• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۷۹۵۲
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۵
مازندران » اجتماعی

مساجد پایگاه‌های فرهنگی و معنوی جامعه هستند

نماینده ولی فقیه در مازندران در جمع طلایه‌داران تبلیغ، بر اهمیت مساجد به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و معنوی تأکید کرد و از آمادگی بیش از ۵۵۰۰ اماکن متبرکه برای ارائه خدمات در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، آیت الله محمد باقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران در جمع طلایه‌داران تبلیغ، گفت: چه زیباست با شعار و عنوان طلایه‌داران تبلیغ به این جمع باشکوه به دعوت نهادهای؛ جامعه روحانیت ساری، اداره اوقاف و اداره تبلیغات اسلامی دعوت شده و لبیک گفتید، چه خوب است از تبلیغات و روزه ماه رمضان هم به این صورت استقبال شود.

آیت الله لائینی همچنین گفت: بیش از ۵هزار و ۵۰۰ اماکن متبرکه که شامل ۳۳۰ امامزاده است آماده ارائه خدمات فرهنگی و معنوی به مهمانان خدا در ماه مبارک رمضان هستند.

نماینده ولی فقیه در مازندران اعلام کرد: مقام معظم رهبری همین دو سه ماه قبل که خدمتشان بودیم فرمودند تشکیلات نمازجمعه از نظر رسانه‌ای بالاتر از همه رسانه‌ها هستند هیچ جا چنین چیزی وجود ندارد باید اینها را قدر دانسته و استفاده کنیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: مساجد پایگاه و سنگر فرهنگی است و طبیب شما‌ها هستید، مسجد بی‌روحانی و روحانی بی‌مسجد فایده‌ای ندارد، در مازندران متاسفانه از ۴هزار و ۶۰۰ مسجد فقط هزار و ۸۰۰ مسجد یعنی یک سوم آن روحانی دارد، پس ارتقای کمی و کیفی و جوان بودن حضار در مسجد ضرورت دارد.

این مسئول اضافه کرد: تریبونی که امروز در مسیر انقلاب و ولایت نباشد چه ساکت باشد و چه نه همچون؛ جریان‌های انگلیسی، تفکیک دین از سیاست فرقی نمی‌کند، آنانی که در زمان امام حسین (ع) از دشمنان بودند و کسانی که در جبهه دشمن هم نبودند، اما به کمک حضرت نیامدند به یک شکلی در تراژدی شهادت و قتل ایشان سهیم بودند.

وی خاطرنشان کرد: امام حسین (ع) به کسانی که دعوتش را قبول نمی‌کردند می‌فرمودند اگر نمی‌خواهید مرا یاری کنید به جایی بروید که صدای "هل من ناصر ینصرنی" را نشنوید، چنانچه بشنوید و پاسخ ندهید گناه بزرگی است، فلهذا امروز کسانی که این ندای رهبری را می‌شوند و بی‌خیال هستند در منبر و محراب یک کلمه از سیدحسن نصرالله، جبهه مقاومت، آمریکا و ... نمی‌گویند گناه بزرگی می‌کنند.

آیت الله محمدی لائینی یادآور شد: ما وظیفه داریم روح امید در کالبد جامعه بدمیم، باید امید داد ترس را برطرف کرد، در جنگ‌های رسانه‌ای دشمن می‌خواهد ما را بترساند، ناامید کرده و بینمان تفرقه ایجاد کند، این سه راهکار فرهنگی دشمن است ما هم باید وحدت ایجاد کرده و گسل‌ها را از بین ببریم، فرقی نمی‌کند اهل کجا بوده سنی یا شیعه باشیم مهم این است تفرقه‌ای وجود نداشته باشد، آقای هنیه سنی بودند، اما در جای درست تاریخ ایستادند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به روایتی خوش‌حال کننده خاطرنشان کرد: شخصی از امام هشتم (ع) سوال کرد که من در پیش شما چگونه هستم؟ حضرت فرمود همانطور که من پیش شما هستم، ما هر چقدر هم که گناهکار باشیم اینها همه چیز و عشق ما هستند، پس ما هر چقدر که نالایق باشیم، برای ائمه اطهار مهم هستیم پس باید قدر خودمان را بدانیم، امیدواریم که ماه رمضان امسال روسپید باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)