• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۹۹۶۰
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۷
کرمان » اقتصادی

شهرک صنعتی سدید کرمان تامین کننده قطعات داخلی

مدیرعامل شرکت ملی مس ایران در بازدید ازتولیدات مختلف دانش بنیان وصنعتی درشهرک سدید کرمان گفت برخی از قطعات وارداتی را از شرکتهای زیرمجموعه این شهرک تامین کردیم.

ت
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان، اقای مدرس خیابانی با قدردانی از این حرکت ارزشمن جوانان کرمانی گفت:هفته گذشته وزیر صنعت ومعدن واستاندار کرمان در جلسه‌ای بودند وآنجا رئیس هیات مدیره شهرک سدید تاریخچه ایجاد این شهرک را به عنوان شهرک صنعتی کاملا مردمی را مطرح کردند ما نیز در این جلسه آمدیم تا برای تقویت ارتباطات از این مجموعه بازدید کنیم.
 
وی افزود: شرکت ملی مس ایران به عنوان یکی از بزرگ‌ترین بنگاه‌های اقتصادی کشور و البته پیشران تکلیف دارد که در مسیر اجرای پروژه‌های متعددی که تعریف کرده تمام زنجیره‌های پایین دست خودش را ازکارگاه‌های کوچک ومتوسط و شهرک‌های صنعتی را به حرکت درآورد.
 
وی تصریح کرد: کار خیلی جالبی که اینجا انجام شده است راه اندازی شهرکی با پول وهزینه مردمی است وتجمیع بچه هیاتی ومذهبی‌هایی که توانستند سه عنصرهمت، دانش وتلاش را درهم ادغام کرده واین مجموعه را راه اندازی کنند، در نوع خود بی نظیر است.
 
مدیرعامل شرکت ملی مس ایران گفت: خوشبختانه ۱۳۰ واحد که همه آنها دراین شرایط اقتصادی فعال هستند دراین شهرک وجود دارند که شاید ۱۰ تا از این مجموعه‌های کوچک کاری ارتباط مستقیم با شرکت ملی مس دارند وتهیه وتجهیزقطعات وخدمات بخش دانش بنیان مجموعه شرکت مس را برعهده دارند.
 
مدرس خیابانی اظهار کرد: برخی تولیداتی که ما از این مجموعه‌ها دریافت می‌کنیم اگر اینجا تولید نمی‌شد باید از طریق واردات تامین می‌شد؛ من بار‌ها گفتم شاید یکی ازاصلی‌ترین راهبرد‌های حرکتی ملی مس بحث بومی سازی وتامین از داخل است که می‌تواند از یک سری شهرک‌های مردم نهاد تامین شوند.
 
وی افزود: قطعات مختلفی دراین شهرک ساخته می‌شد وامیدوارم حضور ما به عنوان یکی از شرکت‌های بزرگ کشور ازچند جنبه کمک کند چه تعداد واحدی که قرارداد می‌بندند برای تامین تجهیزات ملی مس که تعدادشان بیشتر شودکه این اراده وجود دارد.
 
مدیرعامل شرکت ملی مس ایران با اشاره به اهمیت ارتباط با مجموعه شهرک سدید کرمان تصریح کرد: نکته دوم بحث ارتقا ظرفیت‌های فنی است که ما نیازمندی‌های متعددی دیگری داریم که شهرک سدید وجوانان دانشگاهی ودانش بنیان می‌توانند آنها را تامین کنند.
 
مدرس خیابانی گفت: نکته بعدی درخصوص تامین مالی دانش بنیان‌ها واعتبار مالیاتی که شرکت ملی مس دارد برای تامین تجهیزات هایتک و دانش بنیان خودش، ما هم از طریق سی وی سی می‌توانیم پشتیبانی کنیم هم به لحاظ افزایش پیش پرداخت‌ها در قرارداد‌هایی که می‌بندد ما بتوانیم دانش بنیان‌هایی که به ویژه برای اولین بار تولید می‌کنند را تامین مالی کنیم.
 
وی تاکید کرد: جلوه واقعی جهش تولید با مشارکت مردم این شهرک سدید هست وما هرجا مردم را توانستیم پای کار بیاوریم بحث خودکفایی مطرح شد وامیدوارم همان گونه که در بخش‌های دیگر حرف برای گفتن در دنیا داشتیم دربحث اقتصادی نیزبتوانیم حرف داشته باشیم واین تنها با کمک این جوانان خلاق در شهرک‌هایی نظیر سدید کرمان ممکن است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)