• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۵۴۴۱
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
مرکزی » سیاسی
فرمانده کل سپاه در رزمایش پیامبر اعظم ۱۹؛

ایران اسلامی مقتدرانه در برابر زیاده خواهی‌ها و جنایت‌های استکبار ایستاده است

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: ایران اسلامی پر قدرت‌تر از همیشه در برابر زیاده خواهی‌های استکبار ایستاده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ سردار سلامی در جمع بسیجیان حاضر در رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ در اراک گفت: دنیا هنوز قدرت واقعی و توان دفاعی ایران اسلامی را ندیده و آنچه جهانیان در وعده صادق یک و دو شاهد بودند تنها گوشه‌ای از توان عظیم موشکی، پهپادی و دفاعی ایران بود.
او افزود: ایران اسلامی با قدرت و مقتدرانه در برابر زیاده خواهی‌ها و جنایت‌های استکبار ایستاده است و توان دفاعی نیرو‌های مسلح کشور و حضور معنادار مردم در صحنه‌های دفاع از انقلاب نظیر یوم الله ۲۲ بهمن این پیام را به دشمن مخابره کرد که ایران اسلامی می‌تواند با اتحاد و همدلی دنیا را تکان دهد.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه دشمن با استفاده از تمام توان نظامی، اقتصادی و رسانه‌ای خود قصد دارد عزم و اراده مردم بزرگ ایران و جبهه مقاومت را مخدوش کند، گفت: توطئه‌های دشمن در ۴۶ سال گذشته با بصیرت مردم همواره شکست خورده و مردم بزرگ ایران با اتحاد و حضور همیشگی در صحنه با قدرت در مسیر فتح قله‌هایی که دشمن در مسیر فتح آنها مانع تراشی کرده در حرکت است.
سردار سلامی افزود: رژیم کودک کش صهیونیست با استفاده از کمک‌های تسلیحاتی، نظامی، مالی و اطلاعاتی آمریکا و متحدانش ۱۶ ماه در غزه جنایت کرد، اما در نهایت با مقاومت مردم غزه و ایستادگی جبهه مقاومت با شکست ننگین مجبور به پذیرش آتش بس شد و نه تنها به هیچ یک از اهداف خود نرسید بلکه مردم دنیا با چهره پلید این رژیم خونخوار و حامیانش آشنا شدند و امروز اسرائیل غاصب و آمریکا در دنیا منفور ملت‌ها هستند.
او ادامه داد: رژیم غاصب صهیونیستی در حالی با ادعای نابودی حماس و حزب الله در غزه و لبنان با به شهادت رساندن مردم جنایت کرد، که امروز دنیا شاهد قدرت نمایی حزب الله و پشتوانه مردمی آن در لبنان هستند و در مراسم تشییع سید مقاومت دنیا تصاویر عزت و سربلندی حزب الله و ضعف و زبونی دشمن صهیونیستی را مشاهده کردند.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در قسمت دیگری از سخنان خود با تجلیل از بصیرت، ولایتمداری و حضور مردم استان مرکزی در صحنه‌ها و سنگر‌های مختلف دفاع از کشور گفت: استان مرکزی زادگاه شخصیت عظیم جهان اسلام و ایران اسلامی حضرت امام خمینی(ره) است که در عصر سلطه قدرت‌ها و‌ مستکبران بر مظلومان در برابر طاغوت ایستاد و روحیه الهام بخش جهاد در راه خدا را برای رسیدن به استقلال، آزادی و کرامت انسانی و شعائر الهی در بین مردم زنده کرد.
سردار سلامی افزود: مردم استان مرکزی با بهره مندی از فرهنگ غنی و مردان و زنان متدین و ولایت مدار و با تقدیم هفت هزار شهید همواره از آرمان‌های امام، انقلاب و رهبر معظم انقلاب دفاع کردند و با تلاش در سنگر صنعت و تولید و تأمین نیاز‌های صنعتی استان در استقلال، خودکفایی و توسعه و پیشرفت کشور نقش ارزنده‌ای دارند.
همچنین با حضور سردار سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اراک مجموعه استخر شهدای بسیج افتتاح شد و مرحله دوم طرح مسکونی هزار و ۳۴۲ واحدی شهید سلیمانی در قالب طرح نهضت ملی مسکن به بهره‌برداری رسید.
بازدید از ماشین آلات، تجهیزات و توان عملیاتی دستگاه‌های اجرایی استان در بحران‌ها از دیگر برنامه‌های سردار سلامی در سفر به استان مرکزی بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)