• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۱۶۹۱
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲
ورزشی » رزمی

تکواندوکاران کشورمان رقبای خود را در مسابقات امارات شناختند

رقابت‌های بین المللی تکواندو امارات از امروز برای نمایندگان کشورمان در گروه مردان آغاز می‌شود.

تکواندوکاران کشورمان رقبای خود را در مسابقات امارات شناختند
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، رقابت‌های بین المللی تکواندو آزاد امارات امروز یکشنبه ۲۱ بهمن با برگزاری مسابقات بخش مردان در هر هشت وزن پیگیری می‌شود. در این بخش ۲۹۸ تکواندوکار از کشور‌های مختلف به مصاف رقبای خود می‌روند. مراسم قرعه کشی این مسابقات شب گذشته برگزار شد و نمایندگان کشورمان رقبای خود را شناختند.
 
برنامه مسابقات نمایندگان کشورمان در گروه مردان:
وزن ۵۴- کیلوگرم؛ سامان ضیایی دور نخست به مصاف «رداد لوزی» از اردن می‌رود و در صورت برتری با «ریاد حمدی» از عربستان مبارزه می‌کند. یاسین ولیزاده دیگر نماینده کشورمان در این وزن بعد از یک دور استراحت به مصاف برنده مبارزه تونس و کویت می‌رود. در این وزن ۴۵ تکواندوکار حضور دارند.
 
در وزن ۵۸- کیلوگرم؛ ۴۶ تکواندوکار حضور دارند که ابوالفضل زندی دور نخست با «فهد السامی» از امارات پیکار می‌کند و در صورت برتری به دیدار «دیمیتری پولوس» از یونان می‌رود. راستین خواجوی در همین وزن «الکابی» از قزاقستان را پیش رو دارد و در ادامه با «کادوسی» از لبنان پیکار می‌کرند. علیرضا حسین پور هم بعد از یک دور استراحت، «چین جیانگ» از چین را پیش رو دارد.
 
چهار تکواندوکار کشورمان در وزن ۶۳- کیلوگرم به دیدار حریفان خود می‌روند. مهدی حاج موسایی دور نخست استراحت دارد و سپس با «طارق» از اردن پیکار می‌کند. امیرعباس رهنما در همین جدول بعد از یک دور استراحت «علیف سعیدلی» از ارمنستان را پیش رو دارد. متین رضایی در مبارزه نخست به دیدار «سلمان منصور» از عربستان می‌رود و در صورت برتری با «محمد زکریا» تکواندوکار دیگری از عربستان مبارزه می‌کند. در این وزن ۴۲ تکواندوکار وزنکشی کرده‌اند.
 
در وزن ۶۸- کیلوگرم که ۴۷ تکواندوکار مبارزه می‌کنند، حامد اصغری، ابتدا به دیدار «محمد ریان» از عربستان می‌رود، امیر مرتضی عابدیان «محمود نفتا» از تونس را پیش رو دارد، کیوان کاظمی با «خسنوف» از قزاقستان مبارزه می‌کند، محمد حسن پلنگ افکن به مصاف «محمد عمر» از مصر خواهد رفت و ابوالفضل یعقوبی با «الراشدی» پیکار می‌کند و رادین زینالی نیز به دیدار «یوسف محمد» از مصر می‌رود.
 
۳۹ تکواندوکار در وزن ۷۴- کیلوگرم حضور دارند که محمد مهدی عمادی برای پیکار با «تیمور» از روسیه به روی «شیاپ چانگ» می‌رود، امیر رضا صادقیان به دیدار «هاشم بوداکی» از عربستان می‌رود. محمد حسن زاهدی با «حسن علی» از امارات پیکار می‌کند، امیرسینا بختیاری هم با قرعه استراحت رو‌به‌رو شده است.
 
در وزن ۸۰- کیلوگرم تیم کشورمان سه نماینده دارد، علی خوش روش با «غنیف» از قزاقستان مبارزه می‌کند، امین محمد احمدوند در مبارزه نخست به دیدار «رومن توراوانیو» از روسیه خواهد رفت. علی اکبر ابراهیمی نیز «محمد بن حسن» از تونس را پیش رو دارد. در این وزن ۳۱ تکواندوکار مبارزه می‌کنند.
 
در وزن ۸۷- کیلوگرم که ۲۳ تکواندوکار در مجموع ثبت نام کرده‌اند؛ محمد حسین یزدانی در یک مبارزه دشوار به مصاف «صالح الشرباتی» نایب قهرمان المپیک از اردن می‌رود. علی احمدی با «محمد الجمازی» از تونس مبارزه می‌کند، میرهاشم حسینی هم «لیس الساوی» از اردن را پیش رو دارد.
 
در وزن ۸۷+ کیلوگرم نیز ۲۵ تکواندوکار حضور دارند که آرین سلیمی بعد از یک دور استراحت برنده مبارزه اردن و امارات را پیش رو دارد. امیر محمد رحمانی راد به مصاف «تارچلیا» از روسیه می‌رود. علیرضا نادعلیان هم «محمد ماجد» از عربستان را پیش رو دارد. 
 
رقابت‌های گروه زنان فردا برگزار خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامانه بارشی جدید خراسان‌شمالی را فرا می‌گیرد
برنامه هفته هشتم لیگ برتر هندبال بانوان
بیش از ۴۵ میلیون مترمکعب آب شرب تولیدی در خراسان شمالی مصرف شد
ایروانی: با وجود آتش بس، غزه همچنان ویران و در محاصره است
سفر وزیر میراث فرهنگی به خوزستان
دستور رئیس‌جمهور برای بررسی افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پدیده کولاک و مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
۲۶ طرح بهزیستی استان زنجان دهه فجر، آماده بهره برداری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ بهمن
تظاهرات عراقی‌ها در حمایت از مواضع نوری المالکی
سقوط هواپیما در کلمبیا ۱۵ کشته داشت
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
بارش برف در محور‌های چهارمحال و بختیاری
درخشش شاعران چهارمحال و بختیاری در جشنواره‌های ملی
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)