خواهیم کرد.
 
سرمست ادامه داد: آذربایجان شرقی در حوزه آزادراه‌های در حال ساخت و بهره برداری رتبه سوم کشور را دارد و این موضوع نشان می‌دهد وزن آزادراه‌ها کریدور‌ها برای استان اولویت دار و مهم است.
 
وی افزود: به همین خاطر از شروع مسئولیتم در استان به دلیل اهمیت بالای فعال کردن کریدور‌ها به جد پیگیر بودم که پروژه‌ها در اسرع وقت به بهره برداری برسند.
 
سرمست گفت: فعال شدن مسیر صوفیان تا سلماس و برطرف شدن نقاط حادثه خیز دارای اهمیت است.
 
وی گفت: قطعه ۶ آزادراه تبریز به ارومیه نیز از دیگر پروژه‌های مهم است که پیشرفت خوبی دارد.
 
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: از جمله پروژه‌های مهم آزادراهی در استان کنارگذر ایلخچی، کنارگذر بناب، آزادراه هشترود به مراغه، جاده استراتژیک کلاله به جلفا و روکش و بهسازی آزادراه زنجان به تبریز است که جزو اولویت‌های مهم استان است.
 
وی از وضعیت آسفالت جاده زنجان به تبریز انتقاد کرد و گفت: وقتی از زنجان وارد تبریز می‌شوید محرومیت قابل حس است و این مسیر باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
 
سرمست گفت: توجه به محور‌های مواصلاتی در سطح استان و راه‌های روستایی در برنامه ما وجود دارد.
 
استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: اگر این پروژه به صورت کامل به سرانجام برسند ما به صورت مستقیم به مرز متصل خواهیم شد.
 
گفتنی است طول قطعه اول آزاد راه تبریز - بازرگان ۲۴ کیلومتر است ساخت این آزاد راه که از سال ۹۸ شروع شده به صورت ۶ بانده در مسیر رفت و برگشت است و باعث کاهش ترافیک داخل شهر صوفیان و کاهش زمان سفر و سوخت می‌شود و نزدیک به ۳ همت برای آن هزینه شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)