• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۵۳۸۵
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۰
آذربایجان غربی » اقتصادی
در برنامه منظر عنوان شد؛

شهرستان‌های تکاب و شاهین دژ روی ریل توسعه

نماینده مردم شهرستان تکاب و شاهین دژ در مجلس شورای اسلامی گفت: با تخصیص اعتبارات و منابع ملی و استانی شهرستان های تکاب و شاهین دژ روی ریل توسعه و پیشرفت قرار می گیرند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجت الاسلام میرزایی نماینده مردم شاهین دژ و تکاب با حضور در برنامه منظر سیمای مرکز آذربایجان غربی با اشاره به ظرفیت‌های بی نظیر شهرستان تکاب در حوزه‌های مختلف از جمله معادن و گردشگری گفت:متاسفانه وضعیت محور‌های شاهین دژ به تکاب و شاهین دژ به میاندوآب وضعیت بسیار نامناسبی دارند و از زمانی که بنده به عنوان نماینده مردم شهرستان‌های تکاب و شاهین دژ انتخاب شده‌ام از وزارت راه و شهرسازی تا سقف ۲۰۰ میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی برای توسعه محور‌های مواصلاتی شهرستان‌ها در نظر گرفته شده است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
نماینده مردم شاهین دژ و تکاب ادامه داد:همچنین در این راستا نیز با توجه به پیگیری‌های مداوم اعتبارات خوبی نیز از منابع استانی و اداره کل راه و شهرسازی استان دریافت کرده و در اختیار پیمانکاران قرار گرفته است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
حجت الاسلام میرزایی با بیان اینکه جاده‌های شهرستان‌های تکاب و شاهین دژ بوی خون می‌دهند افزود: در طول ۲۳ ماه گذشته ۳۵ نفر جان خود بر سوانح جاده‌ای در این جاده‌ها از دست داده‌اند و این برازنده مردم شهرستان‌های تکاب و شاهین دژ نیست که پس از گذشت ۴۶ سال از عمر با برکت انقلاب اسلامی در این جاده‌ها تردد کنند.
 
عضو ناظر شورای معادن گفت:سال گذشته ۹۰۰ میلیارد تومان حقوق معادن شهرستان تکاب به خزانه کشور پرداخت شده که با رایزنی‌های انجام شده مقرر شد امسال ۱۵ درصد حقوق این معادن برای توسعه تکاب به این شهرستان بازگردد.
 
وی ادامه داد: تا به حال بازگشت ۱۵ درصد از حقوق معادن تکاب به این شهرستان محقق نشده بود که دستورات لازم از وزیر صنعت معدن و تجارت دریافت شده است.
 
نماینده مردم شاهین دژ و تکاب ادامه داد:طبق توافق با رئیس سازمان ایمیدرو از این ۱۵ درصد قرار شد ۸ درصد به جاده دندی به زنجان اختصاص داده شود تا این جاده بهسازی شود.
 
حجت الاسلام میرزایی با اشاره به آسفالت ریزی راه‌های روستایی گفت: تاکنون راه، ۲۰ روستا در این شهرستان‌ها احداث، آسفالت و روکش آسفالت شده است.
 
حجت الاسلام میرزایی نماینده مردم شاهین دژ و تکاب با اشاره به زیرساخت‌های حوزه بهداشت و درمان گفت:نزدیک به ۱۵ میلیارد تومان از بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی برای تجهیزات چشم پزشکی در شهرستان شاهین دژ اختصاص داده شده است و نزدیک به ۶ میلیارد تومان نیز از منابع استانی برای تجهیز زیر ساخت بهداشت و درمان در شهرستان تکاب اختصاص داده شده است.
 
وی ادامه داد:با موافقت وزیر محترم بهداشت برای شهرستان‌های تکاب و شاهین دژ دستگاه‌ام آر آی تهیه شده است که ان شاءالله در آینده نزدیک بعداز گذراندن مراحل اداری نصب و راه اندازی خواهد شد.
 
نماینده مردم تکاب و شاهین دژ در مجلس شورای اسلامی از ایجاد شهرک تخصصی سنگ در تکاب برای جلوگیری از خام فروشی در این شهرستان خبرداد پیگیر مطالبات مردمی در معدن طلای زره شوران و راه اندازی فاز دوم این معدن طلا هستیم.
 
عضو ناظر شورای معادن همچنین از شناسایی ۱۰ پهنه معدنی جدید در شهرستان تکاب خبر داد و تصریح کرد: به دنبال جذب سرمایه گذار برای اکتشاف این معادن هستیم.
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس هماهنگی‌های انجام شده با وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و‌گردشگری برای مرمت و بازسازی تخت سلیمان تکاب که چهارمین اثر ثبت جهانی یونسکو است بودجه خوبی پیش بینی شده است.
 
نماینده مردم تکاب و شاهین دژ در مجلس شورای اسلامی از توجه ویژه به قلعه ساعد سلطان در تکاب که قدمت بیش از ۱۰۳ ساله دارد خبر داد و افزود: بر اساس مکاتبه انجام شده مقرر شد این مکان تاریخی به میراث فرهنگی واگذار شود که یک سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد تومانی برای ایجاد بوتیک هتل در این محل در نظر گرفته شده است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)