• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۷۲۹۸
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۵
اقتصادی » صنعت

افزایش ظرفیت تولید در صنعت مستربچ و کامپاند

­رئیس هیئت مدیره انجمن مستربچ و کامپاند ایران از ظرفیت پنج میلیون تنی نصب شده صنعت مستربچ در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای امید کوشکی با اشاره به ارزآوری این صنعت و وجود بازار صادراتی محصولات آن در بین کشور‌های همسایه گفت: صنعت پتروشیمی به راحتی امکان تحریم شدن را دارد، اما صنعت مستربچ می‌تواند به راحتی از سد تحریم عبور کرده و ارزآوری برای کشور داشته باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی ظرفیت نصب شده این صنعت را حدود پنج میلیون تن اعلام کرد که تا دو سال آینده ۸۰۰ هزار تن به آن اضافه خواهد شد.

کوشکی میزان مصرف فعلی را حدود ۱.۵ میلیون تن دانست و با یادآوری اینکه کارخانجات اکنون با حدود ۳۰ درصد ظرفیت خود در حال فعالیت هستند، افزود: فرصت‌های صنعت مستربچ برای کشور زیاد است و می‌توان بازار صادراتی مناسبی را هم در بین کشور‌های همسایه برای آن فراهم کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس هیئت مدیره انجمن مستربچ و کامپاند‌های پلیمری ایران از صادرات ۶۰۰ میلیون تن انواع این محصولات در دو سال گذشته خبر داد و از ظرفیت بالا در صنایع بالادستی و دسترسی به نیروی انسانی متخصص به عنوان مزیت‌های سرمایه گذاری در این صنعت در ایران نام برد.

کوشکی ادامه داد: در زمینه صادرات در این چند سال به این نتیجه رسیدیم که این میزان تولید در داخل بیشتر از نیاز داخلی است و رقابت‌ها را سخت می‌کند لذا به دنبال افزایش صادرات هستیم.

وی  گفت: در بحث صادرات فقط نباید به بازار‌های منطقه توجه داشت بلکه اکنون بازار بکری در آفریقا در بخش پلاستیک وجود دارد که دوستان در این زمینه باید اقدام کنند.

رئیس هیئت مدیره انجمن مستربچ و کامپاند‌های پلیمری ایران افزود: با توجه به محدودیت‌هایی که بانک مرکزی ایجاد کرد خرید‌های فاینانس ما و بورس محدود شده و از طرف دیگر قیمت‌ها به شدت افزایش داشته که نیاز به سرمایه در گردش واحد‌ها را افزایش داده است.

کوشکی از طراحی بسته‌ای غیر از منابع بانکی برای تامین سرمایه در گردش این واحد‌ها خبر داد.

وی با اشاره به یاری رساندن صنعت مستربچ به بازیافت گفت: اکنون به دانشی دست یافته‌ایم که می‌توانیم مواد بازیافتی را دوباره مانند مواد نو مورد استفاده قرار دهیم به گونه‌ای که این روش حتی برای تولیدبطری‌های پت کاربرد دارد.

رئیس هیئت مدیره انجمن مستربج و کامپاند‌های پلیمیری افزود: طرح یک ایده بازار با همراهی ستاد نانو برنامه ریزی شده که از چند ماه پیش اطلاع رسانی شده و افرادی که ایده‌های خوبی داشته باشند این ایده را عرضه می‌کنند و سرمایه گذاران اگر مورد پسند بود خریداری خواهند کرد.

کوشکی با بیان اینکه ناترازی برق سبب عدم نفع در این صنعت شده است، گفت: هر زمان قطع برق داشته باشیم مواد اولیه این صنعت از بین می‌رود و حتی نتوانیم قرارداد‌های مهمی منعقد کنیم.

رئیس هیئت مدیره انجمن مستربچ و کامپاند‌های پلیمری ایران افزود: در آفریقا بیش از ۳ میلیارد دلار واردات انجام می‌شود که بخش زیادی از آن از چین و هند و ترکیه است در حالی که قیمت این کالا‌ها در ایران کمتر است.

کوشکی ادامه داد: می‌توانیم در بازار آفریقا رقابت کنیم و اگر فقط ۱۰ درصد این بازار را کسب کنیم، سالانه ۳۰۰ میلیون دلار ارزآوری بیشتر خواهیم داشت تا به صادرات یک میلیارد دلاری دست یابیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)