• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۷۲۲۱
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
خوزستان » اجتماعی

فعالیت حرفه‌ای ورزشکاران مشمول در قالب سرباز قهرمان

سرهنگ پاسدار سید علی مهاجر رئیس سازمان ورزش بسیج کشور، اعلام کرد: ورزشکاران مشمول خدمت سربازی از این پس می‌توانند در قالب باشگاه مقاومت بسیج به‌عنوان سرباز قهرمان به فعالیت حرفه‌ای خود در مسابقات قهرمانی و لیگ ادامه دهند.

فعالیت حرفه‌ای ورزشکاران مشمول در قالب سرباز قهرمان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرهنگ پاسدار سید علی مهاجر اظهار کرد: بسیج به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین نهاد‌های مردمی کشور، زمینه‌ساز مشارکت حداکثری مردم و بسیجیان در فعالیت‌های ورزشی است؛ این مشارکت نه‌تنها شور و نشاط اجتماعی را افزایش می‌دهد، بلکه از بروز پدیده‌هایی مانند فقر حرکتی جلوگیری کرده و سلامت جامعه را تضمین می‌کند.

وی افزود: هدف ما ارتقای فرهنگ برادری و برابری میان اقوام و مذاهب، افزایش آمادگی بسیجیان و استفاده بهینه از ظرفیت‌های نهادها، ترویج فرهنگ بسیجی از طریق ورزش و راه‌اندازی اردو‌های جهادی به‌منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

رئیس سازمان ورزش بسیج کشور یادآور شد: رهبر معظم انقلاب نیز در زمینه اهمیت ورزش می‌فرمایند: "ایران قوی باید ورزش قوی داشته باشد" و ما نیز بر همین اساس اهداف و سیاست‌های کلی سازمان ورزش بسیج کشور را تعیین کردیم.

وی بیان کرد: برای ورزش قوی در سطح بسیج، توسعه کمی و کیفی ورزش‌های عمومی، قهرمانی و حرفه‌ای با تمرکز بر استعدادیابی بر اساس فرمان اعتلای بسیج، سیاست‌های کلی پیش‌بینی شده است.

سرهنگ پاسدار مهاجر ادامه داد: مردمی کردن ورزش، ایجاد شور و نشاط در بسیجیان و آحاد مردم، ترویج و توسعه ورزش با تأکید بر مسجد محوری، اجرای آسان، ارزان و راحت ورزش در محلات، ارتقای فرهنگ برادری و برابری در بین اقوام و مذاهب، مربی‌محور نمودن ورزش بسیج با تأکید بر پایگاه محوری، ترویج تفکر فرهنگ و روحیه بسیجی از طریق ورزش و کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی از جمله سیاست‌های اصلی این مجموعه است.

وی تصریح کرد: باشگاه‌های ورزشی مقاومت بسیج نیز در راستای استعدادیابی و شکوفایی ورزش همگانی و حرفه‌ای راه‌اندازی شده و ۲۸۰ باشگاه در حوزه برادران و ۲۶۲ باشگاه نیز در بخش خواهران فعالیت می‌کنند و سه هزار و ۴۱۲ سالن و مجموعه ورزشی نیز در اختیار بسیج و آحاد مردم است.

وی گفت: برای توسعه ورزش همگانی ۲ هزار ایستگاه صبحگاهی و عصرگاهی در سطح کشور راه‌اندازی شده است.

وی بیان کرد: همچنین در قالب بازی‌های بومی محلی نیز برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته و برای سال آینده نیز مسابقات پدر پسری و مادر دختری پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان ورزش بسیج کشور گفت: اکنون ورزش همگانی باعث ایجاد شور و نشاط در بین بسیجیان و آحاد جامعه شده است؛ ورزش قهرمانی نیز با تمرکز بر ایجاد شور و نشاط، اتحاد و انسجام ملی در سطح کشور دنبال می‌شود.

وی اظهار کرد: امسال مسابقات زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی در سالروز دیدار مقام معظم رهبری با ورزشکاران و پهلوانان برگزار شد که کمربند سال توسط سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین به پهلوانی از استان لرستان اهدا شد.

سرهنگ پاسدار مهاجر یادآور شد: دوره مربیگری دفاع شخصی نیز امسال به میزبانی استان خوزستان در پنجمین دوره و با حضور ۱۲۰ خواهر از هشت استان برگزار شد.

رئیس سازمان ورزش بسیج کشور افزود: یکی از موضوعات جدی که در استان خوزستان طی جلسه‌ای با فرمانده سپاه استان مطرح شد، بحث فعال کردن باشگاه مقاومت بسیج است؛ چراکه اگر این باشگاه فعال شود، بسیجیان از این به بعد برای شرکت در مسابقات و لیگ‌ها در صورتی که به سن قانونی خدمت سربازی رسیده باشند، در قالب باشگاه مقاومت به‌عنوان سرباز قهرمان می‌توانند در مسابقات شرکت کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۸ پایگاه استعدادیابی فعال در حوزه برادران و خواهران در پنج رشته کشتی، فوتبال، قایقرانی، تیراندازی و والیبال در چهار شهرستان اهواز، آبادان، شوشتر و دزفول فعال است.

سرهنگ پاسدار مهاجر گفت: همچنین موضوع توانمندسازی و راه‌اندازی هیأت‌های ورزشی بسیج یکی دیگر از اهداف ما بوده که قرار است در ۲۰ رشته ورزشی این هیأت‌ها فعال شوند و ۱۷۶ سالن ورزشی نیز در اختیار این هیأت‌ها و آحاد مردم قرار گیرد.

وی افزود: ایجاد زیرساخت‌های ورزشی مناسب، بستری مناسب برای استعدادیابی، رشد قهرمانان و گسترش ورزش همگانی فراهم می‌کند؛ این امر نه‌تنها به رفع کمبود‌های موجود کمک می‌کند بلکه نقش مهمی نیز در ارتقای جایگاه ورزش کشور خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز عملیات لایروبی و پاکسازی مسیل کمشچه در برخوار
عمل موفقیت آمیز کاشت ضربان ساز بدون سیم در کاشان
بررسی فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری‌های نفتی ایران و بلاروس
صادق گودرزی سرمربی تیم کشتی آزاد نوجوانان ایران شد
حضور ۳۰۰ نیروی پلیس راه در گشت محور‌های مازندران
پایان فرار ۳ ساعته قاتل جوان شاهرودی
تردد در محور تاراز تنها با زنجیرچرخ
طراوت وشادمانی کرمانیان ازبارش‌های رحمت الهی
آیین یلدای شهدایی در بجنورد برگزار شد
توضحیات سخنگوی کمیسیون آموزش درباره وضعیت دانشجویان بین‌الملل دانشگاه پیام نور
انسداد ۲ جاده اصلی مشهد-کلات و تربت جام -صالح آباد
هفته ۶ فوتبال لیگ کنفرانس اروپا؛ امشب میزبانی کریستال پالاس و فیورنتینا مهمان است
خوزستان آماده اجرای مصوبه دولت برای تسهیل واردات از مبادی مرزی
لحظه‌ای در مسیر پاسداری از ایران درنگ نخواهیم کرد­
کلاهبرداری با شگرد گرفتن بیعانه در فروش خودرو
استقرارخودروهای مکانیزه برف روب در معابر اصلی پایتخت
افزایش نانوایی ها در تره بار
آغاز فصل دوم نمایش فیلم‌تئاتر‌های خانه هنرمندان
فعالیت سامانه بارشی تا اواسط وقت فردا در خوزستان
مردمی‌سازی رسانه از رویکردهای جدید رسانه ملی در خراسان رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۴ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)