• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۱۴۵۴
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۸
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
در نشست پرسش‌وپاسخ «فریاد» عنوان شد:

«فریاد» روایتی تاریخی در فضایی ناتورالیستی

نشست پرسش‌وپاسخ فیلم سینمایی «فریاد» به کارگردانی محمدرضا اردلان در نهمین روز از جشنواره فیلم فجر برگزار شد.

«فریاد» روایتی تاریخی در فضایی ناتورالیستی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در نهمین روز از جشنواره چهل و سوم فجر، نشست پرسش‌وپاسخ فیلم سینمایی «فریاد» با اجرای فرزاد حسنی و با حضور محمدرضا اردلان (کارگردان)، بهمن اردلان (تهیه‌کننده)، احسان کفاش (مدیر فیلم‌برداری)، رسول علیزاده (طراح صحنه و لباس)، علیرضا مهران، مهرداد ضیایی، بهزاد دورانی و یاسین طلوعی (بازیگران) برگزار شد.

در ابتدای این نشست، محمدرضا اردلان، کارگردان گفت: قصه اواخر دهه شصت و اوایل دهه هفتاد را روایت می‌کند؛ در واقع در اوایل دوران سازندگی قصه روایت می‌شود و قهرمان قصه، خودش را در خطر می‌بیند و ناگزیر به دفاع از خودش می‌شود. به نظر من پایان‌بندی این اثر سینمایی بسیار امیدبخش است. داستان این اثر سینمایی از جایی وام‌گرفته نشده و مخصوص به خودش است.

او ادامه داد: ایده کار روشن است. اما این که من بخواهم تعبیر و تفسیری را به روایت انضمام دهم را درست نمی‌دانم. معتقد هستم که فیلم باید خودش مفهوم خودش را بیان کند. در این روند یا موفق است و یا از آن باز می‌ماند؛ اما توضیح‌دادنش را درست نمی‌دانم.

بهمن اردلان، تهیه‌کننده ضمن تشکر از اهالی رسانه، بیان کرد: وقتی فیلمنامه را محمدرضا اردلان پیشنهاد دادند من فکر کردم این فیلم، کار سختی خواهد شد. سیاه بودن اثر و حجم بالای تلخی آن را من به‌مثابه چالشی می‌بینم که کارگردان برای خودش در نظر گرفته است. فیلمنامه کار را دوست داشتم. در ابتدا قرار بود که من نقش صداگذار را در این فیلم داشته باشم؛ اما وقتی تهیه‌کننده قبلی فیلم نتوانست ادامه دهد من به‌عنوان تهیه‌کننده به کار پیوستم.

یاسین طلوعی، بازیگر اظهار کرد: من از طریق رسول علیزاده با کارگردان آشنا شدم. در دفتر فیلم، کارگردان را دیدم و با هم صحبت کردیم. ازآنجاکه من به چالش کشیدن خود را دوست دارم ایفای نقشی که دیالوگ‌های کمی دارد و بیشتر حسی است برایم جالب بود.

مهرداد ضیایی، بازیگر گفت: حضور در این فیلم برای من خوشایند بود. سه ماه تولید این اثر سینمایی بسیار سخت بود، اما درعین‌حال لذت می‌بردیم. من در تمام مدت فیلم‌برداری سعی کردم نفس‌کشیدن، غذاخوردن، راه‌رفتن، و… را شبیه به نقش کنم و به‌عنوان بازیگر در لحظاتی هیچ ابزاری برای تکیه‌کردن به آن نداشتم. درنهایت باید بگویم که خودم از بازی خودم لذت بردم و امیدوارم مخاطب نیز با تماشای آن لذت ببرد.

محمدرضا اردلان گفت: مخاطب بر اساس چارچوب مضمون و ساختار کار خودش می‌تواند انگیزه و هدف کار را بیان کند. اما من نمی‌توانم ایده‌ای را به مخاطب اجبار کنم. طرح این فیلم سینمایی، پایان‌نامه مقطع ارشد من در دانشگاه بود.

او ادامه داد: من پیش‌تر کار‌های رسول علیزاده را دیده بودم و دوست داشتم صحنه‌ای چرک و کثیف داشته باشیم که در خدمت فیلم‌برداری پر کنتراستی باشد که احسان کفاش آن را رقم می‌زند. فیلم، در فضایی ناتورالیسمی روایت می‌شود.

بهزاد دورانی گفت: تلخی این فیلم، لازمه آن است. اصلاً فیلم درباره همین تلخی است و بدون آن بی‌معنا خواهد بود.

احسان کفاش گفت: ما یک سینه‌موبیل نور داشتیم و نور را از بالا بر مرغداری می‌تاباندیم. نورپردازی در شب چالش‌های خاص خودش را داشت. هدف ما این بود که فضایی مستندگونه داشته باشیم که درعین‌حال در خدمت قصه باشد و تصویری کنتراست را به ما ارائه کند.

رسول علیزاده، طراح صحنه گفت: ما نمی‌توانیم سنگ را وارد دنیایی کاهگلی کنیم. در بحث رنگ و لعاب باید بگویم که هر شخصیتی رنگ خاص خودش را دارد، اما مهم این است که هیچ‌کدام از این رنگ‌ها از یکدیگر بیرون نزند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)